.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Град
    in my world!

Просто така...

Стоя си аз снощи пред компа и ми звъни телефона някъв непознат номер и ми заявява че знае къде живея как се казвам и знае къде съм учила и ме харесвал,а аз дори не го познавам,помислих си че е един психар но това е друга история мн дълга и така аз му казах да докаже че не е той като дойде до нас и след около 5 минути ми звъни тела аз излизам и някъв пред вратата нз как да реагирам при положение че не съм го виждала дори (тва стана в 2 вечерта)и седя аз на оградата и си лафихме малко ама аз нали бях излезнала тъкмо от банята и студ пфффффф обаче в никакъв случей не го прегърнах,по едно време той ми вика айде в колата да си лафим и аз НЕ няма да направя тази грешка от ново,после ми вика айде на кафе утре и аз му казах че не искам и той искам да те опозная и аз достатъчно ме опозна както се казва тотално го одрязах има ли опастност според вас пак да ме потърси,а и така и не разбрах от къде ми има всъщност тела и ми заяви че ме е зяпал през терасата щото живеел до даскало и чак сега намерил смелост да ме потърси оф нямам думи все на психари попадам та тва исках да напиша...сега вие пишете.
    П.С аз съм на 14 той на 21
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Повече от фен
    OMG

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ОМФГ ...не се забърквай
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

омг еми дано не те търси той кфо ти отговори като му каза че не искаш даже и на кафе
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Олее .. каф е тоя педофил бре. Що не кажеш на родителите си?
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

OMG, силно се надявам повече да не те потърси, а пък ако те потърси не се занимавай хич ама хич хич, да не стане някоя беля

Град
    in my world!
    ми нз котката ми не избяга от него значи е добър 100% съм сиг ама е на 21 забога и така някак си в 2 по късно не може ли да звънне просто нямам думи нз не се виждам с тоя човек и на кафе дори ми каза ми като неискаш на кафе щото ние като си говорехме нали му споделих за хобитата ми и т.н тоест музика и той ми вика тогава ще ходим на пиано бар където ти искаш

Фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от kriska__
    ми нз котката ми не избяга от него значи е добър 100% съм сиг ама е на 21 забога и така някак си в 2 по късно не може ли да звънне просто нямам думи нз не се виждам с тоя човек и на кафе дори ми каза ми като неискаш на кафе щото ние като си говорехме нали му споделих за хобитата ми и т.н тоест музика и той ми вика тогава ще ходим на пиано бар където ти искаш
    Недей забога!! Не ходи никаде с него! Даже и във всн не го пускай!

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    omg,tva e yjasno,sig 6e te potursi pak,prosto ne izlizai s nego
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    in my world!
    ооооо казвам ви след снощи тотално се отчаях от мъжете в моя град и момчетата(макар че одавна съм се отчаяла от тях)

Фен
    Град
    Добре дошла в клуба!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Що всички сте толко скептични, бе.
    ахахаха наистина шантава история, спокойно, и на мене ми се случи същото, ма после пича ми се оказа свестен.
    Не знам.. според мен не се дърпай толко много, че накрая от дърпане ше земе те стегне нещо хахаха оф не бива да се смея.. ама нз...хехех

Виж го къв е що е, и после мое го резнеш под предтекст, че е много възрастен за тебе

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    omg,tva e yjasno,sig 6e te potursi pak,prosto ne izlizai s nego
    +1
    98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Град
    in my world!
    мале хора нз нз какво да правя ако пак ме потърси неискам повече каши....точно оправих една сега неискам и друга...

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Такова нещо до сега не ми се е случвало
    ♥ ♥ ♥

Град
    in my world!
    хмм и да спомена че си имам гадже от др град 4 месеца като се замисля обаче неможе да не ми изневерява все пак има нужда от секс мн го обичам а и сега е на морето офффффф нз и с него бъдеще не виждам..

ако толкова те тормози тоя педофил викаш някои тфой фр да му затфори окото с тупаник и да видиш как ще те забрави набързо

Love My Girl <3 Loff You Soff

Град
    in my world!
    ох повярвай ми нз какво е тормоз тва е нищо оле щом знае и къде живея и да спомена работи до нас на няма и 3 мин път

Егати, тоя сиг. доста дълго те е разучавал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си