- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не обръщате внимание на милите момичета?
Повечето мъже казвате,че ви е писнало от тъпи курви еми въпросът ми е защо следкато ви е писнало от тях тичате се след тях и не обръщате внимание на момичетата които не са като тях а са мили добри и готови на всичко за вас...просто искам да знам какво мислите по този въпрос
[b]т.7
krem4et0[/b
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Защото повечето са говеда![]()
Според мен не всички момчета тичат след курви.Тези които казват че им е писнало от курви и въпреки всичко тичат след такива не знаят какво искатно пак Ви казвам не всички момчета са еднакви
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
да и аз съм на мнение че не всички момичета са курви но ми е лубопитно защо викат момчетата,че им е писнало от курви а се след тях тичат...
www.slynchic3.aha.bg
I'm not lovesick
Е да.Не всички момчета тичат след курви ама всички са го правили.И след като май май няма момчета дето да са отговорили на въпроса...явно и те самите не знаят защо.Според мен искат да си имат една, която да обичат и да ги обича и една,която да е само за секс.(тва естествено си е мое мнение само момчетата могат да кажат как стоят нещата всъщност)
Защото всички момичета в началото са мили, а след време си проличава коя каква е..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Голямата максима "всичко е курва."
барабар с момчетата,нали ?Първоначално написано от w0sh
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Включвам абсолютно всичко одушевено и неодушевено във вселената.Първоначално написано от BaBy_bS
Vse poveche mislq che majete neznaqt ko iskat se se oplakvat ot kurvi i se pri tqh se vryt i nakraq ti izlizat s nomera che vsichki sa kurvi ama ne sa![]()
www.slynchic3.aha.bg
I'm not lovesick
Първоначално написано от vesinka91
ooo мъжете мн добре знаят какво искат - СЕКС
ако някой ти каже, че не иска секс - ЛЪЖЕ
ако някой ти каже, че иска секс само с едно момиче - ЛЪЖЕ
ако някой ти каже, че е готов да си губи 3-4 месеца от живота само за 1 секс - ЛЪЖЕ
последното е отговор на оригиналния ти въпрос
Едно пояснение:
кучка - момиче, което прави секс със сички, само не и с теб
курва - момиче, което прави секс с теб, но и със сички останали
(за това сички тичат след курвите)
... и те така
mn dobre znam kakvo e kurva i kakvo ku4ka vyprosat mi nebeshe zashto ti4at sled kurvite a zashto sledkato im e qko s tqh posle gi obijdat i vikat kak iskali da sreshtat svqstna... a posle pak pri kurvite ti4at...
www.slynchic3.aha.bg
I'm not lovesick
До сега не ми се е случвало момиче да се държи мило с мен... От много време търся нещо различно от надута пуйка.
♠ The Nuts! ♥
на тва "писна ми.. мамка им... искам нещо различно" му се вика прах в очитеПървоначално написано от vesinka91
... и те така
Започнете да правите разлика между мъж и момче. Вие търсите от вторите, мъжете са за по-узрелите.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не всички момчета "тичат" след курвите!А тези,които го правят,е защото те са по-лесни,както се казва-лесно ще им пуснат.Поне така си го обяснявам аз.
Като гледам май съм втория от мъжкия пол...Така е няма к'во да крием мъжете сме лъжци,но до колко ... Тъпо е да казваш,че обичаш с някой при мисълта,че искаш само да го чу**аш ...![]()
+1Първоначално написано от miloto_girl-4e
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Оф да курви мъж,който спи с много жени е мачо и плейбой,а жена,която е спала с повече от един мъж е курва кво е това полова дискриминация не ви ли писна ние да сме долните и курвите?Не ви ли писна нашето мнение да не се счита? Е на мен ДА
pravq razlika mejdu myj i momche shtoto sym imala i dvete... no prosto mi beshe lubopitno zashto sledkato myjete primerno narejdat nqkoq kurva posle pak takava si tyrsqt nz nemoga i veche mai i neiskam da gi razbera za shtastie nesym s takyv chovek do sebe si i za tova sym mn dobreПървоначално написано от Wrathchild
![]()
www.slynchic3.aha.bg
I'm not lovesick
направо се женя за такова момиче,ако е и красива,аз точно такова си търся.Но ако не е красива,какво от това,че е мила???Първоначално написано от vesinka91
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Весинка а я ми кажи ти зашо слагаш ти всички под 1 знаменател ??? Аз например не тичам след курви ...
Vladoka rulzzz
Напълно нормално момчетата в тази възраст не знаят какво точно искат. Някои уж искат да се срещнат сериозно момиче за сериозна връзка, а не поредната надута овца и накрая като я срещне отива да търси друго. На мен ми се случи вече , макар че не мога да кажа че всички момчета са еднакви. Просто трябва да срещнеш Този за Теб.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Не толкова,че не знае колкото да намери подходящия ....![]()
ТАКА СИ Е !!! ДО СЯ ПРЕЗ КВИ ЛИ НЕ ЖАЛКИ МОМИЧЕТА МИНАХ !! ВЕЧЕ ОТ 1 год съм с момичето за което съм си мечтал винаги !!!Първоначално написано от miss_asi
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!