- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тел. разговори с гаджето
и аз имах подобен проблем...но след 4 месеца се ре6их да го оставя..и той като попита защо нали, се пак причина и аз му казах че не ми харесва отношението му понякога и мисля че не му пука за мен и не го интересувам, защото не го чувствам..липсвам ли му понякога, не иска ли да ме чуе нали ме обича уж и т.н.. и ми гарантира че ще се промени(макар че знам 4е е зает и не му е мн до стрели4ки,скайп и др такива) ии ето на от тогава минаха още 4 месеца и той е напълно нов човек..виждаме се секи ден или през ден, но пак ми се обажда когато не сме се видяли за 7-8 минутки да се 4уем тай че кажи му това което не ти харесва, и той ако мисли че си права или нз и аз ще се промени и ще се държи по добре и ще те прави щастлива с такива мили жестове като "обаждам ти се само за да ти 4уя сладкото глас4е " :P :P е пак тря се споделя това което не ти харесва във връзката ви, ина4е няма шанс нещо да се промени![]()
МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!