.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Ваканционно селище "Лозенец"-мнения

Predvaritelno se izvinqvam za latinicata , no sym izvyn BG i nqmam vyzmojnost da polzvam kiriliza...Taka
    Vidqh , 4e ima i drugi podobni temi i re6ih da pusna i az.Mojete li da mi kajete kakvo e vasheto mnenie za vakancionno selishte Lozenec?S nashte mislim da hodim na pochivka tam nachaloto na septemvri , no vse oshte ne sme reshili 100%...Ta vyprosyt mi e kakvo e mnenieto vi za selceto a i za plaja (nai-vajnoto).Hodili li ste tam skoro i ako da s kakvi vpechetleniq ostanahte?
    Predvaritelno vi blagodarq!
    P.S.:Molq bez izlishni komentari kato " mi nas kakvo ni interesuva" i t.n.
    P.S 2:Syjelqvam ako sym obyrkala razdela.Molq ako e taka moderatorite da premestqt temata v pravilniq razdel

Редактирано от Цвети
    1-ва и 7-ма точка

Nikoi li ne e hodil v Lozenec?

Мега фен
    Не е лошо.Бях доволен.Малко от плажа бях разочарован(доста мръсничко си беше), но ходих там преди няколко годинки, сега вече може да е по-чисто.Ако харесваш не толкова ожевени места, и това ще ти допадне.Приятно прекарване.

Фен Аватара на BloniTka
    Град
    Манхатън.
    Уф.. и аз ще съм на Лозенец.
    Т'ва село ли се води? Не съм много ентусиазирана от мисълта,че там ше ходя,. нали не е прекалено забутано?
    I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!

Blagodaria vi za otgovorite
    Predpo4itam mqstoto , kydeto 6te byda na po4ivka da e po-spokoino (dale4 ot 6uma i mrysniq vyzduh )...No vse pak se nadqvam , 4e ne e zabraveno ot sveta mqsto

Курортно селце се води,май.
    Ходих за няколко дена в началото на миналия месец. Има си хора. Плажът е приятен,има пиано-бар на мястото на дискотека Алкохол (май така се казваше) на плажа, в селцето има заведения,но като цяло е мъничко и спокойно.
    If the road ahead is not so easy
    Our love will lead the way for us
    Like a guiding star
    I'll be there for you if you should need me...

Ходил съм отдавна, не знам какво е положенито сега, но преди ми хареса

Мега фен
    Град
    София
    Не е лошо,но не останах с добри спомени от почивката си там ;]
    [size=7][b][u]fosse cos

Някой има ли представа каква е цената на билет Приморско - Лозенец?
    Like a guiding star

Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    Ходил съм отдавна, не знам какво е положенеито сега, но преди ми хареса

Град
    ... Some happy place ...
    az hodq na lozenetz ot 8 godini . Poznavam go kato guza si s izvinenie . Vsqka godina gledam kak seloto se promenq i za moe nai-golqmo razocharovanie stava mnogo populqrno . Pochnaha da stroqt blokove , sumati hoteli , disktoteki i barove ... Mnogo se nadqvam da ne prevurnat tova vuv vtori nomer slunchev brqg. Az , maika mi , neinata i moita kompaniq pochnahme da hodim na lozenetz , zashtoto beshe edno divo selce s malko kvartiri , edno magazinche i suvsem prazen , ne dokosnat ot mrusotiqta na prostite hora , koito hodqt kudeto e moderno , plaj . I nai-chudnoto mi e , che produljavat da stroqt blokove na lozenetz sled kato vijdat , che plajut ne moje da poeme tolkova mnogo hora i nai-vajnoto , sled kato vijdat , che po chernomorieto falirat po 2-3 hotela na mesec tochno ot tova , che masovo horata ne iskat da hodqt v bulgariq na more , zashtoto vseki kurort e celiq v blokove . Taka che v nashe selo nqma nishto interesno za gledane i ako ste tolkova otegcheni da hodite tam prosto ne hodete .
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Мега фен Аватара на Blab
    Ще го посетя скоро.
    Плажът не ме кефи.
    Но какво пък.

Братовчед ми и гаджето му бяха там преди четири дена . Издържаха само два , а бяха резервирали стая за пет дена . Казаха , че било отвратително . В хотелът им било супер влажно и храната имала съмнителна миризма . Колкото до плажът , казаха , че не бих особено лош , ама можело и по-добре ... Таа набързо си доприпкаха до Слънчев бряг нахапани от комари .

Цитирай Първоначално написано от BloniTka
    Уф.. и аз ще съм на Лозенец.
    Т'ва село ли се води? Не съм много ентусиазирана от мисълта,че там ше ходя,. нали не е прекалено забутано?
    Достатъчно забутано е ! Поне така каза бате .

Лозенец

ооооо до преди няколко дена бях МНОГО ЯКОООО беше и диското ставашееее
    Siln0 0bicham,trydn0 proshtawam,lesn0 p0ludqwam,gadn0 naranqwam,ran0 ili kusn0 vsichk0 p0luchawam!D0ri da padam,otnovo stawam i produljawam..

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Тъкмо бяхме преди 2 дена в това ваканционно селище с приятели и да си кажа не беше лошо.. Бяхме като една малка общност със сърби и руснаци. Иначе тъй като си бяхме платили all inclusive (т.е. спане със закуска, обяд и вечеря) останахме разочаровани от часът за закуска, който беше 8.20, а ние само веднъж успяхме да станем в толкова за 1 седмица.. Друго нещо, което забелязах е, че половин София се беше изсипала там и даже срещнахме познати, та не се учудвай, ако и ти видиш такива.. Плажът ставаше, малко мръсен, но ако имаше повече съвестни хора, които да си събират в пликче боклуците, щеше да е по-добре. Като цяло е приятно и има заведенийца, дискотечки и тем подобни. Май това е всичко, за което се сещам. Приятно изкарване!
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Някой ще постне ли някакви снимчици от плажа,ако има? Не ваши,а по принцип,околността там.
    Like a guiding star

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Не е лошо там..
    Иначе има и хубави дискотеки - ALCOHOL е една от най-добрите..
    Когато аз бях там обаче имаше доста строежи и не беше много хубава обстановката..
    само тези снимки са ми останали от там..
    http://i.data.bg/08/08/09/1093630_orig.jpg
    http://i.data.bg/08/08/09/1093632_orig.jpg
    http://i.data.bg/08/08/09/1093636_orig.jpg
    http://i.data.bg/08/08/09/1093637_orig.jpg

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Град
    ... Some happy place ...
    Цитирай Първоначално написано от gangstata
    Не е лошо там..
    Иначе има и хубави дискотеки - ALCOHOL е една от най-добрите..
    Когато аз бях там обаче имаше доста строежи и не беше много хубава обстановката..
    само тези снимки са ми останали от там..
    http://i.data.bg/08/08/09/1093630_orig.jpg
    http://i.data.bg/08/08/09/1093632_orig.jpg
    http://i.data.bg/08/08/09/1093636_orig.jpg
    http://i.data.bg/08/08/09/1093637_orig.jpg
    She me razbiete sichki s toq Alcohol ... Ot tazi godina veche go nqma! Na mqstoto mu sa postroili skapan piano bar ... Inache si ima oshte nqkolko novi zavedeniq
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Mn mi haresva 3 god hodim pod red no plaja ne ni haresva zatova hodim izvan seloto

Град
    София
    Нз,аз лично не съм ходила,но един фр беше там и каза че му е много тъпо.На теб може и да не ти е..все пак всеки си има собствен вкус.

Лозенец - забутано - скапан пиано бар ... Йей, личи си кой е ходил на Море само, за да се пише, че е ходил на море. Бях там преди три дена и мога да кажа, че Лозенец в момента е нещо невероятно. Квартирата ни беше точно срещу едно от най-гъзарските заведения там (bytheway) и беше доста шумно, но какво пък толкова, като се пребираш към 5 сутринта не чуваш нищо. Пиано бара Фриендс е божествен. Останах със страшно добри впечатления от него и почти всяка вечер порках там ... Ресторанта Фриендс също е за предпочитане пред другите заведения. Места за пиене много. да не говорим, че и Китен е близо, където Зангадор просто кърти мифки ... В Лозенец е сравнително ефтино, плажа е леко мръсен, но за сметка на това доста приятен и не толкова населен. Като не ви харесва този плаж има съседни доста добри ( Смокини и Корал ) ... В общи линии аз си прекарах много добре, но имах на разположение доста кинти и кола ...

Енджой ... Лозенец е едно доста добро място за почивка и забавление.
    п.п. В събота бях на взривяващо хаус парти в дискотека Шоколад на Доминик Плаза и останах доста доволен и от тази дискотека ...
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Цитирай Първоначално написано от nala
    Nikoi li ne e hodil v Lozenec?
    Скоро бях там на лагер мн яко беше .... като се изключи храната Иначе е мн готинко там

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си