.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)

Овесени ядки!?!

Скоро реших на заменя ежедневната си закуска (а понякога и вечеря)с овесени ядки и кисело мляко и започвам от днес. Обаче чух , че се използвали за ка4ване на маса , което не ми се нрави понеже се стремя към обратното. Вие как мислите това здравословно и диетично ли е или точно обратното?

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States

Re: Овесени ядки!?!

Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA
    Скоро реших на заменя ежедневната си закуска (а понякога и вечеря)с овесени ядки и кисело мляко и започвам от днес. Обаче чух , че се използвали за ка4ване на маса , което не ми се нрави понеже се стремя към обратното. Вие как мислите това здравословно и диетично ли е или точно обратното?
    ми идеална закуска за качване на мускулна маса
    ама ти не тренираш тай че няма да качиш
    спокойно си яж на теб ти е необходима точно такава храна
    I Love
    Vania
    Kabakova

Град
    Ми целта ми е да изглждам добре. Тренирам , ноо бягане , коремни преси ( обикновени упражнения ). Надявам се няма да стане нещо непредвидено...Canis_Dirus ... не се интересен

Re: Овесени ядки!?!

Т'ва в сайта долу,си ти на снимката нали?КАКВИ КИЛОГРАМИ ЗА СВАЛЯНЕ БЕ?????Не мога да разбера,по 30 кг ли искате да сте?Яж си овесени ядки,няма да ти навредят.Спокойно.Или по - добре мюсли.Аз ги предпочитам.

Град
    Мерси nailana

Мерси nailana
    Няма защо

овесете ядки могат да се използват както за сваляне,така и за качване.
    За качване се използват тъй като зареждат организма с въглеехидрати и затова ги яж само сутрин.
    За сваляне-няма проблеми от личен опит ти казвм,че са най-доброто средство.Закуската ти е кисело мляко с овесени ядки и 1 банан

Град
    Цитирай Първоначално написано от machine
    овесете ядки могат да се използват както за сваляне,така и за качване.
    За качване се използват тъй като зареждат организма с въглеехидрати и затова ги яж само сутрин.
    За сваляне-няма проблеми от личен опит ти казвм,че са най-доброто средство.Закуската ти е кисело мляко с овесени ядки и 1 банан
    мерси не го знаех аа за вечеря примерно към 7 7 и 30 става ли че и без тфа се опитвам да не ям сладко а това е единстеното такова

не е много удачно,тъй като те зареждат с въглехидрати,а след това време метаболизмът ти се забавя.За вечеря е удачно някакво месо със салатка примерно.

Град
    не е много удачно,тъй като те зареждат с въглехидрати,а след това време метаболизмът ти се забавя.За вечеря е удачно някакво месо със салатка примерно.
    ahm mersi

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Кажи и какво става с инсулина, когато се ядат сутрин.

П.П. Така наречените bran доказано предизвикват рак. гугъл знае как, какво и защо.
    Grumpy old madman

Аз закусвам (а понякога и само това ям изобщо за деня) Nestle Fitness със нискомаслено мляко, чаша натурален сок и някакъв плод!

за да се осъществи адекватно усвояване въглехидратите от мускулните клетки се секретира инсулин.От там се създава анаболна среда,която ускорява синтеза на протеин и се зареждат гликогеновите депа.Повишеното отделяне на инсулин води до усвояване на хранителните в-ва от мускулатурата, аза тези bran,не съм чел наистина признавам си .

П.П.Когато се приема и глутамин до 30 мин след тренировка се забелязва повишаване на нивото на инсулина в организма и при прием на протеин пак се увеличава.

Приети сутрин рано въглехидратите вдигат нивата на инсулина за целия ден - екстра, ако ще качваме мазно, понеже инсулина е анаболен хормон, но е анаболен към мускулите до определено ниво, като по същото време е поне 3-4 пъти по-анаболен към мазнините.

Bran са така наречените трици.
    http://www.second-opinions.co.uk/bran_and_cancer.html
    Grumpy old madman

тва за мазнинара не го знаех,но тея ядки се използват за изчистване и сваляне дори и от културистите

тва за мазнинара не го знаех,но тея ядки се използват за изчистване и сваляне дори и от културистите
    те културистите не разчитат на храна за регулация на хормоните Пък и тяхното няма много общо със здравословния начин наживот.
    Grumpy old madman

техното е преебаване на здравето заради тяло с мускули

Дани, не зная защо си решила да ги ядеш, но тъй като спомена, че избягваш сладкото и това ти е единственото сладко по добре го замени с нестле фитнес с шоколад (ако предпочиташ) - наистина е вкусно и ако след няколко дни ти писне можеш да си купиш други а овесените ядки са едни и същи и според мен са гадни... това ти го казвам, ако не ги ядеш за отслабване, а просто за разнообразие ако искаш да отслабваш (което според мен грам не ти е нужно) наистина ще е по добре овесени ядки за закуска с кисело мляко... нестлето на мен лично грам не ми помогна, а за овесените ядки съм чувала, че наистина правят чудеса

Повече от фен Аватара на plamka
    И в крайна сметка нищо не разбрах аз... да попитам от мюсли със сушени плодове пълнее ли се или не?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от plamka
    И в крайна сметка нищо не разбрах аз... да попитам от мюсли със сушени плодове пълнее ли се или не?
    Не, защото в него няма нищо.

Преди няколко дни видях, че в мюслито има само 20% повече хранителни вещества при сравнение с... картона, в който е пакетирано, а това изследване са го правили учени, а не разни псевдо-разбирачи.
    Хората забравят, че са хора, защото постоянно се държат като животни.

Цитирай Първоначално написано от ViNyArD

Преди няколко дни видях, че в мюслито има само 20% повече хранителни вещества при сравнение с... картона, в който е пакетирано, а това изследване са го правили учени, а не разни псевдо-разбирачи.
    Я го покажи това изследване!

Аз мога да ти кажа, че в 100 грама мюсли има към 17 грама прости захара => висок инсулин => дебел гъз.
    Grumpy old madman

Повече от фен Аватара на plamka
    А защо тогава се води диетично? Аз явно съм живяла в заблудата, че е диетична храна.

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от ViNyArD

Я го покажи това изследване!

Аз мога да ти кажа, че в 100 грама мюсли има към 17 грама прости захара => висок инсулин => дебел гъз.
    хммм...не съм съгласна...аз ям мюсли за закуска, но не с шоколад или мед или дрън дрън, а с ядки и отслабнах доста

Град
    in the shadows...
    Аз започнах да ям мюсли с 30% ядки и сушени плодове, защото били мн полезни. Не знам дали се пълнее или отслабва от тях, но са ми мн гадни на вкус. Слагате ли им мед или нещо друго?

кисело или прясно мляко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си