- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- gPa3HuTeJl & ~cry_baby_cry~
6e gi jenime li?
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...
Pak li po4vate s teq prostotii be hora!Q se sprete..........![]()
![]()
Няма ли да се спреш?? Не усещаш ли,че ставаш досаднаТва,което става м/у тях не те засяга... Намери си друга работа
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Кой го интересува?
Първоначално написано от paranoia
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
te 6e si re6at,kakvo da pravqt![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Възразявам!
Btw темата няма да е зле ако се разкара ей така изведнъж.
Абе хорица вместо да си помагаме за неща които наистина са важни вий сте взели да ми пускате такиа тапи теми.Смяташ ли че на някой мн му дреми пък и тва дет казват другите си е тяхна работа нас ко ни засяга ?! ай престанете с тези малоумни теми
o ne taq tema ne e maloymna,vsravnenie s dneska6niteПървоначално написано от lick_me
![]()
Ако се искат младите да се вземат!:P Те си знаят вееее
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Dreme mi na...6apkata
p.s po t1pa tema ne moja ;li da izmisli6
moga iska6 li?Първоначално написано от zelenooko_kote
![]()
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...
Първоначално написано от kiflata
OOo az ne se i samnqvam 4e moje6
Момиче ще спреш ли да си вреш работата там където не и е мястотоПървоначално написано от kiflata
..Изобщо не се бъркай!!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
ne q karai,molq te,neska bqha dostatu4ni 10001 bezsmisleniПървоначално написано от zelenooko_kote
Първоначално написано от soul1199
![]()
![]()
Ok
Те сами си знаят!Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Е верно,че просторията по хората ходи,не по дърветата...
Кифла ли си каква си не те знам не ме и интересува де,ама ти личен живот нямаш ли си бре или само пред компа дремеш и се чудиш с какво да изглеждаш по-интересна?
Първоначално написано от Pliok0019
аве някой пука ли му кой с кой ше се "жени" тва си е тяхна лична работа![]()