.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 90

Не иска с език :(

Здравейте!Хванах си едно момиче (на 15 години) (аз съм на 17), което не иска да се целува с език.Аз съм и първото гадже и в началото беше доста срамежлива, а сега (след 3 срещи) се поотпусна малко и вече се целуваме по устните доста и това и харесва.Проблема е, че не иска да се целува с език!Моля я доста пъти и постоянно я питам зачо не иска и тя казва "защото така" или "просто не искам" неща от този сорт.......Когато се опитам да и пусна език тя си стиска зъбите или се отдръпва.......
    За пъври път попадам на такъв случай и не зная какво да правя и защо не иска.....?
    Моля помогнете!!!

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Хрумвало ли ти е,че сигурно досега не се е целувала с език и може да я е срам..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

То е близко до акъла защо - защото се притеснява. Нормално е, щом не се е целувала до сега.
    Просто й дай малко време и се постарай да я накараш да се чувства спокойна с теб. И недей да настояваш непрекъснато за език, защото така я изнервяш
    Имай предвид, че всеки първи път е труден, особено за момичетата.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ми нормално ти си и п1рвото гадже и до сега не се е целувала с език..малко и е странно сигурно и незнае как да го направи точно..(то не че е голямата филофосия де ) !! А вече защо не иска да опитате може би не е сигурна дали ще стане ..Според мен и дай малко време..ако после пак не иска се замисли
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Мислех първо да не отговарям в темата,защото каквото и да кажа,няма да е по-различно от по-горните мнения.А аз мразя да се повтарям.Затова ще си го извъртя по моя си начин.
    Тя досега не се е целувала въобще,а ти се учудваш защо не ти пуска език.Егати гения трябва да си.Ти си й първото гадже,тя се притеснява.Особено при целувката с език.Страхува се да не те олигави,да не би да не ти хареса,да не се изложи.Напълно нормално е.Вместо да я предразположиш,ти директно действаш.Голяма грешка.Поизчакай малко.

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от ~*RoNi*~
    Мислех първо да не отговарям в темата,защото каквото и да кажа,няма да е по-различно от по-горните мнения.А аз мразя да се повтарям.Затова ще си го извъртя по моя си начин.
    Тя досега не се е целувала въобще,а ти се учудваш защо не ти пуска език.Егати гения трябва да си.Ти си й първото гадже,тя се притеснява.Особено при целувката с език.Страхува се да не те олигави,да не би да не ти хареса,да не се изложи.Напълно нормално е.Вместо да я предразположиш,ти директно действаш.Голяма грешка.Поизчакай малко.
    +111111
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    То е близко до акъла защо - защото се притеснява. Нормално е, щом не се е целувала до сега.
    Просто й дай малко време и се постарай да я накараш да се чувства спокойна с теб. И недей да настояваш непрекъснато за език, защото така я изнервяш
    Напълно съм съгласна.Само да добавя,че и мен в началото много ме беше страх да не объркам нещо с тези розови приятелчета...абе право да си кажем, поне 1 месец мина,преди да се престраша.(можеш да си представиш какво желязно търпение трява да има човекът да мен )

Град
    "градът на мечтите"
    Накарай я да се поотпусне,защото то не е 1 нещо-че и първо гадже и първа целувка,нормално е да е притеснена
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Ми нормално ти си и п1рвото гадже и до сега не се е целувала с език..малко и е странно сигурно и незнае как да го направи точно..(то не че е голямата филофосия де ) !! А вече защо не иска да опитате може би не е сигурна дали ще стане ..Според мен и дай малко време..ако после пак не иска се замисли
    +
    EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    i az ne obicham mnogo mnogo da se celuvam s ezik
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от gangstata
    Йъп..
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Ако не иска не я натискай,нека тя сама да реши кога ще се целува с език.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Не си мие зъбите и не иска да ти мерише на зеле с кокали

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    да молиш гаджето да се целувате с език.... то или става или не....
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Преди време имах едно момиче на което пак и бях първото гадже и там нещата бяха каквито ги описвате.Тук обаче все едно има някаква пречка или някакъв проблем....
    Какво може да е това?

Мязаш на терорист ... Али Баба , едва ли някое момиче иска да се целува с език с Али Баба

Град
    Sofia
    Щом не го е правила до сега никога със сигурност й е много притеснено за това да не те захапе без да иска,как ще се престави първия път....и ти си бил така...опитай се да я предразположиш....

Град
    Париж
    Разбирам я напълно.И аз не съм го правила досега и когато едно момче се опита да ме целуне просто нещо ми стана и се одръпнах.Незнам защо.
    Дай и малко време.Когато е готова,ще разбереш.

Цитирай Първоначално написано от ...FaShIoN...
    ....и ти си бил така...
    Не бях

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    +1

Град
    РЮАР

Re: Не иска с език :(

aXHaHXhAXaHXAHXAHXAHXhAHxa ми може да няма език, бе ?
    ahXhAHXhAX

Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    Цитирай Първоначално написано от gangstata
    Йъп..

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами нормално да не иска, сигурно досега не се е целувала и я е срам. Не я притискай и я предразполагай. Все в един момент тя ще се отпусне и нещата ще се оправят.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

i az bqh taka.. 6te prozvu4i mn grubo ama ponapii q malko i 6te se otpusne
    life's too short to be unhappy

Град
    pz city
    с оглед разврата който завалдява младото поколение това ми излгежда странно даже не мога да повярвам просто 1 целувка като всички други няма нищо по-специално .... т'ва момиче май не е много в час с нещата.Вземи я ориентирай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си