Лозенец - забутано - скапан пиано бар ... Йей, личи си кой е ходил на Море само, за да се пише, че е ходил на море. Бях там преди три дена и мога да кажа, че Лозенец в момента е нещо невероятно. Квартирата ни беше точно срещу едно от най-гъзарските заведения там (bytheway) и беше доста шумно, но какво пък толкова, като се пребираш към 5 сутринта не чуваш нищо. Пиано бара Фриендс е божествен. Останах със страшно добри впечатления от него и почти всяка вечер порках там ... Ресторанта Фриендс също е за предпочитане пред другите заведения. Места за пиене много. да не говорим, че и Китен е близо, където Зангадор просто кърти мифки ... В Лозенец е сравнително ефтино, плажа е леко мръсен, но за сметка на това доста приятен и не толкова населен. Като не ви харесва този плаж има съседни доста добри ( Смокини и Корал ) ... В общи линии аз си прекарах много добре, но имах на разположение доста кинти и кола ...

Енджой ... Лозенец е едно доста добро място за почивка и забавление.
п.п. В събота бях на взривяващо хаус парти в дискотека Шоколад на Доминик Плаза и останах доста доволен и от тази дискотека ...