- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво би ви направило щастливи сега?
Малко по - плътни устни тъй като моите са малко тънички .И по - големи гърди . И да си купя супер много козметика маркова.
![]()
![]()
![]()
Ами аз си се харесвам такава, каквато съм си, и не мисля, че е клиширано, както се изказаха по-горе.
Иначе искам чиста кожа, права коса (въпреки че започнах да си я харесвам и чуплива), и по-стегнато тяло. Това е.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Ako mi se mahnat nqkak si bemkite![]()
~Remember,remember...25th of November~
Da i az mislq 4e da se haresva6 takava kakvato si e super!I ne mislq 4e e kli6irano tova 4e se haresva6....po-lo6o e da si komplexiran....az su6to se haresvam takava...A ne moga da razbera za6to vsi4kite iskate po-golemi gurdi???Tova ne e vajnoto vuv vun6niq vid na edna jena ,kakto kazah po goreПървоначално написано от GbSy
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Само това искамПървоначално написано от sladku_bebzi
![]()
![]()
къъъъхх..има какво да се желае...Първоначално написано от plamka
![]()
![]()
Бих искала да стана малко по-висока и по-малки цици.
Не знам защо искате да имате голеци гърди.Супер гадно е!!!Аз имам и много обемни устни,гланцовете ми свършват за отрицателно време.
Амииии,би ме направило щастлива един хубав масаж .. Един ден да прекарам в спа процедури..Нищо друго не искам,само релакссссссс
![]()
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
нормално де, то дори и да постигнеш това, което искаш, все ще се намери какво да искаш още... при всички е такаПървоначално написано от ELiTyYy
иначе си си много сладка и сега
![]()
да си махна тъпите стрии и да ида най-накрая на фризьор, защото го отлагам вече месец...![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
обичка на пъпа и имам около три-четири пъпки от комари по краката,които ме сърбят много и става червено ИСКАМ ДА ГИ НЯМААААААА![]()
Some girls are just born winners !
Косата ми да е мъничко по-дълга и по-права.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
От одавна имам мерак да си купя EXSTENSIONS, кичури за удължаване на косата.![]()
♥ ♥ ♥
Тъпо ми е, скучно ми е, самотно ми е!![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
ООо по тая тема няма угодия...Искам по-хубав нос, по-плътни устни, по-чиста кожа, сини очи и руса коса
По-малък задник без целулит и талия точно 60см, да съм по-висока, 1.70 да кажем...и още мога да измисля
ааа щях да забравя - винаги съм мечтала за коса на букли!Не къдрава, а на красиви букли...
Иначе за козметика-да имам лакове във всякакви цветове + такива за рисуване и да не засъхват; да си купя нещо наитина ефикасно против целулит; да си взема олио за плаж...и да намеря пари за всички козметични процедури, които съм си наумила
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Първоначално написано от Axel_f
Eheeeee tolkova mnogo kozmeti4ni proceduri li ti trqbvat be mila???Da si estestven e nai-hubavo i da se haresva6 takuv kakuvto si!!!!![]()
свършват.
^^ Еми само почистването на лицето и колата маска, които са задължителни, са ми над 50лв, аз искам и на масаж...![]()
Иначе няма лошо да сме естествени, но не съвсемБез грим - супер, ама с хубава кожа, нали :P
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Имам,каква искашПървоначално написано от My`OwN
![]()
Искам да съм си аз.Научила съм се да се харесвам такава каквато съм и не мисля,че това е клиширано.Нямам номерение да си набивам излишни комплекси.Старая се толкова,че да изглеждам и да се чувствам добре в кожата си!
Just haters make me famous! εĭз
To4no taka!Suglasna sum s teb!!Първоначално написано от CuRly Doll
![]()
![]()
![]()
\
/
свършват.
Да си взема спрейовете за коса на Gliss,нов лак за нокти, лосион и спрей за тяло на Фрутини и парфюм. (Даже като се замисля това би ме зарадвало, но чак да ме направи щастлива....![]()
)
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!