- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не обръщате внимание на милите момичета?
+1Първоначално написано от sasha_90
МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!
На тези момчета им се вика "курвари" .. радостен съм ,че не се вписвам в графата![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
ponqkoga kato vidim na snimka ili na jivo nqkkoe momiche koeto az si go haresam imam predvit vanshno..drehi i lice..i tqlo..toi kazva 4e e prekaleno izkustvena ..ili ako i znae haraktera prosto ne mu se zanimava s takivataka 4e ne vsi4ki gledat rusi..s golemi bombi..i okliopani s grim
![]()
MrS.bEpS Браво ... Аз съм от теЯЯЯяяяяяяяяяяя![]()
![]()
![]()
даже някога някой ми се е чудел за какво не тръгнеш с нея ... Отговора ми беше ... Няма нищо в главата ....
![]()
![]()
![]()
Някои момчета могат да намерят и в най-големите "кучки" доброта и вътрешна красота,която крият от останалите,така,че не можеш да разпределиш момичетата на "мили" и "курви" ...Всяко едно момиче има хубави страни на характера,но зависи от това какво ще бъде момчето,за да ги преоткрие в нея и да я опознае добре.
![]()
Има един филм "10 неща,които мразя в теб" ... ^^ ... Гледай го,може да ти вдъхне вярата ...![]()
Поради същата причина, поради която и вие не забелязвате милите момчета. Сещаш ли се коя е?Първоначално написано от vesinka91
Per aspera ad astra!
... а тези, които са перфектната комбинация, господ ги е дарил с нещо още по-ценно - мозък, за да си търсят други перфектни от срещуположния пол. Живота е малко гаден, но всеки си получава неговото. Свиквайте.Първоначално написано от KillSwitchEngage
Per aspera ad astra!
Според мен се получава така, защото мъжете са си ловци по природа и им е по-интересно да гонят дивото.Първоначално написано от vesinka91
А самото понятие "курва" може да се погледне от различни страни ...
"Ако баба беше мъжка, щеше да е с дръжка"
Бира, секс и хеви метъл ...![]()
Курвата си е Курва,няма какво да я гледаш от никъде![]()
![]()
![]()
Ок, де. Всеки си го разбира по свой си начин.Първоначално написано от SuperSizee
![]()
"Ако баба беше мъжка, щеше да е с дръжка"
Бира, секс и хеви метъл ...![]()
Така е! :PПървоначално написано от devine'
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
първо нали не бъркате МИЛО момиче с някоя наивница ...мъжете/момчетат харесват момичета които знаят какво искат и какво търсят и знаят как да го получат ...ако си прекалено мил не виждат нищо интересно и различно в теб ===> мъжете са глупаци не трябва да им се дава ...че се качват по главите .....нормално да не харесват "мили' момичета които им ходят по "***" (гайдата) хихи замислете се вие бихте ли харесали такъв...
сс кое ?Първоначално написано от KillSwitchEngage
Божеее пак се започваПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Дай скайп като си такава.....Много ще се запозная с такава,защото от толкова много момчиета които познавам само една отговаря на тия думички....Първоначално написано от vesinka91
а между другото аз тия момчиета ги ценя...Те са като петрола
Това се отнася и за вас момичетата...Защото когато се държат добре с вас и когато ви разкрият цялата си същтност и чувства,вече не ви е интересен,няма го онова което ви влече към него и тръгване на лов за нови приключения...НЕ за всички момичета но в повечето случаи е така....Първоначално написано от elli4ka93
Защо момчетата не харесват добрите момиченце?
Защо момичетата не харесват добрите момчета?
Защо оная се запозна с оня ФешуН, а не с мен?
Защо всички момчета са курвари ?
Защо..........
АМАН!![]()
♥ ♥ ♥
Защо момчетата не харесват добрите момиченце?
Според мен,защото повечето гледат бройка.
Защо момичетата не харесват добрите момчета?
Защото гледат първо външен вид или са курви.
Защо оная се запозна с оня ФешуН, а не с мен?
Защото го е харесала с теб какво да прави
Защо всички момчета са курвари ?
Тук е грешката,че не са всички.
Защо.......... Защото всичко това е природа...
Защо дава отговори които водят до други въпроси.Първоначално написано от SuperSizee
Плюйме курвите,а като ни се отдаде възможност да поебем някаква курва се възползваме,а така ги стимулираме.Но като човек няма стабилно момиче до себе си предпочита да се въползва отколкото да седи на сухо и да се жалва от любовта....
как ще не обръщаме внимание мойта мацка е мила добричка мн хубава с 1на дума е супер малко са момичетата като нея и се радвам че сме заедно вече от 7месеца и нещо![]()
е браво на васПървоначално написано от Pep1no
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Щото курвите са по - лесни за ебание от вас..
Първоначално написано от SuperSizee
Не търсех отговорите, но блagодаря все пак за съдействието ти![]()
♥ ♥ ♥
да вярно е че има и такива сладурски момичета но малко от тях показват че се интирисуът от следното момче доста често ми се случва някое по миличко момиче да ме харесва и аз като си харесам някое такова и като я заговоря тя ме гледа все едно съм някъв луд и се подсмихва аз немога да си кажа две думи с нея тва ми се е случвало няколко пъти ама да не ти пука продължаваи напред пък която ми хареса да се взимаме и тва е
Купооооооооон.Първоначално написано от 50cent
Аре си одиме! НА СЕЛО!