- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо почти всички момичета правят това ?
Като вървят си дърпат отзад панталона или дънките които носят нагоре. Защо го правите ?
♠ The Nuts! ♥
Nagore ili po to4no nadolu???
ami,ako e nagore,6oto nqkoi se pritesnqvat da ne im se vidqt ga6i4kiteili 6ot po navik,ako e nadolo ...i pita6
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ами някой път го бутат надолу после нагоре ли...Незнам точно какво правят, но съм го забелязал при много момичета.
♠ The Nuts! ♥
и аз го правя това по навик.. като стана от някоя скамейка или стол и си вдигам гащите или си дарпам блузата надолуняма логично обясение
![]()
а ние като си дърпаме топките ?
Бахти тъпия ник имам
Първоначално написано от Kasiera
ihha
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
1во - да си приберем месата.
2ро - да не ни се виждат гащите.
3то - нещо като 1во, но + да не ни се види цепката на дупето.
и 4то - от притеснение да не стане обратното от 1во, 2ро и 3то.
аз го правя щот дънките ми се свли4ат от вр на вр![]()
не разбирам оба4е кво интересно виждаш в тва 4е цяла тема си напрайл![]()
I can't stop myself from loving you <3
tova e ..vsi4ko e ot neudobstvo na drehata ..ako si siguren v neq nqma da e takaПървоначално написано от cherinka
![]()
Ами незнам интересно ми е защото ми се вижда като намек...Първоначално написано от cinderella_gugutka
♠ The Nuts! ♥
тъпак! щото ми падат сънките заради ейтва
надали е за да усетя че са там![]()
Щото са с ниска талия дрехите и да не се види нещо, щото е грозно все пак.![]()
ееей...леко деПървоначално написано от haterkata
♠ The Nuts! ♥
На въпроса ти и на тоя вупрос "Защо мъжете постоянно се чешат като дръгливи кучета?" одговора е един си същ - по нужда !![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
Ем прим преди 2 дни бях
с гащички с висока талия
и един панталон,
който ми е малко широк
(но стои грозно с колан)
и постоянно пада
и за да не се виждат,
го дърпах през 5мин![]()
ходи без гащи, няма да имаш такъв проблемПървоначално написано от sladku_bebzi
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
еми понеже мом4етата мн оби4ате да гледате дънките(особено най-горната 4аст дет е отзад) и затва ние искаме да сме добре там(да не е някво изсулено и провиснало и да ни се вижда цепкта или белиото).но не е намек деПървоначално написано от Lub4o**
I can't stop myself from loving you <3
дърпаме си дънките , за да не ни се видят принадлежностите![]()
![]()
![]()
ооо да омг.....дърпаме си дънките и с това искаме да ви кажем:ела и пе 4укай.....лелеллеелелПървоначално написано от Lub4o**
![]()
![]()
Щот ме зяпаш.Аз ако бях и среден пръст щях да ти покажа,пък се чуди после за какво е.Първоначално написано от Lub4o**
Щото повечето момичета носят шибани плитки дънки и като седнат им излиза гъза. Като се изправят, трябва да си го приберат ... от благоприличие. Затова дърпат![]()
Memento moriendum esse!