.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Тема: Ръцете?

аз пък много си ги обичам, тия дето ги било гнус от хора с косми по ръцете да не ме приближават тогава ))))) не искам да си ги махам и не мога да повярвам как може да се гнусите от нещо естествено?все едно да се гнусите, ако някое момиче не си е оправило веждите.. уотевъ секи с мнението си

Цитирай Първоначално написано от Jessica^
    аз пък много си ги обичам, тия дето ги било гнус от хора с косми по ръцете да не ме приближават тогава ))))) не искам да си ги махам и не мога да повярвам как може да се гнусите от нещо естествено?все едно да се гнусите, ако някое момиче не си е оправило веждите.. уотевъ секи с мнението си
    mdaam...wun6niqt vid ne bil wajen,a za takowa drebno neshto se gnusqt...bulgarska mu rabota

Голям фен
    и аз ги махам-с епилатора.Първите пъти болеше малко,ама се свиква :P

Естествено,че не е нужно.Но примерно ако имаш малко повече и те дразнят - тогава да.Но ако не са много,и не се виждат особено и ги махнеш,те ще започнат да растат повече.Мен примерно ме дразнят и ги обезкосмявам.

Аз пък не ги махам. И нямам такова намерение, пък който ще да ме харесва, аз до сега не съм се оплаквала от липса на мъжко внимание. Ако ми бяха тъмни да, но са руси пък и някакви такива къси, че дори на допир не се усеща. Питали са ме 'ама ти да не си си епилирала ръцете?'. Общо взето на който както му харесва...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Естествено, че си ги махам!
    +1
    Когато искам-УСПЯВАМ,когато мога-ПРОЩАВАМ,когато обичам-НАРАНЯВАМ и никога не СЪЖАЛЯВАМ...

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Аз пък не ги махам. И нямам такова намерение, пък който ще да ме харесва, аз до сега не съм се оплаквала от липса на мъжко внимание. Ако ми бяха тъмни да, но са руси пък и някакви такива къси, че дори на допир не се усеща. Питали са ме 'ама ти да не си си епилирала ръцете?'. Общо взето на който както му харесва...
    +1

s epilator.otnachaloto boleshe,no se svikva
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]Махам си ги да,чрез епилация. Бая боли,но...... 'търпи бабо за хубост'си повтарям.
    Добре правиш!Гнус ме е от момичета с косми по ръцете,няма значение руси или не,ако са гъсти,дори мъх да са ,много е отравително!И без оправданията на някои ,че били руси,това няма никакво значение!
    хаха бати тъпия си верно както всички разправят...

тва момичето има ли косми по ръцете или няма е най най най-последната грижа
    а ако видиш момиче с косми по краката кво става? повръщаш ли... щото ако си запознат (в което твърде се съмнявам, щото май си достатъчно тъп) за да ги мине с епилатор трябва да станат половин сантиметър (или с колата същото), но както и да е, откъде да ги знаеш тия неща?

Голям фен
    az vse o6et ne sam za6toto kat si pomislq kva bolka mi e na krakata edva izdarjam

Супер фен Аватара на WaterLilly
    На мен не ми беше хрумвало, но опитах, като прочетох, че някои не ги боли с епилатор. Мен ме боли и не виждам смисъл да ги махам! Прекалено много скубе. Аз исках повече да ги махам, за да намалеят, а не за да изчезнат съвсем.

Махам ги...
    Не ми звъни!От скоро давам заето и пътят към мен не е същият.И съм горда да зная, че мога да те имам, когато поискам.Oбратен път ти нямаш за оставане,веднъж излязъл вече - вън си.Преди беше всичко,а сега си един от всички!!!

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Естествено, че си ги махам!
    Защо пък да е естествено? Някои момичета имат много светли косми, които не се виждат толкова и няма смисал да си ги махат.
    Много малко момичета, които познавам си ги махат. Аз си ги махам отвреме навреме, но приятелят ми е против това.

Много ясно

Мега фен
    Мне, моите косми на ръците са супер малки, а и са русички.

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от sweetcupcake
    И аз си ги махам. С кола маска или епилатор..
    И аз така всеки месец.
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Град
    София
    хахахх... признавам си,че и от това ме е гнус..

дам с епилатор когато се сетя

Не ги махам,эащото нямам много и почти не се эабеляэват.
    Страхотен ден,тук има небе.
    Стхотен ден на цветове.
    Слънчевият живот аэ иэбрах эа мен,
    не харесвам долната эемя...
    Аэ иэбрах си сърце эа светлите неща,
    аэ иэбрах СТРАХОТЕН ДЕН!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си