- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- реално ли е това?
Значи сблъсках се със следния проблем,който явно пречи на всяка моя връзка с момиче.Преди година и полувина се запознах с момиче.Това е нещо нормално.... но тя не е в час май.Явно проблема й е,че когато всички се отнасяха с нея пренебрежително и отритваха от всякъде.... аз бях мил и винаги съм я поздравявал й съм и се усмихвал а малкото ми разговори с нея са и подпалили главата.Аз имам едно хубаво качество,че мога да казвам НЕ на момичета който не ме привличат и тя е от тях.Явно малкото внимание което съм и обърнал тя е помислила,че съм влюбен в нея ли де да знам![]()
Сега буквално ме преследва и тормози .Абе момичета не разбирате ли от намеци.... как приемате невдигането на телефона и да невръщането на смс .... аз мисля че е ясно "НЕ МЕ ЗАКАЧАЙ" да ама явно не е така.Големия ми проблем е че с всяко момиче което се срещам излизам или сме гаджета тя намира начин да го заплашва буквално.... Не е нормално това..... постояно ми се оплакват от това и аз няма начин да го променя.Казавал съм й не прави такива изпълнения моля те не е нормално,но няма ефект ..... Тя си знае и повтаря едно и също "Стойте далече от моя Ники" да ама аз не искам да имам нищо общо с нея и съм прекъснал всички връзки.Ако някой е изпадал в такава ситуация и се е оправил нека да даде съвет как да го направя и аз вече незнам какво да правя.
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..