- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е gPa3HuTeJl
Любим алкохол?
Разбивали са ми го точно 1 п1т... как го преживях... лесн0.. спрях да я виждам... и нещата просто избледняха..Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Да с1м разбивал с1рца... мхм..
Е са кат' си на морето не може да нямаш апарат..
1.Любимата дреха... хм.. имам една блуза на North Sails и тениската ми с надпис : I fucked her ---> ...Първоначално написано от babity
2.По принцип карам само на биричка, но като св1рши резгам на каквото ми падне..
3.Хм... аз... с партньорката ми... на леглото...сметана... ягодки... шоколад... е сещате се вече..
4.И двете... Утре в 23:00 ми е рейса заминавам за Китен малко.. там... п1к после... или ш'е си до'ем или няк1де на планина..
5.хм.. липсва ми... една студена бира... и след малко палим маратонките и заминавам к1м квартала да пийнем 1-2 с приятели..
6.Да, в1преки, че не ме слуша много много и ме дразни..
7.хАхАхА... BMW-то... дискотеките... жените... така се представям...xhahxhax
8.Златни пяс1ци ми беше преди, но не с1м ходил отдавна на море и нещата сигурно са се променили...
9.w0sh, tuzaro and Vichko0o..
10.хм мисля, че в по горния пост го бях описал как протича...![]()
11.ha He.. още няколко годинки...
12.Не.. bullshit
13.Май - тай ( Ямайски ром, сок от зелен лимон , мъничко портокалов и още няколко вида ликьор ) ahxhax
14.Футбол... Сноуборд.. Плуване..
Е, 'ма ти верно си голям дразнител! 'що не изчака една седмица да ми пра'иш компания на Китен?![]()
![]()
![]()
Абе, баце, ти кючек мо'еш ли да връткаш?![]()
Бате, на 2 галона бира и половин лит1р водка не кючек ш'е ти играем, а напра'о стриптийз ш'е напра'йм![]()
Остава и тарифата да си кажеш и те резервирам за рожденния си ден!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Без пари бре, душа. Нали си мой човек..Първоначално написано от babity
![]()
Проз, видя ли че на снимката е пишело Мони, само аз познах![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
проЗ, казах й да направи друга ама да се вижда ясн0 името и тогава ш'е сме 100% сигурни..Първоначално написано от tuzaro
![]()
С какво мислиш да се занимаваш в бъдеще?
бизнесче или да бачкаш?![]()
-Какви хора харесваш(като качества)..?
-Любимия ти филм..?
-Плакал ли си някога на филм..и мислиш ли,че е смотано момче да си изразява чувствата по такъв начин..
-Можеш ли да определиш един момент от живота си досега като най-щастлив..?
тва се сещам засега,сори,ако въпросите са тъпи..![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Сетих се още нещо
Кой би искал да видиш на горещият стол и да му задаваш въпроси на воля?
С кой от форума смяташ,че би си допаднал и извън интернет пространството?
Смяташ ли,че повечето хора в интернет преувеличават и се представят в друга светлина,а не това което са?
Би ли се доверил,на някой който никога не си виждал,а си контактувал само и единствено във вуртуалният свят с него?
Смяташ ли,че добротата и любовта ще спасят света...?
Мислиш ли че един ден България,ще тръгне напред и нещата в държавата ни ще се нормализират?
krai beiby krai..kak se pi6e vs16n0st![]()
tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}
uнTi7лeD:] ; tuzaro ; w0sh ; ~cry_baby_cry~ and babity са хората , които искам да видя на горещия стол..Първоначално написано от Erica
Мисля, че бих си допаднал с babity, uнTi7лeD:] and tuzaro.. а може би и с ~cry_baby_cry~
Toва е традиция човек да преувеличава за себе си..малко или много човек окрасява понякога историите си.
Бих се доверил на tuzaro ; Марина и Надя.. не знам защо...
Добротата и любовта... не знам... но всичко, но не и да я спасят..
хЕхЕхАхАхОхО Ник0га ! Корупцията в България е прекаленно голямя. Всеки гледа да си п1лни гушата и да не мисли за другите. Докато това прод1лжата България ще в1рви надолу
Красиви най - важнотоПървоначално написано от gangstata
Интелигентни.. Умни... Понякога да се тотални лигочи... Простаци.. е такива... да става смех..
Never Back Down ( с1що както ника ми в скайп : never backdown` )
Не с1м плак1л, е мисля, че е доста глупаво момче да реве на филм. Виж сега момиче - да, но те са по - слабият пол - нормално, но момче да реве на филм - нещо май... резбата...
He..
Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
В момента баща ми има фирма за правене на значки, медали, плакети.. Имаме клиенти като д1ржания глава Първанов... Бойко Борисов, БФС. На всеки, който му трябва купа, медал или плакет се обр1ща к1м нас..Така наблюдавайки гледам, че бизнес1т е доходен..и мисля живи и здрави да го прод1лжа..
~cry_baby_cry~ - Маринаkrai beiby krai..kak se pi6e vs16n0st![]()
1.От какво те е страх?
2.Кое е нещото, което те успокоява когато те е страх от горното?
3.Кое не можеш да простиш?
4.Според теб има ли цена, на която да си струва да правиш секс за пари? (и понеже си мъж ще изключим варианта с удоволствието)
5.Някога бил ли си с момиче, което е девствено?
6.Спал ли си някога на открито?
7.Има ли нещо, което си искал да кажеш тук, но досега никой не те е попитал?
8.Мислил ли си кой ще сяда след теб? (Не питам кой!!!)
1.Самотата, че така как с1м го подкарал, да не се зад1ржам с една д1лго време, ш'е си умрем сам..Първоначално написано от babity
![]()
2.Мне знам... Като се замисля за т'ва влизам в Counter Strike-a и ме боли хуя ( с извинение )
3.Изневярата и предателството
4.хмм... ако е на час... едно 100 ле'а ги 'зимам![]()
5.Бил с1м..До ден днешен ме преследва за още... тоя навлек.. ск1си ми живота..
6.Какво имаш предвид по спалАко е за секс - Не, но с1м спал прег1рнат с тогавашното момиче, което обичах на едно огромно коле на един брезент..
7.Ми за сега всичко, което с1м си мислил сте ме питали.. още - още..![]()
8.Ам понеже вие ме изкарахте тука за последните две седмици звездата на форума, реших, че сигурно следващата ш'е е ~cry_baby_cry~... защото понеже нали за това, което уж стана между нас... се разпищя половината форум... и те така..![]()
Детската ти мечта,която стана реалност..?
Нещото,което винаги си искал,а не си направил..?
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Да карам "голям" мотор..Първоначално написано от gangstata
Нещото, което с1м иска, а не с1м направил.... хм..да имам сериозна вр1зка...may be..![]()
1.Смяташ ли да бягаш навънка като приключиш образованието си?
2.Бил си вече навън. Мислиш ли, че българките са най - красиви?
3.Коя ти е любимата чалгаджийка?![]()
4.Песента, която има най - голяма сантиментална стойност за теб?
5.С какво я свързваш?
6.Би ли се виждал с момиче, което изповядва религия, различна от твоята?
7.Вярваш ли в Бог, в съдбата... в каквото и да е?
8.Голяма, шумна компания с много непознати или по - скромна и значително по - тиха вечер с най - близките ти приятел?
9.Имаш много гадинки. Коя ти е най - любимата?
10.Малко, но "съвестни" приятели или много познати, с които да си изкарваш приятно?
12.Кой ти е любимият шоколад? :P
13.Коя е постъпката, която те е карала да се гордееш най - много със себе си?
Та,нещо съм попропуснала....,моля те,върни ме в час...
Какво е станало,та ти и cry_baby_cry сте станали известни,има ли нещо между вас наистина?
Как се казваш?
Какво учиш?
Какво искаш да следваш?
Какви езици си учил?
Какъв е най-големият ти страх?
Романтик ли си?
Какви са най-честите ти сънища?
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
От кой човек си останал разочарован и как те е предал?
С какво са те наранили най-много за което никога няма да забравиш?
Ако някое момиче ти признае за чувствата си но ти не отвръщаш със същото би ли тръгнал с нея само за да и убиеш желанието без да я харесваш /обичаш/?
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Наскоро останах разочарован от един мой " приятел ". Запознах го с бившето ми гадже и нейната приятелка и той си говорил с тях и едва ли не ме изкарал ебати боклука пред тях.. скарахме се и така..Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Е ник0га няма да забравя развода на родители ми.. Много караници, много скандали много нещо...и те така..
Не.. ако момичето ме хареса, а аз не няма смис1л да тр1гвам с нея. Имам предвид, че ако тр1гна с нея нещата от харесване може да се зад1лбочат... и да стане още по лошо... поле последствията няма да са добри за момичето..
Еми.. благодарение на kiflata, която нон стоп се мешаше в нещата меджу мен и Марина.. всички почнаха да пишат за нас и т.н. Отначалото между нас с Марина нещата тр1гнаха на свалки... единия казва на другия, че го кефи.. другия повтаря на п1рвия, че и той го кефи и т.н... и те така....Ами не знам. За момента нищо няма между нас... живот и здраве като се видим. Ако се харесамеПървоначално написано от Memento mori!
Мони се казвам..
Уча с 130-то " Стефан Караджа "
Хм..ориентирал с1м се к1м икономика... в смис1л... в момента паралелката ми е счетоводство и икономика. П1к ще видим за напред..Владея английски, малко немски и от части руски..
ха т1мното![]()
Голям романтик :!;
По принцип не с1нувам.. ако нещо в1лнуващо ми се е случило през деня с някое момиче вероятността да имам мокри с1нища е 90 %![]()
1.Е много ясн0.. Заминавам Южна Африка. Кейп Таун..там както казах няк1де из предишните постове имам к1ща... вуйчо ми там има авток1щи и т.н..Първоначално написано от babity
2.хАха бил с1м нав1н. Еми по принцип..там к1дето бях 1 грозна нямаше, а тука преобладават. За това като видиш красавица по Витошка и реакцията ти е " Ейй гле'й гле'й" Но да, действително има много красиви б1лгарки..ма шведките са ми фаворити
3.ДесиСлава..
4.Няма такава песен..
5.----
6.Не...Малко расистко може да прозвучи ама Не...
7.Ако имаше Бог нямаше да позволи аз да с1м на единия край на квартала, майка ми и брат ми на другияВярвам в с1дбата.. вярвам в к1смета...
8.9.хЕхЕ. х1скитата ми.. и питашГоляма, шумна компания с много непознати
10.11.Milkа с ягода...Малко, но "съвестни" приятели
12. Спасих живот..в замяна си с1драх пр1сеца на десния крак, но 1 шев и беше зак1рпен..
изневярата за теб е?
Лесно ли се обиждаш..и с какво са те обидили най-много ?
Какво те плаши най-много?
Страх ли те е от самотата и от тъмното![]()
Какъв е смисълът на живота според теб?
Най-хубавите думи които са ти казвали?
Интересува ли те хорското мнение спрямо теб?
Какво според теб кара хората да си сложат край на живота?![]()
Какво те прави щастлив най-често ?
Коя е любимата ти поза в секса![]()
Най-гадното ти изживяване в даскало?
Има ли нещо,което се е случило с теб,за което те е срам да кажеш ?
Как си представяш твоята половинка?
Губил ли си някога съзнание?
Какво най-много харесваш в хората от противоположния пол!
Когато видиш някое момиче ,кое е първото нещо,на което обръщаш внимание?
Разочаровал ли си някога добър приятел ?
Имаш ли тайна,която никой не знае?
Мразиш ли някой/нещо?
Често ли плачеш и за какво си плакал най-много през живота си!
Приятно отговаряне![]()
![]()
Край на вр1зката и контактите ми с тоя човекПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
мНе.. не е обиждам лесн0..
Самотата. Казвал с1м го и в предишните постове, че така както с1м я подкарал, с кратки вр1зки, ш'е си умрем сам...
Да. И от двете
хЕхЕ Да намериш истинската любов
" Ти си всичко за мен "
Не изобщо. То к'во беше лафчето... " Не ме интересува както говорят за г1рба ми, важното е като се об1рна всички да м1лчат"
Психически отклонения и несподеленя любов.. х0х0..
Аз от горе, тя отдолу...
х0х0 изключиха ме точно на рожденния ми ден от даскало.
мНе.. няма такова нещо. Не ме е срам от мене и от пост1пките ми.. Казвам си к0гато ме питат..
хЕхЕ.. усмивката на една много добра приятелка в квартала..
Не мога да си я представя. Нямам някак1в определен идеал, по който тр1ся жените..
Еми да.. и то не малко п1ти.. хАхА..
Усмивката, чара и начина по който изглежда
Ако трябва да б1да честен поглеждам лицето ако ми хареса се отправям к1м дупето..![]()
Не, но мен са ме разочаровали няколко п1ти..
мНе нямам..
Мразя завистта, мразя клюкарките, мразя наглостта, мразя изневярата, мразя предателството... но никой не мразя
Не с1м плак1л от 6 години..последния п1т бях 11-12 години.. брат ми беше мал1к... и ми зе тогава някаква играчка...и аз го напсувах.. и баща ми ме чу... и думите му бяха : " Ти на кой ш'е ебеш майката. Я ела тука. ПРАС ПРАС ПЛЯС ПЛЯС... С К'во ш'е я ебеш, бе !? ПЛЯС ПЛЯС ТРЕС... сцепи ми долната устна... и от тогава не ме е удрял изобщо...
В1просите бяха интересни. Забавлявах се докато отговарях..
Хах тогаа ше мисля още!
В какво вярваш?
Доверчив ли си?
На кого разчиташ освен на себе си?
В какво Не вярваш?
Лесно ли се предаваш?
Отворен ли си за нови приятели?
Обичаш ли татуировки и пирсинг, и ако имаш колко?Ако не били си направил и къде?
Кой ти е най-на сърце от форума?И кой те дразни??
Кои са ти приятелите от форума?
Какво харесваш в себе си и какво не харесваш ?
Кое качество в даден човек най-мн ненавиждаш..
3 думи които те описват най-добре?