.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG

Помощ проблем с малкия приател

Добър вечер!Значи работата е там че имам проблемче с пениса ми на главичката ми са се появили некакви малки червени петанца който ме сърбят ако знаете как да се справя с тях моля ви помогнете

Иди не лекар по най-бързия начин може да ти даде някакъв крем по бързо
    amiri.aha.bg

Helloween-If I Could Fly

Град
    Pirdop BG
    Забравих да добавя че понякога от самосебе си изчезват

Супер фен
    Отиди в кожновенерически кабинет.Може да си лепнал някой сифилис,трипер и т.н.При тях има пъпки,рани,сърбежи.Появява се,изчезват.Изчезнат ли е по-опасно.Смяташ си здрав,а болестта се развива скрито и уврежда тежко сърце,мозък и други органи.А някои инфекции водят до безплодие.Няма да имаш деца.Прави секс с презерватив за по-сигурно.

Град
    Pirdop BG
    добре и от каде ше сам го лепнал тоя сифилис кат още сам девствен ???

Супер фен
    Ами от свирки също става.Виж какви слипове носиш.Плата да не е някаква шкурка.Бягай на уролог тогава.

Цитирай Първоначално написано от Рамбо
    Виж какви слипове носиш.Плата да не е някаква шкурка.
    Това е вариант. Въобще не е изклщчено главичката ти да е подразнена от бельото.
    Иначе би могло да е и нещо, свързано с хигиената... а може и да е просто алергична реакция. Както виждаш, възможностите са много, но тук можем само да предполагаме Най-добрият вариант за теб е или да отидеш на лекар, или да попиташ в аптеката. Да, знам, че сигурно ще ти бъде малко неудобно, но е по-добре така. Имай предвид, че тази област е доста чувствителна и не искаш да се получи някое възпаление или инфекция, защото тогава сърбенето ще бъде най-малкият ти проблем!

Ако те е прекалено срам да си кажеш какъв точно ти е проблема, можеш да попиташ за крем против алергии и обриви, който да не дразни кожата. Но имай предвид, че не е хубаво да правиш такива самолечения, защото все пак не се знае какво ти е
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си