- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя....:(
Съжалявам ако има същата или подобна тема, но..... имам нов приятел постоянно казва, че съм всичко за него и, че ме обича...но аз незнам какво искам.... имам чувства към бившия си...мисля, че ще обикна и новия но....какво да правя помогнете![]()
![]()
Еми остани ден ,2 на спокойствие,изясни се със самата себе си и чувствата си,и после реши с кой искаш да бъдеш.![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
[quote="SeXyL[!]Nk@"]Еми остани ден ,2 на спокойствие,изясни се със самата себе си и чувствата си,и после реши с кой искаш да бъдеш.[/quot
мислех, че ще обикна новия но може би има време и за това нз...а с бившия няма как да съм ...
ами просто остани сама като не изпитваш нищо силно към сегашния![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Споко ходи си с новия и постепенно ще забравиш стария и ще обикнеш новия.![]()
Glory,Glory Manchester United!!!
мисля 4е трябва да поговориш с сегашния и да му обясниш 4е ти трябва малко време за да преодолееш раздялата с бившия и го помоли да не избързва толкова
I can't stop myself from loving you <3
Аз мисля, че това е много голяма грешка да тръгнеш с друг преди да си забравила предишния. Изясни си какво искаш. Ако не харесваш това момче, по-добре не се виждайте, защото после той ще се привърже към теб още повече. Или може би те плаши факта, че постоянно ти казва колко държи на теб? Ако е така - просто му го кажи.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Изчакай известно време,
за да видиш кво ще стане.
Не си играй така с чувствата на сегашния ти - като не го обичаш, не ходи с него, деа, що го прецакваш така? Остани малко сама и се опитай да преодолееш загубата на бившия.
Memento moriendum esse!
ходи си с новия след известно време ще забравиш стария и всичко ще си дойде на мястото.....
Съгласна съмПървоначално написано от UnABooMBeR
![]()
благодаря много на всички![]()
![]()
какво мислиш да правиш взе ли решение което смяташ за правилно
мисля да направя всичко възможно да забравя бившия и да обикна новия![]()
Дай си време с новия приятел. С времето нещата ще се оправят. Ще забравиш предишния просто погоеори със сегапния си приятел, че искаш да карате по-полека и така. Дай си време, в момента си объркана.![]()
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Нищо няма да излезе,щом имаш още чувства към бившия ти.По-добре остави сегашния си приятел,защото по нататък ще го нараниш много.
Забрави напълно бившия си приятел и тогава се впускай в други връзки.
( от личен опит ти го казвам)
тъпня
трия
++Първоначално написано от UnABooMBeR
Глупаво е да си с човек, когото не обичаш и все още да мислиш за бившия. Така си играеш с чувствата му, нараняваш и себе си. Не се обиква на сила.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Извинете ме дами,но това е най-глупавото ...Играеш с чуствата на двама и с твойте...Помисли по-добре ... Не виждам смисъл с да ходиш с друг щом нямаш чувства....Първоначално написано от elli4ka93
еми момичето каза че нещата няма да станат с бившия а тва маи е единственяи вариянт да го забрави...иначе да се мъчи но има и една поговорка "от два стола на земята" мн е вярна![]()
Не е било правилно да тръгваш с друго момче,като се има предвид,че имаш чувства към друг.По този начин нараняваш не само себе си,но и приятеля си,а той не заслужава това.А относно това,че трябва да си с гаджето си и по този начин ще забравиш бившия-не е вярно.Това не е решение.Както вече написах-нараняваш и себе си и момчето,с което си.
zareji gi i dvamata i si kupi vibrator![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()