.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

голяма грешка??

Наскоро с приятеля ми стигнахме до темата с тичането след някой и една от неговите реплики беше нещо от сорта, че най-голямата грешка на един мъж била да тича след момичето, защото по този начин щял да стане играчка в ръцете и.В началото докато я свали - да, но после не!

После дълго мислих по тази тема и честно казано много се обърках.Защо да не тичат след нас?В смисъл не постоянно, но..?Вие какво мислите?

Еми, ако постоянно и ходиш по г*за нормално е тя да си помисли, че може да прави с тебе каквото си иска и да и се превърнеш в послушно кученце....
    Never Back Down

Град
    Targovishte
    mi mislq 4e e normalno da ti4a sled teb dokato te spe4eli i posle mislq 4e ste ravnopostaveni i nqma nujda ot tova koito i da bilo ot dvamata da ti4a sled drugiq nz az taka go razbiram mislq 4e i majete ne sa dlyjni ve4no sled nas da ti4at e da otna4alo moje da se potrudqt za da ni spe4elqt no posle vsi4ki sa ravni
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    До някъде е прав...Попринцип той какво иска от една жена ... Не сме 80-те години жената вкащата:Пере,чисти,готви...И скаш да се чустваш супер с гаджето,но да не ти пука ... Да не се опитваш да направиш нещо милоооо...Наистина в началото е така,но то затова всички казват беше хубаво,но в началото,защото да не се опитат да го правят поне малко и после ... Лично аз си ми е супер така ... Наслаждавам се максимално на мацката си

А не, аз не искам постоянно да тича след мен даже напротив.Или пък постоянно да ми звъни и да ме обсипва с цветя и подаръци и комплименти.В смисъл от време на време искам, щото се губи тръпкат аиначе, аз също тичам след него и то не постоянно нали в граници, но не е ли редно да тичат, но просто не както преди?

Прав е и според мен. Не може момичето винаги да бъде малката принцеска. Момчето трябва да показва любовта и загрижеността си, но не непрестанно да гали момичето с перце. Жестовете според мен трябва да са взаимни, както и отговорностите и всичко
    Memento moriendum esse!

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Мм все пак трябва да показва заинтересованост към нея. Не може да се държи грубо ии да не показва никакви чувства ии трябва дори мъъничко да й угажда. Ноо това не означава да я остави да му се качи на главата ии да му се изсере (с извинение) в устата!
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Тъй е ... не се тича.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Jessica^
    А не, аз не искам постоянно да тича след мен даже напротив.Или пък постоянно да ми звъни и да ме обсипва с цветя и подаръци и комплименти.
    Адски досадно е.
    Наистина никой не иска.

Според мен колкото и да тичаш след един човек, трябва да си запазиш уважението му, за да няма после "играчки" в ръцете на някой друг.
    Дано да сте ме разбрали

Добре и примерно, ако искам да прави повече мили жестове и да потичва малко повече какво да направя?

ми вярно разсъждава момчето, иначе наеш ли колко ще страда- представи си, че имаш син, какво ще го посъветваш?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Добре и примерно, ако искам да прави повече мили жестове и да потичва малко повече какво да направя?
    Бъди по-курва.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Това като го прочетох, единственото, което ми се яви в главата, бе ти да му направиш некое и друго мило жестче и после малко по малко той да се усети и да ти връща жестовете....

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Това като го прочетох, единственото, което ми се яви в главата, бе ти да му направиш некое и друго мило жестче и после малко по малко той да се усети и да ти връща жестовете....
    Мм даам .. може би си права. Иначее друг начин май няма.
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си