- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е gPa3HuTeJl
OрландовциПървоначално написано от BulgariaZaBulgarite
![]()
He
Първоначално написано от babity
Разкажи ни малко повече за този случай, ако нямаш нищо против.8.Най - милото нещо, което са правили за теб? Едно момиче... рискува живота си да спаси моя.. и двамата оцеляхме..![]()
Имаше един строеж... хората работеха.. а ние се разхождахме там с момичето.. строеж1т беше висок.. изведн1ж от горе се чу някак1в тряс1к и хората започнаха да викат " БягайПървоначално написано от lizzard_92
", аз не можах да реагирам просто седях, а огромното нещо просто падаше точно в1рху мен... изв1дн1ж усетих, че някой ме бутна. След това докато се усетя какво става лежах аз на земята,а тя в1рху мене.. онова нещо се беше стоварило точно на 1 мет1р от нас.. и така момичето буквално ми спаси живота...
На кой принцип си спрямо алкохола :
1. Без едно мога,с едно не мога.
2.Трябва да пийна,иначе езикът ми е вързан на възел.
3.С него и без него,когато е весело е весело,не ми е нужен,за да се отпуснa.
Плакал ли си някога за момиче?
Има ли нещо от миналото ти,за което се срамуваш дори да си спомниш?
На колко години осъзна,че Дядо Коледа не същесвува![]()
,т.е. че животът не е лесен и че не всичко се поднася на тепсия?
Абе не те знам колко си дразнител, 'ма мен не ме дразниш..
Защо избра баща си пред майка си след развода? (питам, 'щото се чудех кво да те питам, а и мен ме очаква този избор скоро и така.. Ако е прекалено личен - не отговаряй.)![]()
hahah на стола с1м не за да дразня, а за да ме опознаете... няма човек, който да не с1м решил да го дразня и да не с1м го подразнил..Първоначално написано от lizzard_92
Еми..прекаленно личен в1прос относно избор1т ми на родител. С1жалявам, но не ми е приятно да говоря за това..
За принципите по принцип с1м на 3.. с него и без него... веселото си е весело, но понякога става още по весело с него..Първоначално написано от Erica
Плакам с1м за момиче.. и то само ведн1ж и не че ме беше яд за нещо, а просто не бях достат1чно голям.. разликата ни беше 5 години... тя се притесняваше, че ако с1м кажел на наще ш'ели да я с1дят за педофилство, нейните приятелки и говорели глупости как може с толко мал1к да ходи и т.н и за това. Единствено от ЯД
Ми мисля, че нямам нещо в миналото си от което да се срамувам или поне не мога да си спомня..
...че живот1т не е лесен го разбрах още преди 3 години... дефакто на 15.. а за Дядо КОледа... хахаха още на 8... бях дете-гений... логиката ми беше разбиваща.. " как може к0гато уж баща ми отиде да сложи в1глища на парното - точно тогава да се позв1ни на зв1нета и дедока да дойде... "![]()
Говоря по принцип. Забелязвам твои коментари извън тази тема и не ме дразниш..
За въпроса няма проблем.
Аз спирам с въпросите. Минавам към spectator-ите.
А относно избора ти на родител ако не го направиш ти - съдът ще го направи..Първоначално написано от lizzard_92
1.Кое е първото нещо, което забелязваш в едно момиче?
2.На колко години беше, когато се целува за първи път?
3.Кое беше нещото, което ти донесе най - голямо удовлетворение?
4.Как реши да се регистрираш тук?
5.И питах за любимо място, не число!![]()
6.Любопитен ли си?
7.Разхвърлян ли си?
8.На каква възраст смяташ, че е нормално да се създаде семейство?
9.Кой ти е любимият цвят?
10.Блондинка или брюнетка?
11.Кое е нещото, което може за секунди да ти оправи настроението?
12.Обичаш ли малки деца?
13.Случвало ли се е това, че нямаш сериозна приятелка да ти тежи?
14.Най - идиотската клюка, която си чувал за себе си?
15.Нещото, с което искаш всички да те запомнят?
Първоначално написано от uнTi7лeD:
Т'ва п1рвото за вниманието нещо не го разбрах..
И какво искаш ти и т'ва не разбрах... Искаш да си на стола или
Ами да... 2 п1ти ми се е случвало до сега..преди беше в старото даскало... и след това с теб и Павката..
..че кой е казал, че не те обичКам..
Първоначално написано от babity
1.Ш'ом е п1рвото нещо предполагам, че това е визията... а и гледам и тялото... не обичам жени с големи г1зове![]()
2.Мисля, че бях на 12..
3.П1рвият п1т когато ми правиха свиркаа... х0х0хЕхЕ.. Толко много исках да разбера какво е чувството, усещането, че просто не знам.. е не успя да ми надхв1рли очакванията, но пак ми достави удовлетворение..
4.Ам един ден един мой приятел ми даде линк за няк'ва тема в раздел " Секс "... смяхме се много... след това реших да поогледам форума и оп ето, че ми хареса... реших, че бих мог1л да давам компетентни мнения и с1вети и се регнах..
5.Аааа моя грешка.. еми терасата... обичам вечер.. да легна на нея... да гледам небето... звездите... да си мисля... е така да релаксирам..
6.Много
7.хЕхЕ Да
8.За мене определенна в1зраст няма.. решиш ли да направиш тази важна крачка в живота си - правиш гоМоже да е на 20, може да е на 30... се1..
9.Черното
10.Брюнетка..
11.Някое момиче като дойде при мене и направи "оня" поглед.. миличкия.. веднага ми се разтапя с1рцето и ми се дига настроението - не знам защо
12.Не ги обичам, но не ги и мразя... НеУтраЛеН..
13.Не изобщоПонякога с1м имал нужда, но никога не ми е тежало..
14.Надуто копеле xhAHXAHXa
15.С дразненето ми... чат - пат..
[quote="gPa3HuTeJl"]Първоначално написано от uнTi7лeD:
Т'ва п1рвото за вниманието нещо не го разбрах..
И какво искаш ти и т'ва не разбрах... Искаш да си на стола или
Ами да... 2 п1ти ми се е случвало до сега..преди беше в старото даскало... и след това с теб и Павката..
..че кой е казал, че не те обичКам..
1. хахаха нищо, нищо не ти трябва да разбирашвсеее 1
2. хаха окс окс ще спя спокойно![]()
![]()
![]()
3. а до колкото за Павката... ммм не БЕШЕ нъжно
ae (bye)![]()
Какъв човек искаш да имаш до теб?
Любима мисъл?
Любим текст от песен????
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Та зачетох се в мненията и реших и аз да напиша няколко въпроса...![]()
1.Какво мислиш за живота и какво е той за теб?
2.С какво не се гордееш?
3.За какво мечтаеш?
4.Какво обичаш повече от всичко?
5.Целувал ли си се с човек от същия пол?
6.Би ли спал с човек от същия пол?
7.С коя известна личност искаш да се запознаеш ?
Ем тва са...Поне за тия се сещам...(Ако има някой твърде личен въпрос не отговаряй
)
Човек, който ме разбира. Човек, на който мога да се доверя на 100%. Човек, който ме обича истински...Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Любима мис1л :
Първоначално написано от cherinka
Любим текст от песен...Първоначално написано от tuzaro
Направо ще ти дам цялата песен :
Seether feat. Amy lee - Broken...
1.Живота... хм интересен в1прос.. какво мисля... мисля, че трябва да се жидееm на маx.. не трябва да се лишаваме от нищо, защото не знаеш дали ще доживееш до утре..Първоначално написано от Samotno_Angel4e
Какво е той за мен... хм.. всичко..![]()
2.С глупавите си пост1пки..
3.ха... за много неща мечтая..мечтая да карам последен модел BMW М3 серията.. мечтая да имам хм... за сериозна вр1зка....... мечтая...мечтая... за много неща...
4.Брат ми...
5.НЕ
6.НЕ
7.Vanessa Marcil, Paris Hilton, Jessica Alba, Anjelina Jolie....
По какви гаджета си падаш?
Кой е твоят идол и защо (певец, музикант, актьор или някой, за който не се сещаме)?
Какво харесваш или не харесваш в приятелите си?
С какво си губиш времето или какво ти е хобито с други думи?
![]()
И само да кажа ,понеже снощи ви четох постовете на теб тузаро и лош за снимката пише
i love Мони
"М"-то не се вижда точно прилича на H ama e M![]()
Мерси за отговорите...Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
ха нямам определен идеал за гадже.. хареса ли ми момичето - 'зимам гоПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
Кой е моя идеал : хЕхЕ баща ми... хаха имаше период около раздова на между него и майка ми... разведоха се, тя му взе всичко.. имаше период в който едвам св1рзваше двата края и ето сега... година и половина по - к1сн0 човека си направи фирма и не си знае парите...
Не харесвам в приятелите ми като тр1гнат да се лигавят... и като им кажеш " стига " и те прод1лжават. Харесвам това, че винаги ш'е се отзоват на помощ... Имаше една такава случка.. аз на единия край на квартала... нек'ви мангасари щяха да ме г1рбат... 1 телефон и тея от другия край на квартала долетяха и стана варгал...
С какво си губя времето : хм... няма с к'во докато се усетя то е минало... вечер сядам на рс-то до к1м 4-5....то се с1мва, аз си лягам... стават к1м 4-5... малко рс... отивам да тичам малко... прибирам се..к1пя се...ха още малко рс... и нав1нка до к1м 12... после пак до к1м 4 на рс-то...
Иначе с1м почитател на екстремните спорове и адреналина... т'ва ми хобито..
А т'ва за името... не ми се верва да пише Мони чесноНаправи си снимка ама така, че да се вижда цялото име..
Направиш ли го - имаш ме целия![]()
![]()
ми то не влезе в кадъраПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
1.Коя ти е най - любимата дреха?
2.Какво пиеш най - често? (твърд алкохол...)
3.Сексуалната фантазия, която искаш да осъществиш?
4.Море или планина?
5.В този момент липсва ли ти нещо?
6.Близък ли си с брат си?
7.Как си се представяш след 5 години?
8.Любим курорт?
9.Кой е потребителят, на чиито постове се смееш от сърце?
10.Как протича денят ти обикновено?
11.Мислиш ли, че си готов да бъдеш самостоятелен?
12.Вярваш ли във "вечното приятелство"?
13.Любим коктейл?
14.Какъв спорт практикуваш?
Mи може...някой денкат има апарат :P
и още 1 въпрос!
Разбивали ли са ти сърцето и ако да как го преживя![]()
А ти разбивал ли си сърца?