- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ваканционно селище "Лозенец"-мнения
az hodq na lozenetz ot 8 godini . Poznavam go kato guza si s izvinenie . Vsqka godina gledam kak seloto se promenq i za moe nai-golqmo razocharovanie stava mnogo populqrno. Pochnaha da stroqt blokove , sumati hoteli , disktoteki i barove ... Mnogo se nadqvam da ne prevurnat tova vuv vtori nomer slunchev brqg. Az , maika mi , neinata i moita kompaniq pochnahme da hodim na lozenetz , zashtoto beshe edno divo selce s malko kvartiri , edno magazinche i suvsem prazen , ne dokosnat ot mrusotiqta na prostite hora , koito hodqt kudeto e moderno , plaj . I nai-chudnoto mi e , che produljavat da stroqt blokove na lozenetz sled kato vijdat , che plajut ne moje da poeme tolkova mnogo hora i nai-vajnoto , sled kato vijdat , che po chernomorieto falirat po 2-3 hotela na mesec tochno ot tova , che masovo horata ne iskat da hodqt v bulgariq na more , zashtoto vseki kurort e celiq v blokove . Taka che v nashe selo nqma nishto interesno za gledane i ako ste tolkova otegcheni da hodite tam prosto ne hodete .
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp