- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не иска с език :(
Здравейте!Хванах си едно момиче (на 15 години) (аз съм на 17), което не иска да се целува с език.Аз съм и първото гадже и в началото беше доста срамежлива, а сега (след 3 срещи) се поотпусна малко и вече се целуваме по устните доста и това и харесва.Проблема е, че не иска да се целува с език!Моля я доста пъти и постоянно я питам зачо не иска и тя казва "защото така" или "просто не искам" неща от този сорт.......Когато се опитам да и пусна език тя си стиска зъбите или се отдръпва.......
За пъври път попадам на такъв случай и не зная какво да правя и защо не иска.....?
Моля помогнете!!!
Хрумвало ли ти е,че сигурно досега не се е целувала с език и може да я е срам..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
То е близко до акъла защо - защото се притеснява. Нормално е, щом не се е целувала до сега.
Просто й дай малко време и се постарай да я накараш да се чувства спокойна с теб. И недей да настояваш непрекъснато за език, защото така я изнервяш![]()
Имай предвид, че всеки първи път е труден, особено за момичетата.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Ми нормално ти си и п1рвото гадже и до сега не се е целувала с език..малко и е странно сигурно и незнае как да го направи точно..(то не че е голямата филофосия де) !!
А вече защо не иска да опитате може би не е сигурна дали ще стане ..Според мен и дай малко време..ако после пак не иска се замисли
![]()
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Мислех първо да не отговарям в темата,защото каквото и да кажа,няма да е по-различно от по-горните мнения.А аз мразя да се повтарям.Затова ще си го извъртя по моя си начин.![]()
Тя досега не се е целувала въобще,а ти се учудваш защо не ти пуска език.Егати гения трябва да си.Ти си й първото гадже,тя се притеснява.Особено при целувката с език.Страхува се да не те олигави,да не би да не ти хареса,да не се изложи.Напълно нормално е.Вместо да я предразположиш,ти директно действаш.Голяма грешка.Поизчакай малко.
+111111Първоначално написано от ~*RoNi*~
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Напълно съм съгласна.Само да добавя,че и мен в началото много ме беше страх да не объркам нещо с тези розови приятелчета...абе право да си кажем, поне 1 месец мина,преди да се престраша.(можеш да си представиш какво желязно търпение трява да има човекът да менПървоначално написано от Sam90'
)
Накарай я да се поотпусне,защото то не е 1 нещо-че и първо гадже и първа целувка,нормално е да е притеснена
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
+Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
i az ne obicham mnogo mnogo da se celuvam s ezik
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Йъп..Първоначално написано от gangstata
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Ако не иска не я натискай,нека тя сама да реши кога ще се целува с език.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
да молиш гаджето да се целувате с език.... то или става или не....
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Преди време имах едно момиче на което пак и бях първото гадже и там нещата бяха каквито ги описвате.Тук обаче все едно има някаква пречка или някакъв проблем....
Какво може да е това?
Мязаш на терорист ... Али Баба , едва ли някое момиче иска да се целува с език с Али Баба
Щом не го е правила до сега никога със сигурност й е много притеснено за това да не те захапе без да иска,как ще се престави първия път....и ти си бил така...опитай се да я предразположиш....![]()
Разбирам я напълно.И аз не съм го правила досега и когато едно момче се опита да ме целуне просто нещо ми стана и се одръпнах.Незнам защо.![]()
Дай и малко време.Когато е готова,ще разбереш.
Не бяхПървоначално написано от ...FaShIoN...
![]()
aXHaHXhAXaHXAHXAHXAHXhAHxa ми може да няма език, бе ?
ahXhAHXhAX
Ами нормално да не иска, сигурно досега не се е целувала и я е срам. Не я притискай и я предразполагай. Все в един момент тя ще се отпусне и нещата ще се оправят.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
i az bqh taka.. 6te prozvu4i mn grubo ama ponapii q malko i 6te se otpusne![]()
life's too short to be unhappy
с оглед разврата който завалдява младото поколение това ми излгежда странно даже не мога да повярвам просто 1 целувка като всички други няма нищо по-специално .... т'ва момиче май не е много в час с нещата.Вземи я ориентирай