- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sex party
момичета и момчета как бихте реагирали ако попаднете в бар където всички правят секс-които с когото се уреди, едни по двойки, други по тройки, а някъде и групов секс..? но всички в бара - към 50 човека правят секс едновременно? ще се присъедините ли? аз може би да...особено ако съм пийнала...гледах вчера в нета от едно приятелче такъв секс и бих могла да кажа, че много ми хареса - силна музика и всеки се чука както и с когото му е кеф..бих опитала може би само 1 път за да разбера какво е усещането..изглежда ми адски възбуждащо.... вие как мислите
![]()
Bez podpis
Хм .. знам ли .. сигурно не бих ..... Макар че
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
О струва ми се доста рисковано......Знам ли какво мога д аси лепна
Сигурно ще се включа, само че определено е рисковано. Освен болестите, за момчетата е опасно защото някой друг мъж може да не гледа и да ми го вкара на мен (момче съм за незнаещите)
Ако си харесам някой сгоден момък може и да се включа.
мисля че ще си остане само фантазия за мен ....![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Това е една от мечтите ми, но за съжаление хората не са чак толкова разкрепостени колкото твърдят, а тези като мен които са, рано или късно биват обиждани и отхвърляни. Но отговора им е категорично да.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Първоначално написано от baby_bitch
![]()
![]()
и аз така
![]()
... ама тва ми се струва малко нерелно
и аз такаПървоначално написано от manichka_14
![]()
Ако търсиш Спинче потърси меПървоначално написано от margo_93
Значи си струва да присъствамПървоначално написано от cherinka
![]()
Ми тва си ми е една от фантазиите ама не мисля че наистина бих се престрашила...
Ако организирате такова - кажете, не съм палнолетен, но с удоволствие ще се съглася![]()
![]()
![]()
Kuco, kioravo, sakato, s dupka li e - to e zlato
А ти мислиш ли, че повечет окоито посещават този форум са пълнолетниПървоначално написано от Trash
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Аз не бих, струва ми се гадно...
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
вече си представих кви загорели чичковци и жалки перверзници биха отишли на такова мястоо
Не бих правила..., защото 100% някой трети ще иска да се включи при Нас... пък нещо не ми се нрави идеята. ^^![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Еми твърдо не искам единствено със човека който обичам!!![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
е! глупостиПървоначално написано от Mun4o
ти щото не си гледал филмчета от този сорт за които става въпрос в момента и караш само на фантазия...идеята е да се съберат само яки мацки и готини мъже.....
![]()
Bez podpis
еми грам не ми звучи инт... ще пропусна