- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е gPa3HuTeJl
Първоначално написано от uнTi7лeD:
Т'ва п1рвото за вниманието нещо не го разбрах..
И какво искаш ти и т'ва не разбрах... Искаш да си на стола или
Ами да... 2 п1ти ми се е случвало до сега..преди беше в старото даскало... и след това с теб и Павката..
..че кой е казал, че не те обичКам..
Първоначално написано от babity
1.Ш'ом е п1рвото нещо предполагам, че това е визията... а и гледам и тялото... не обичам жени с големи г1зове![]()
2.Мисля, че бях на 12..
3.П1рвият п1т когато ми правиха свиркаа... х0х0хЕхЕ.. Толко много исках да разбера какво е чувството, усещането, че просто не знам.. е не успя да ми надхв1рли очакванията, но пак ми достави удовлетворение..
4.Ам един ден един мой приятел ми даде линк за няк'ва тема в раздел " Секс "... смяхме се много... след това реших да поогледам форума и оп ето, че ми хареса... реших, че бих мог1л да давам компетентни мнения и с1вети и се регнах..
5.Аааа моя грешка.. еми терасата... обичам вечер.. да легна на нея... да гледам небето... звездите... да си мисля... е така да релаксирам..
6.Много
7.хЕхЕ Да
8.За мене определенна в1зраст няма.. решиш ли да направиш тази важна крачка в живота си - правиш гоМоже да е на 20, може да е на 30... се1..
9.Черното
10.Брюнетка..
11.Някое момиче като дойде при мене и направи "оня" поглед.. миличкия.. веднага ми се разтапя с1рцето и ми се дига настроението - не знам защо
12.Не ги обичам, но не ги и мразя... НеУтраЛеН..
13.Не изобщоПонякога с1м имал нужда, но никога не ми е тежало..
14.Надуто копеле xhAHXAHXa
15.С дразненето ми... чат - пат..