.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    Град
    pz city

реално ли е това?

Значи сблъсках се със следния проблем,който явно пречи на всяка моя връзка с момиче.Преди година и полувина се запознах с момиче.Това е нещо нормално.... но тя не е в час май.Явно проблема й е,че когато всички се отнасяха с нея пренебрежително и отритваха от всякъде.... аз бях мил и винаги съм я поздравявал й съм и се усмихвал а малкото ми разговори с нея са и подпалили главата.Аз имам едно хубаво качество,че мога да казвам НЕ на момичета който не ме привличат и тя е от тях.Явно малкото внимание което съм и обърнал тя е помислила,че съм влюбен в нея ли де да знам Сега буквално ме преследва и тормози .Абе момичета не разбирате ли от намеци.... как приемате невдигането на телефона и да невръщането на смс .... аз мисля че е ясно "НЕ МЕ ЗАКАЧАЙ" да ама явно не е така.Големия ми проблем е че с всяко момиче което се срещам излизам или сме гаджета тя намира начин да го заплашва буквално.... Не е нормално това..... постояно ми се оплакват от това и аз няма начин да го променя.Казавал съм й не прави такива изпълнения моля те не е нормално,но няма ефект ..... Тя си знае и повтаря едно и също "Стойте далече от моя Ники" да ама аз не искам да имам нищо общо с нея и съм прекъснал всички връзки.Ако някой е изпадал в такава ситуация и се е оправил нека да даде съвет как да го направя и аз вече незнам какво да правя.
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Град
    РЮАР

Re: реално ли е това?

Боя муе майката

Ne e realno no gi ima i takiva!!

На това му се вика болен мозък....

Мега фен
    ами явно от намеци не разбира, тогава й го кажи направо
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Витоша и лопатата и тва е...

... и те така

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    trqa da i go kaje6 napravo ili v nai-lo6iq sly4ai da trugne6 s neq i da q zareje6,no tva 6e e dosta gadno,no pone 6e te ostavi namira
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Бих го смазал от бой!
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

отивате на място където малко хора ви слушат и и изкрещяваш силно-не те харесвам по никакъв на4ин,ти си тъпа и грозна и бих искал да не те познавах никога,остави ме намира
    I can't stop myself from loving you <3

емм егати досадата..направо и кажи или я отрежи яко,че еле разбере
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Град
    pz city
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    ами явно от намеци не разбира, тогава й го кажи направо
    и това няма ефект кофти градът ни не е много голям даже въобще и чакам час по скоро да се махна ..... дано всичко да е точно и да вляза редовно студенt Tя си знае нейното

Град
    pz city
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    ми като можеш да казваш не аз па мога да казвам да , препращаи ги към мене - млад здрав прав и красив младеж
    братле вярно е че бройката е злато .... но аз пък имам претенции към момичетата и не се задоволявам с малко.... ако ти не ги пресяваш си е твой проблем

Мега фен Аватара на sasha_90
    Досадна е направо.Като не разбира от намеци и кажи в очите,че не я харесваш и дано поне тогава разбере.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Завърти афера с някоя мадама, но гледай "женати" да не разбира. И като стане врътката с новата ти мадама й кажи да се оправи с "женати".
    Повярвай.. ще има голем успех
    Поне за сега за това се сещам.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Проблема е в теб, научи се да поставаш хората на мястото им.
    Ти си и подал пръст, тя ти е захапала ръката, но не пренебрегвай факта, че и със собственото си бездействие, си допуснал да се стигне до тук.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

ебаси болния мозък . напсувай я и я изритай като мрУсно котИ . е тва треа да реши проблема освен ако не е мазохистка и не я привлечеш още повече . тогава има едни сайтове за наемни убийци или за това кой са 10 най-лесни начина да убием човек но не му е тука мястото ....

ъс
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    trqa da i go kaje6 napravo ili v nai-lo6iq sly4ai da trugne6 s neq i da q zareje6,no tva 6e e dosta gadno,no pone 6e te ostavi namira

не! как ако тръгне с нея после на главата ще му се качи
    абе що се жалваш чак толкова...като ми кажете "не мога да казвам не"!!! отиваш, дърпаш я настрани и и казваш - не те харесвам, не искам нищо общо с теб, остави ме намира... а и може да вметнеш, че е луда! пък като те гледам не си закъсал за мацки само ако като я отрежеш не започне да ти прави мръсно...има и такива откачалки...нз брат успех.. к'о да ти кажа

Град
    pz city
    ако проблема е в мен ще се гръмна ..... какво трябва да я псувам и ритам,за да се сети ли .... тъпо е поне аз не бих го направил

да да да почни да я псуваш и риташ ... луд ли си не така!
    има ли вариянт м/у другото да ти направи мн мръсно след това? т.е. да разкаже за тебе някви гадости и знам ли...как ти е репутацията..и недей се гърмя!

Град
    pz city
    kid_666 не се притеснявай не съм такъв брутален тип,а за това не бях помислил,че може да си съчини някакви истории с глупости .... това би ме сринало със земята

аз съм спокойна... аааааама знаеш ли какви ги има.. абе..тя как е в даскалото? там има ли си приятели харесват ли я.. т.е. ако тръгне ги разправя врели некипели биха ли и повярвали .. или по-скоро на теб биха повярвали, че тя лъже?

абе просто говори с нея ама директно !!!

Град
    pz city
    училището не ми епроблем тази година завърших ..... със сигурност има приятелки,които и вярват ..... лошо ще стане тогава от уста на уста .... леле не ми се мисли ..... а ако я потърся да поговорим ще си въобрази пак глупости то нито така нито така

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PePeLePew
    училището не ми епроблем тази година завърших ..... със сигурност има приятелки,които и вярват ..... лошо ще стане тогава от уста на уста .... леле не ми се мисли ..... а ако я потърся да поговорим ще си въобрази пак глупости то нито така нито така
    Хрумна ми нещо!
    Кажи й , че си гей!
    Или по-скоро ПОКАЖИ й , че си гей!!!!!!!

пфффф гадост прати някой да я пребие.. май има нужда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си