.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

какво да правя....:(

Съжалявам ако има същата или подобна тема, но..... имам нов приятел постоянно казва, че съм всичко за него и, че ме обича...но аз незнам какво искам.... имам чувства към бившия си...мисля, че ще обикна и новия но....какво да правя помогнете

Еми остани ден ,2 на спокойствие,изясни се със самата себе си и чувствата си,и после реши с кой искаш да бъдеш.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

[quote="SeXyL[!]Nk@"]Еми остани ден ,2 на спокойствие,изясни се със самата себе си и чувствата си,и после реши с кой искаш да бъдеш. [/quot

мислех, че ще обикна новия но може би има време и за това нз... а с бившия няма как да съм ...

ами просто остани сама като не изпитваш нищо силно към сегашния
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Споко ходи си с новия и постепенно ще забравиш стария и ще обикнеш новия.

Glory,Glory Manchester United!!!

мисля 4е трябва да поговориш с сегашния и да му обясниш 4е ти трябва малко време за да преодолееш раздялата с бившия и го помоли да не избързва толкова
    I can't stop myself from loving you <3

Аз мисля, че това е много голяма грешка да тръгнеш с друг преди да си забравила предишния. Изясни си какво искаш. Ако не харесваш това момче, по-добре не се виждайте, защото после той ще се привърже към теб още повече. Или може би те плаши факта, че постоянно ти казва колко държи на теб? Ако е така - просто му го кажи.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Изчакай известно време,
    за да видиш кво ще стане.

Не си играй така с чувствата на сегашния ти - като не го обичаш, не ходи с него, деа, що го прецакваш така? Остани малко сама и се опитай да преодолееш загубата на бившия.
    Memento moriendum esse!

Град
    чужбина хахахах
    ходи си с новия след известно време ще забравиш стария и всичко ще си дойде на мястото.....

Цитирай Първоначално написано от UnABooMBeR
    Съгласна съм

благодаря много на всички

Град
    чужбина хахахах
    какво мислиш да правиш взе ли решение което смяташ за правилно

мисля да направя всичко възможно да забравя бившия и да обикна новия

Дай си време с новия приятел. С времето нещата ще се оправят. Ще забравиш предишния просто погоеори със сегапния си приятел, че искаш да карате по-полека и така. Дай си време, в момента си объркана.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Нищо няма да излезе,щом имаш още чувства към бившия ти.По-добре остави сегашния си приятел,защото по нататък ще го нараниш много.
    Забрави напълно бившия си приятел и тогава се впускай в други връзки.
    ( от личен опит ти го казвам )

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Аз мисля, че това е много голяма грешка да тръгнеш с друг преди да си забравила предишния. Изясни си какво искаш. Ако не харесваш това момче, по-добре не се виждайте, защото после той ще се привърже към теб още повече. Или може би те плаши факта, че постоянно ти казва колко държи на теб? Ако е така - просто му го кажи.

+1
    Обичам те <3 !!!

rusalchica
    Guest
    тъпня

rusalchica
    Guest
    трия

Град
    blagoevgrad
    ++
    sha lq lq lq lq lql lq lq lq

http://www.impulse.bg/user/elli4ka

Глупаво е да си с човек, когото не обичаш и все още да мислиш за бившия. Така си играеш с чувствата му, нараняваш и себе си. Не се обиква на сила.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Цитирай Първоначално написано от elli4ka93
    ++
    Извинете ме дами,но това е най-глупавото ...Играеш с чуствата на двама и с твойте...Помисли по-добре ... Не виждам смисъл с да ходиш с друг щом нямаш чувства....

Град
    blagoevgrad
    еми момичето каза че нещата няма да станат с бившия а тва маи е единственяи вариянт да го забрави...иначе да се мъчи но има и една поговорка "от два стола на земята" мн е вярна
    sha lq lq lq lq lql lq lq lq

http://www.impulse.bg/user/elli4ka

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не е било правилно да тръгваш с друго момче,като се има предвид,че имаш чувства към друг.По този начин нараняваш не само себе си,но и приятеля си,а той не заслужава това.А относно това,че трябва да си с гаджето си и по този начин ще забравиш бившия-не е вярно.Това не е решение.Както вече написах-нараняваш и себе си и момчето,с което си.

zareji gi i dvamata i si kupi vibrator

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си