.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Защо момчетата де държат двулично?

защо мом4етата (е,незн дали вси4ки но поне тези дет познавам) се държат супер мило,нежно и внимателно с теб,а пък когат са с др мом4ета по супер брутален и вулгарен на4ин те обсъждат без да искам до4ух как говореше за мен 1 мом4е на което държа(или държах) и ми стана супер гадно,мн се ядосах .направо не можех да повярвам 4е той го каза тва и говореше за мен

[b]т.7
    krem4et0[/b
    I can't stop myself from loving you <3

Естествено че за да се прави на "газар"

Glory,Glory Manchester United!!!

Защото ги е страх да покажат своята нежна страна (тфа изглежда супер педалско затуй ще да е свойте чувства..)пред другите от вида си.... мъжка му работа..... Казваме го дори понякога да не искаме само да изпъкнем сред компанията никога няма да можете да разберете...
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

Град
    Пловдив
    povqrvai mi ...ima i mom4eta LICEMERI koito samo izpolzvat..poaznavam po golemi kliukari i ot momichetata..taka 4e se pazi

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от UnABooMBeR
    The Nuts!

za6toto mujete sa takiva.malki ili golemi ;0 da ne ti pravbi vpe4etlenie ako e bilo ne6to pozitivno dori bilo to i volgarna zna4i iska da te predstavi v dobra svetlina na priqtelite si muje kakvo da gi pravi6

Град
    pz city
    Цитирай Първоначално написано от Jagger
    Защото ги е страх да покажат своята нежна страна (тфа изглежда супер педалско затуй ще да е свойте чувства..)пред другите от вида си.... мъжка му работа..... Казваме го дори понякога да не искаме само да изпъкнем сред компанията никога няма да можете да разберете...
    това е истината
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Такива момчета са двулични и посредствени.
    И всъщност се държат така, защото явно не е се е намерило момиче, което да ги постави на мястото им и да ги научи на обноски.
    Има много по-важни и по-стойностни неща, преди това да се покажеш колко готин си пред празноглавите си приятели, които ще ти се изкефят и ще ти кажат"Евалата брато".

П.С-Не се самозалъгвай, ако въпросното момче наистина държеше на теб, нямаше да постъпи по този лицемерен начин!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Както казвам никога няма да разберете такаче не си съчинавайте истории
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

Момичета къф е смисъла да се опитвате да научкате..?Jagger ви го каза..!

и това какво озна4ава-да не обръщаме внимание на това , все едо си е нещо напълно нормално
    I can't stop myself from loving you <3

Нещо такова.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Така е!

Казаха ми го преди време... момче, което е адски мило, нежно и добро, че веднъж се е изпуснал пред компанията си и е споделил какви чувства изпитва към едно момиче и всички започнали да го гаврят "Ти луд ли си", "Стегни се", "Заприличваш на гей", "жените се само за ебане и лапане", "не се самозалъгвай, много ще се изпатиш ако продължаваш по същия начин"... абе разбирате ли, всички фрази помня.. другите не мога да ги формулирам. И единствено като имаше проблем тичаше при мен да го сподели и да види с какво и как мога да му помогна. Също ми каза, че вече никога няма да си позволи така да говори пред компанията си (казвам компания, защото това не мога да го приема за приятели). Макар, че от части и те са прави. Но каквото и да става са длъжни да го изслушат. Ма както и да е.

прав си и това е нещото,което най-много не харесвам във вас мъжете

Ми не сме като вас ...вие се събирате 5 момичета и се почва едно безкрайно обсъждане на гаджето .. (поне някой са така де)

Хм- ок аз съм момче и не правя така - говоря си в компанията ми за момичето което обичам-как пък един не посмя да ми каже нещо а ме разбират те също споделят-нормално-нали сме приятели а и да не забравяме че има момчета комплексарчета които имат нужда от внимание-най-лесно като се надуят пред приятелите и момчета като мен на които не им дреме.

Град
    "градът на мечтите"
    Да,това е перфектното им прикритие.Мисия "гъзар"
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

+1 Добре казано

Re: Защо момчетата де държат двулично?

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    защо мом4етата (е,незн дали вси4ки но поне тези дет познавам) се държат супер мило,нежно и внимателно с теб,а пък когат са с др мом4ета по супер брутален и вулгарен на4ин те обсъждат
    защото прекарват мн време с момичета.... и за да ти е гадно

... и те така

Мега фен Аватара на sasha_90
    Това е т.нар. тип "гъзар",който няма нищо друго освен уста,с която да се опита да стане интересен.А пък,който го харесал,харесал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си