.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

тичане - стягане ?

ve4er ili sutrin da bqgam za da se stegna . bez da otslabvam za6toto sam dostata4no slaba iii drug vapros ?: taliqta mi e mn tanka a nadolu v han6a se raz6irqvam moje li koremnite presi da mi pomognat da go izravnq i da mi e po stegnato za6toto ot krasta nagore sum mn slaba i kao ne , koe 6te mi pomogne
    Obicham da vijdam unikalnostta si, v nerazbira6tite o4i na prostosmurtnite , xa

тичане-ето ти 2 варианта и избери:
    1.тичането сутрин изгаря най-много мазнини,но и най-много мускул,защото няма въглехидрати и гори протеини.
    2.при тичането вечер се изгарят въглехидратите,кото си приела през деня

2-ят въпрос не ти го разбрах,поясни малко-мисля ,че става въпрос за разширена кореман стена,но поясни и ще ти отговоря

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от machine
    тичане-ето ти 2 варианта и избери:
    1.тичането сутрин изгаря най-много мазнини,но и най-много мускул,защото няма въглехидрати и гори протеини.
    2.при тичането вечер се изгарят въглехидратите,кото си приела през деня

2-ят въпрос не ти го разбрах,поясни малко-мисля ,че става въпрос за разширена кореман стена,но поясни и ще ти отговоря

Не е заради въглехидратите, заради кортизола е.
    Grumpy old madman

моя грешка.Но въглехидратите,които тялото не може да усвои тялото си ги съхранява като мазнини-пак играят роля

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от machine
    моя грешка.Но въглехидратите,които тялото не може да усвои тялото си ги съхранява като мазнини-пак играят роля
    Тялото винаги гори АТФ, дали си го набавя от въглехидрати, мазнини, или тъкани - това зависи от много хормони.
    Grumpy old madman

ок-научих нови неща.МЕрси за инфото

Град
    Etropole

Re: тичане - стягане ?

Цитирай Първоначално написано от Care_me_away
    ve4er ili sutrin da bqgam za da se stegna . bez da otslabvam za6toto sam dostata4no slaba iii drug vapros ?: taliqta mi e mn tanka a nadolu v han6a se raz6irqvam moje li koremnite presi da mi pomognat da go izravnq i da mi e po stegnato za6toto ot krasta nagore sum mn slaba i kao ne , koe 6te mi pomogne
    znahci nai hubavo e da se ticha sutrin a za koremnite presi nz am samo shtote ti stegnata presata
    Auspuh ...!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си