.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

относно комбиниpaнeтo :)

Momicheta davaite suveti tuk kak kombinirate drehite si .. cvetove ,materii ,razlichni vidove drehi )
    Az naprimer ot opit znam che polepnalite dunki (ot gore do dolu) mnogo si hodqt s visoki tokcheta .. ) Pone za momicheta na nashata vuzrast (teenagerki) Mnogo poveche ni otivat otkolkoto tokcheta s pantaloni/dunki charlstoun Vie ste
    ~Remember,remember...25th of November~

zelen pantalon sas rozovo potni4e,s rosovi sandalki,rozovo kolan4e i zeleni rakavi

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Камуфлажни къси панталони,бели кецове,черен потник.
    Пфф вчера на изпита имаше една мацка,дето може да е било заради силното й присъствие като личност,ама ми се струваше мн добре облеченаЧерна блуза с дълъг ръкав до към средата на дланта,карирано сако,дънки,ама не по тялото ми почти кат рейвърски, и черни затворени токчета.

dankova poli4ka,sinio potni4e,4eren 4orpoga6tnik,4erni obuvki niski,livali rakavi i lilavo kolan4e!!!Qko ?? :P

shiroki dunki, golemi kecove [4erni], bql t-shirt i 4anta s mn zna4ki

Има дни,в който съм цялата в черно,има и такива,в които съм като папагал шарена
    SMILE MORE OFTEN...

u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Цитирай Първоначално написано от Jesssy
    Има дни,в който съм цялата в черно,има и такива,в които съм като папагал шарена
    и аз така

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Ето така бих се облякла аз!!!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    Ето така бих се облякла аз!!!

strahoten izbor
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Както ми хареса се обличам.
    Общо взето съчетавам два-три цвята.
    Днес съм с черни дънки, черни маратонки, розова тениска, розова гривна и черна гривна.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Моето основно правило е - без правила
    Комбинирам рае с точки, прилепнали дънки с големи кецове etc. Синьо с оранжево и зелено, розово с бежово, сякви
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Мии аз се обличам адски шарено (като запазена марка ми е ).Лилав суичър с черна тениска и розови гащета,розова блузка с жълти панталонки и лилав шал,синъо с жълто и розово,лилаво с розово и жълто ... Основното при мен са многото гривни ( поне по три ) и шаловете,обожавам ги и почти никакви токчета.СПОРТНО И УДОБНО
    Just haters make me famous! εĭз

Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`

Много ми харесват теэи комбинации.И поотделно дрехите са хубави,но така комбинирани,са жестоки Махнах само последните две,които беше прикачила,эащото не ми допадат
    ` Вече не чуваме шума на вълните,
    вече не виждаме чудеса...вече не можем силно да обичаме,вече в Бог не вярваме,което е жалко...вече да бъдем раэлични не искаме,а вървим в коловоэи от ПРАВИЛА..`

черен панталон (или дънки), сив/черен суичър, кецове и черна гривна....
    незнам защо ама тая комбинация мн ми харесва

Просто отварям шкафа или гардероба и започвам да мисля.Обикновено обичам да използвам най-мн черно,червено и оранжево.Ако в момента нямам-някакви близки до тях цветове,ако и тва е за пране-каквото се намери.Не обичам да се обличам шарено,като циганка,но гледам и да не е напълно едноцветно-да има нщ да контрастира.За тва,дет го е написала авторката-аз не понасям панталоните тип цигара,а тези,тип чарлстон са ми любими,зависи от точния панталон,обувките и потничето,с което ще се комбинират.Ето няколко хубави комбинации:
    1.черен панталон,оранжево потниче и черни сандали с ток,
    2.същото,но с червен потник.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    пфффф, на думите звучите прекрасно, само дето по улиците никога не виждам добре облечени хора

за мене си има прости правила:

шарено /каре, райе, точки, флорални мотиви и тн/ с едноцветно /по възможност цвета да го има някъде в шарката на др част/

ярки, наситени цветове с неутрални /бяло, черно, сиво, бежово или дънки/

тясно с широко / тесни панталони с по-свободна, неприлепнала блуза, свободни панталони с по-вталена горна част или най-доброто - златната среда и при двете/

туника винаги с тесни панталони, задължително дълги

къси панталони единствено с кецове или римски сандали/равни/, никога с токчета

при аксесоари в ярък цвят, поне шарка от същия цвят в дрехите

никога повече от 2 интензивни цвята

и най-важното - като се носят изрязани дрехи, най-ужасното нещо на света е части от бельо, които се виждат, тъй че преди да си купите поредната блузка с тънки презрамки и огромно деколте си купете подходящ сутиен

и тн тн
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Прилепнали дънки/панталони, стилни сандали или нещо на ток с едно красиво потниче :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си