- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам услуга
Моля, да се отзове някой който е мазохист и обича да го бият. НЯМА ДА УДРЯМ МНОГО ОБЕЩАВАМ! Искам да си изкарам яда и не става по друг начин. ПРОСТО НЕ ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ!!!!! В момента съм във Варна ...
Не съм силна споко няма да има големи последствия
Отиди на центъра във Варна, там има една руса мадама, около 16 години, продава благотворителни картички по 2 леа.
ПРЕБИЙ Я! МОЛЯ ТЕ!
Позволявам ти.![]()
![]()
Ей ся отивам да и счупя главицата![]()
Аз кво печеля ако ме набиеш? Ша спиш ли с мене после?
има мн на4ини да си изкараш яда-не е нужно да биеш някого.аз ако бях във варна щях да съм най щастливия 4овек на света-отиди и се разходи по морето,може да крещиш на воля,ти4ай,влез във водата ...яда ще ти мине![]()
I can't stop myself from loving you <3
изкарай си яда на някой но не с бой а просто му се развикай и ще ти мине не е нужно да се биеш
Налей едно легенче със студена вода,седни вътре и малко ще се успокоишА между другото ,защо си ядосана
![]()
Отново караници с приятела ми. Иначе легенчето е добра идеяАма мина ми вече , той ми позволи да го ударя няколко пъти пък зехме, че и се оправихме.
![]()
Ееее жалко таман щях да ти вкарам една оферта слагаш 10 кинта и щях да ти там да ма фраснеш няколко пъти !!! НАЛИ СЪМ МАШИНА АЗ.... НЯМАШЕ ДА МИ СТАНЕ НИЩО !!! :PПървоначално написано от rusalchica
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
Първоначално написано от aka6a_vamp
Ако трябва да се ядосва с това сигиурно един казан ще е най-добре ...![]()
![]()
ммм така прекалено 6те се отпусне и 6те изгубим контрол над неяПървоначално написано от SuperSizee
![]()
мразя ракия
Начукай си го !
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Незнам как![]()
Това е което мога да ти кажа сега и аз ... А като малките деца се хванах в тея глупости ...Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
Леле колко лоши хора ималоГърчите новобранците а?
Новобранците се делят на два лагера.
Скучни и такива, които са от моя лагер.
Избери си.
Ами..такова.. ебати глупавата тема!
Според мен ~cry_baby_cry~ е права!
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
Съгласна съм!Първоначално написано от - Claustrophobia*
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Не си го и помисляй!Първоначално написано от KillSwitchEngage
ще кажа на гаджето!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Някой да ва е карал насила да пишете? Исках да пребия някой дойде ми написах го. Ше ми държат сметка глупава била темата ала бала , да съм ва стиснала за гърлата да пишете и да четете? НЕ! аи чертата Smile
Бтв като толкова ви пречи трийте я без тва е безполезна вече каквото ми трябваше го получих.
Това не отговаря ан въпросите ми от по-горе.Първоначално написано от rusalchica