- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е gPa3HuTeJl
Първоначално написано от `noтhИng...
![]()
Ако ми е истински приятел, усещам го близ1к... ш'е зарежа гаджето заради него, но приятели в тоя живот са рядкост... Баща ми непрек1снато ми повтаря :Първоначално написано от Elisa`Day
- Сине в тоя живот приятели няма, има само познати
И с всеки изминал ден се обеждавам все повече и повече, че това е вярно... хората, който си мислиш, че са ти приятели те изоставят и преставете си ЗАРАДИ МОМИЧЕ
Ако се наложи да избирам между так1в тип " приятел " и гадже... гаджето ш'е ми е на п1рва линия..
Най - д1лгата ми вр1зка е близо 2 месеца...![]()
Ходил с1м... беше с 5 години по - голяма от мене...
Хм..На скоро правих секс с едно момиче на един купон, бях много пиян естествено, презерватира се е ск1сах - аз не с1м го усетил и св1рших в нея... Щях да ставам баща...
Секс за една нощ.... Да, защо не..
Видях,че от време на време слушаш и чалга,тогава ако искаш чуй песента на Преслава - "По-добре" и ще ме разбереш за какво ти говоряПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Защо никога не си поствал снимката си в форума?
ква музика слушаш
любим храна
любимо занимание
как наричаш жените(в смисал нещо като общо название...някой ни викат п*т*и
)
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Баси горкия човек го изтормозихте с ваще неспирни въпроси..
Glory,Glory Manchester United!!!
Музика вече ме питаха. Прочети по напред няк1де в отговорите ми.Първоначално написано от `noтhИng...
Любима храна : Като почнем таратор, п1ржени картофи, пилешки паржоли, чипсове, вафли ( само МуренаМакс )... солети.. дюнери...
А най - любимото ми нещо е просто : KFC - > Crunch
Никак... как... понякога примера, който ти даде... иначе никак...
Просто нямам мой снимки.. Това ми е едно от нещата, който най - мразя... Мразя да се снимам, не знам защо. Сигурно защото с1м си навил, че не с1м фотогеничен и не излизам добре на снимките... и така...Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
Първоначално написано от TheNh3
Момичето на снимката е ~cry_baby_cry~ ( Марина )..
Защо я сложих... ми.. просто снимката ми хареса ужасно много и така...
Нали това е целтаПървоначално написано от UnABooMBeR
![]()
нещо повече за подписа да разкажеш?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Имаш железни нерви..![/b]
Glory,Glory Manchester United!!!
хаха това част от текста на песента на Simple Plan - Your Love Is Lie...една от любимите на мен и с1що както на uнTi7лeD:] ...Първоначално написано от tuzaro
Долния подпис : мисля, че той сам говори за себе си![]()
ЗнамПървоначално написано от UnABooMBeR
Не си п1рвият човек, който ми го казва. Иначе по принцип се бях настроил за повече в1проси... но 12 часа е... хора няма... :P
има ли нещо повече между теб и uнTi7лeD:] / теб и cry_baby_cry![]()
Между мен и uнTi7лeD:] има, но за реви бейби реви не.. в смис1л... до ден днешен не мога да проумея как ш'е обичаш човек, който не си виждал изобщо.. а какво правим ако се видим и ме хареса... е та тя няма да ме остави да дишам...Първоначално написано от `noтhИng...
![]()
Харесваш ли татуси и пиърсинг?Ако да, имаш ли?
Доверчив ли си?Ако да , на кого си се доверявал най-много?Патил ли си си от прекалено споделяне и доверяване?
Какво е изневярата за теб?Самият ти изневерявал ли си?А на теб изневерявали ли са ти?
П.П. офф и аз не се спрях с тея въпросиама пък ти се извъди доста приятно момче
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
К'ви интриги се получиха! Сякаш гледам сапунката от 11 часа по БТВ.![]()
цигари
алкохол![]()
наркотици
секс![]()
кви каки има тамПървоначално написано от AFT
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Татуси и пи1рсинг харесвам и то много. Татус имах отзад на пр1сеца на десния крак, но една кола щеше да бутне 1 детенце с колело... успях да избутам детето, но колата мене ме удари и ме метна в една канафка на един строеж.. там ст1рчаха железа и точно десния крак ми разпра пр1сеца... наложи се да се махне татуса...Първоначално написано от Elisa`Day
Доверчив с1м и то много. хм.. най - много... на родителите си... и на един приятел. Сигурно за това си изпатих точно от тоя "приятел", защото му имах много доверие..
хмм изневярата... пф.. за мене е просто край на вр1зката... Изневерявал с1м, но винаги ми се е налагало... Ми... все още са...
Цигари : НЕПървоначално написано от `noтhИng...
Алкохол : ДА
Наркотици : НЕ![]()
Секс : ДА![]()
по постовете ти съдя,че си корав и не влагаш мн кувства...но все пак крие ли се дълбоко в душата ти едно мило,нежно и чувствително момче![]()
Тука трябва да се с1глася ли![]()
Не мога сам да определя как1в с1м.. за това с1м на този стол.. да разберете що за човек с1м.. курав ли с1м не с1м ли... чуствителен ли с1м не с1м ли... и т.н![]()
сори явно не съм се изразила ясно...попитах наистина ли си този "куравият" или.....Първоначално написано от gPa3HuTeJl