mdaam...wun6niqt vid ne bil wajen,a za takowa drebno neshto se gnusqt...bulgarska mu rabotaПървоначално написано от Jessica^
![]()
и аз ги махам-с епилатора.Първите пъти болеше малко,ама се свиква :P
Естествено,че не е нужно.Но примерно ако имаш малко повече и те дразнят - тогава да.Но ако не са много,и не се виждат особено и ги махнеш,те ще започнат да растат повече.Мен примерно ме дразнят и ги обезкосмявам.Първоначално написано от Jessica^
Аз пък не ги махам. И нямам такова намерение, пък който ще да ме харесва, аз до сега не съм се оплаквала от липса на мъжко внимание. Ако ми бяха тъмни да, но са руси пък и някакви такива къси, че дори на допир не се усеща. Питали са ме 'ама ти да не си си епилирала ръцете?'. Общо взето на който както му харесва...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+1Първоначално написано от preichetoy
![]()
Когато искам-УСПЯВАМ,когато мога-ПРОЩАВАМ,когато обичам-НАРАНЯВАМ и никога не СЪЖАЛЯВАМ...
+1Първоначално написано от Wrathchild
![]()
s epilator.otnachaloto boleshe,no se svikva![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
хаха бати тъпия си верно както всички разправят...Първоначално написано от vamp
тва момичето има ли косми по ръцете или няма е най най най-последната грижа
а ако видиш момиче с косми по краката кво става? повръщаш ли... щото ако си запознат (в което твърде се съмнявам, щото май си достатъчно тъп) за да ги мине с епилатор трябва да станат половин сантиметър (или с колата същото), но както и да е, откъде да ги знаеш тия неща?
az vse o6et ne sam za6toto kat si pomislq kva bolka mi e na krakata edva izdarjam![]()
На мен не ми беше хрумвало, но опитах, като прочетох, че някои не ги боли с епилатор. Мен ме боли и не виждам смисъл да ги махам! Прекалено много скубе. Аз исках повече да ги махам, за да намалеят, а не за да изчезнат съвсем.
Махам ги...![]()
Не ми звъни!От скоро давам заето и пътят към мен не е същият.И съм горда да зная, че мога да те имам, когато поискам.Oбратен път ти нямаш за оставане,веднъж излязъл вече - вън си.Преди беше всичко,а сега си един от всички!!!
Защо пък да е естествено? Някои момичета имат много светли косми, които не се виждат толкова и няма смисал да си ги махат.Първоначално написано от preichetoy
Много малко момичета, които познавам си ги махат. Аз си ги махам отвреме навреме, но приятелят ми е против това.
Мне, моите косми на ръците са супер малки, а и са русички.
И аз така всеки месец.Първоначално написано от sweetcupcake
![]()
![]()
хахахх... признавам си,че и от това ме е гнус..Първоначално написано от Jessica^
![]()
Не ги махам,эащото нямам много и почти не се эабеляэват.![]()
Страхотен ден,тук има небе.
Стхотен ден на цветове.
Слънчевият живот аэ иэбрах эа мен,
не харесвам долната эемя...
Аэ иэбрах си сърце эа светлите неща,
аэ иэбрах СТРАХОТЕН ДЕН!