Цитирай Първоначално написано от vesinka91
Повечето мъже казвате,че ви е писнало от тъпи курви еми въпросът ми е защо следкато ви е писнало от тях тичате се след тях и не обръщате внимание на момичетата които не са като тях а са мили добри и готови на всичко за вас... просто искам да знам какво мислите по този въпрос

[b]т.7
krem4et0[/b
Дай скайп като си такава.....Много ще се запозная с такава,защото от толкова много момчиета които познавам само една отговаря на тия думички....
а между другото аз тия момчиета ги ценя...Те са като петрола

Цитирай Първоначално написано от elli4ka93
първо нали не бъркате МИЛО момиче с някоя наивница ...мъжете/момчетат харесват момичета които знаят какво искат и какво търсят и знаят как да го получат ...ако си прекалено мил не виждат нищо интересно и различно в теб ===> мъжете са глупаци не трябва да им се дава ...че се качват по главите .....нормално да не харесват "мили' момичета които им ходят по "***" (гайдата) хихи замислете се вие бихте ли харесали такъв...
Това се отнася и за вас момичетата...Защото когато се държат добре с вас и когато ви разкрият цялата си същтност и чувства,вече не ви е интересен,няма го онова което ви влече към него и тръгване на лов за нови приключения...НЕ за всички момичета но в повечето случаи е така....