- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Maйка ми ме вбесииии :@
Значи оправям си аз багажа за морето,каза ми в куфара,ок,редя в куфара!Не ми се побраха нещата,казах й,тя даде да си сложа обувките в една друга чанта,която ще е към куфара...Ок!
Казах й,че искам да си нося и бялата шапка,каза в торба,аз искам да си сложа тъпия багаж в тъпия сак...Щяла съм да изглеждам смешна и дрехите ми щели да станат на гъз...е кое му е смешното,бе,мамка мууууу?!
![]()
![]()
![]()
![]()
Не съм ли права?!Са с още една чанта и една шапка в една торба...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
обясни и че че не искаш в куфара ами в сака и да права си :P
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Направи го както е казала и готово.Отивай са на море исе кефи.Кво се ядосваш за глупости.
Аз другите ги сложих в малкия сак,на най-малкото равнище иии настана мир!Сака е специално за шапката ми,иначе искаше да я смачка в куфара
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Да ти имам проблемите
Божеее, да ти имам проблемите...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Искам да ти кажа че изобщо не ме интересува в какво искаш да си слагаш багажа![]()
Точно и аз това си мислех. Не е приятно, но пък чак да те вбеси за такова нещоПървоначално написано от ^Santra^
![]()
Ле-лее, тая твоята майка как може да ги праи тия работи бе.. тц, тц - не я е срам значи!![]()
![]()
![]()
Важното е , че е настанало мир
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
И аз това не разбирамПървоначално написано от moon_flower
Мушни шапката в 1 торба и след това в куфара и готово.Само обувките си носи отделно
![]()
Голям проблем...
I tryed so hard and got so far,but in the end it doesn`t even matter.
+1Първоначално написано от StEaLtHy_girl
![]()
![]()
![]()
of boje i za tui se nervish q stigaПървоначално написано от ^Miss_Independent^
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ООООООООООО и мойта ги праи тея свинщини .. всеки ДЕН, всяка МИНУТА и ме побърква..........![]()
![]()
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Недей да се ядосваш за глупостиИначе да права си ... Мойта е същата няма минута и пак се караме
![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
съди майка си .. това не е правилно ... как за Бога си е помислила такова нещо
пфф .. пълни глупости![]()
![]()
![]()
Трябва ли за всяка простотия, която ви се случи да пускате тема във форум?
ПС - приятно прекарване на морето...
we give it all.
Майка ти ще идва ли с теб на почивката ти?Доколкото разбрах не!Тогава що я питаш за багажа си и изобщо нея какво я грее?Кажи й че ти заминаваш не тя и да те остави..
Айде приятна почивка!![]()
Lof YAaA..!
wTf???![]()
!!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
http://304333.Sladur.com
да ти имам проблемите![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.