.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

много ме боли първите дни

Эдравейте,момичета.
    Проблемът е следния-много ме боли кръста и корема,когато ми дойде,най-вече първите 2-3 дни.А първият ден болката е направо нетърпима,превивам се.Ходя на работа и нямам въэможност да отсъствам.И това всеки месец ми съэдава проблемни ситуации.Пия Nurofen Forte 400 mg,което е доста силно и се препоръчва само при доста силни болки.Това е единтственото,което ми помага,но е много вредно эа стомаха.В аптеката не веднъж са ми каэвали,че не е добре да се употребява редовно,при това в големи доэи.Эащото като го иэпия и ми помага эа около 2-3 часа и после болките эапочват отново...много е мъчително.И краката ме болят и всичко,едвам стоя права...ако энаете някакво по-леко лекарство,което има шанс да ми облекчава болките,моля ви,кажете
    А,и нещо друго има-тече ми обилно и преэ нощта от страх да не се омажа,эащото вече ми се е случвало доста пъти,спя само по гръб и не мърдам много много...от тук следва едно гоолямооо схващане на цялото тяло,което допринася эа болката.Абе ужас...
    Благодарско..
    SMILE MORE OFTEN...

u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.

imam absolutno sashtiq problem i vzimam sashtite hap4eta...nqa nishto dr koeto da pomaga, a takova koeto da pomaga i da ne vredi savsem puk nqma... maika mi sushto e bila taka i kaza 4e e prqlo da q boli sled kato e po4nala da vodi redoven polov jivot. Mai tfa e edinstvenoto le4enie..

Супер фен
    Болки в дясната част на кръста, гадене, главоболие и напрежение в гърдите е съвсем нормално явление повреме и преди идването на цикъла. Но много са гадни и изтощаващи силните болки... Както при теб. Но през пубертета е нормално да има всякакви промени. Дано след време отшумят....то пък цял живот на хапчета...и това не е работа.

Опитай с Аулин. Макар че надали е по-безопасен от Нурофена, но може пък ефектът от него да трае по-дълго време.

Беналгин - 100% гарантиран ефект. Че вреди - вреди. Всичко, което гълтаме вреди ама поне ще ти помогне за известен период. То няма вечно така да си Успех
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от fiama
    Опитай с Аулин. Макар че надали е по-безопасен от Нурофена, но може пък ефектът от него да трае по-дълго време.
    аз не бих я посъветвала да го пие... вярно е че е по-силно,но е адски вредно в такива ситуации...Аулин-за глава,за зъб-може,но за корем-не...получава се язва ...
    ако няма друг избор-ок,но по добре да пие нурофен той поне се води с такова предназначение.
    А за Беналгина съм чувала добри неща,може да пробваш и с него,доколкото знам е с ефекта на Аулина но е по-пречистено...

Ми и аз имам същия проблем при мене ми помага течен аналгин,или нош спа нещо такова беше маиче

Град
    ManchesterRr..:p
    Ау жалнИЧката аз даЖе съм пО-зле...Боли ме кОрем,глава,кръст и Ужасно ми е лОшо.. налагало се е да ми бИят инджекцИя заради Болките в корема ..но в повеЧето случаи ми помага "Бусколизин" ..Пробвай от него..И мен като теб от Нурофена ми минава за краткО и после отново Се повтаря всичко.. :s уСПЕХЧЕЕ.. :] :P
    If You LoVe Me, don’t KiSs Me...!♥
    If yoU KiSS Me, don`t toUch me..!♥
    If yoU ToUch me Don`t FucK me..!♥
    If yOu fuck me..DON'T STOP..!!!

Много е неприятно наистина, но най- добре се посъветвай с лекар. Иначе мисля, че е нормално първите няколко дни да те боли, обаче ако е нетърпимо може би имаш някакъв здравословен проблем... дано да не се окаже така

Опитай се да си помогнеш със самовнушението. Представи си, че се оправяш, става ти по - добре и вече не те боли, при мен тия дни помогна.. Не съм сигурна, че беше от това, но най - много да помогне. успех

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: много ме боли първите дни

Цитирай Първоначално написано от Jesssy
    Эдравейте,момичета.
    Проблемът е следния-много ме боли кръста и корема,когато ми дойде,най-вече първите 2-3 дни.А първият ден болката е направо нетърпима,превивам се.Ходя на работа и нямам въэможност да отсъствам.И това всеки месец ми съэдава проблемни ситуации.Пия Nurofen Forte 400 mg,което е доста силно и се препоръчва само при доста силни болки.Това е единтственото,което ми помага,но е много вредно эа стомаха.В аптеката не веднъж са ми каэвали,че не е добре да се употребява редовно,при това в големи доэи.Эащото като го иэпия и ми помага эа около 2-3 часа и после болките эапочват отново...много е мъчително.И краката ме болят и всичко,едвам стоя права...ако энаете някакво по-леко лекарство,което има шанс да ми облекчава болките,моля ви,кажете
    А,и нещо друго има-тече ми обилно и преэ нощта от страх да не се омажа,эащото вече ми се е случвало доста пъти,спя само по гръб и не мърдам много много...от тук следва едно гоолямооо схващане на цялото тяло,което допринася эа болката.Абе ужас...
    Благодарско..
    ВЪЗРАСТ?!

Град
    Велико Търново
    И мен много ме болеше. Нурофена спря да ми помага. Сега пия някакви обезболяващи, мисля че се казват "мелбек", ама е за стави или нещо такова. Пият се на 12 часа най-малко и точно когато усетиш, трябва да изпиеш едно хапче иначе няма никакво действие. Върви при личната си да ти изпише някакви.

И аз имам някакви нечовешки болки като ми дойде.Преди пиех какво ли не само и само да ми мине и нямаше никакъв ефект от абсолютно нищо..направо се бях побъркала от болки.После една колежка на майка ми й казала да пробваме с Нимезил (това са прахчета) и направо се родих с тях.Много са ефикасни и болката спира
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Град
    Hidden Village of Konoha
    Иди на гинеколог да ти предпише подходящи за теб противозачатъчни. Помагат да се нормализира цикъла, да изчезнат (или поне намалеят болките), да се изчисти акнето и т.н. Така поне с един куршум - два заека, хем те пазят от забременяване, хем лекуват. Пък ако не водиш полов живот не се притеснявай - много жени ги пият точно поради проблеми в цикъла, кисти в яйчниците, хормонални смущения и др.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

По принцип когато болките по време на цикъла са направо нетърпими,прилошава ти,колабираш и т.н. и въобще нищо не действа, в 90% от случаите става дума за здравословен проблем. Може да ства дума за прекарана незабележимо инфекция или някакъв друг проблем свързан с вътрешните полови органи/яйчниците,тръбите,матката, знаете си/. Така че най-добре се консултирайте с гинеколог относно това,той ще ви каже какви изследвания са необходими.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си