- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е gPa3HuTeJl
Все тая. Пък и само предложих.![]()
What you give is what you get!
^ E, Деси, няма нищо лошо, че предложи, ако другите искат, да сяда той. Аз бях за шадоучето, но щом не може, няма. Като гледам дразнителят няма да се появи, тогава може някаква анкета да се направи... или каквото си изберете... все тая.![]()
Бибой ако седне на стола за жалост ще се нафлуди с безсмислици и простотии темата. Това дали си ги заслужава или не е друга тема, просто идеята на Стола не е такава.
Аз предлагам Pedigree![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Оо, да, съгласна съм. :Д
Ем, аз сега съм свободна, имам време да се занимавам да отговарям, но едва ли ще има много интерес към мен, така че може някой друг.![]()
И аз си мислих, че може да е тя още преди да пусна първото мниение тук, защото нали тя пусна първата анкета /или поне по мои спомени/
Сега излезна, че защото тя ме е продложила, затова и аз.Но нее така, а е поради горната причина.
Айде създавам темата![]()
Значи е тяя.![]()
Ой на батя >:О
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Е, добре.![]()
Ако сме свършили, може някой мод да сложи ключе.
Е..не съм мод.![]()
Е, узурпирай някого де, аз ако можех бих узурпирал мачока![]()
![]()
Спам докато нЕма модО!11
Ама днеска е петък... Тва значи ли че вече в петък ще се сменя седящия на стола?
невменяема ?Първоначално написано от slun4ice
![]()
Моля ?!
То все едно, ама пък този седи вече 2 седмици и явно няма намерение да сложи друг.
Да бе ест че няма значение аз просто питам... Защото може просто да стои 2 дена повече до другата неделя..Първоначално написано от shadow4e
Мисля че е добре тва да се изясни за да не стане с като с дразнител който явно не е разбрал и сега седя близо 2 седмици
![]()
Дразнител посещава ли тая тема - пишете му Лс да посочва следващият или директно аз да си избирам и да правя нова тема![]()
Сега ш'е сиизбера някойДайте ми 5 минути
![]()
А за ЛС-то мо'еше и ти да се прежалиш. Немаше да ти се счупат пр1счетатата...
Защо си си сложил на аватара ~cry_baby_cry~![]()
![]()
tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}
Времето ми на стол мина... Не пишете вече тук
П.С ш'ото ми харесва..