- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ако имах воля, щях да съм анорексичка :S
*понеже нямам какво да правя...
и си мислех, че ако имам воля да гладувам, щях да стана анорексичка
Явно имам някаква изопачена представа за слабо...очевидно е.
http://www.teenproblem.net/news/s/14153.html
Примерно мацката на снимката ми се вижда не пълна, ама не и слаба.
Сякаш има голямо дупе и баджаци.
И висящ корем...
И себе си виждам ............ с крака като на слон, а за шкембето дума няма да отварям.
Не пиша темата за коментари за мен или пък да ми кажат, че съм слаба, а да разбера има ли и други, които мислят, че мацката на горната снимка не е баш добре...нещо такозс
ебати пича (sun) къде са краката на слон че не ги видях.Добре си бе! Доколкото тая тя също ми се струва нормална..
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Мацката е секси,поне на мен ми харесва.Слабо не винаги означава красиво...Предпочитам момичета с добре оформени тела а не некви скелетончета.![]()
ох, ти ако мислеше, че имаш крака на слон, щеше ли да сложиш толкова къса пола???
.....
А мацката си е идеална![]()
Точно.Първоначално написано от Zaharinka
Плюс тва и ти си си супер
![]()
пхъхъххъхъхъх... "не правя темата за да чета коментари по свой адрес"... кого лъжеш?
да, неспособна гуспойце, имаш ебати КРИВИТЕ, КЪСИ, ДЕБЕЛИ ЦЕЛУЛИТНИ НАБИТИ КРАЧЕНЦА.![]()
^дааа, много ясно, че ще има някф дебил, който ще си помисли това.
както и да е...не можеш да си кажеш какво си мислиш без да те охранят. Яко. Евала ти правя...
тфа, че си просиш комплименти, кво общо има с моята мозъчна дейност, не разбирам?
дебил та дебил... не може всички да сме нобелови лауреати по гребане на вода с вилица, ебати![]()
Който каквото си знае, това си пее...
Точно това ти казах, че не прося комплименти, просто се чудя има ли и други, които са очевидно вманиачени....
А това ти как го разбираш съвсем друго, само дето не е нужно да обиждаш...
+1Първоначално написано от _raztrevojenaaa_
.:Poor is the man
Whose pleasures depend
On the permission of another:.
Ти пък ако кажеш,че си дебела направо ще се гръмна...иначе и аз го имам тоя проблем всеки ден си мисля,че ставам все по-дебела и по-дебела и се чувствам ужасно![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Ами поне за мен е много по-добре от теб...Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
Първо тя не е дебела!А ти си безформена- на твое място бих се тревожила повече за лицето, все пак
Не те обиждам, само си казвам мнението пък и нали комплименти не очакваш
ПС имаш ли идея какво е анорексия или просто си адски куха?![]()
Das Feuer liebt mich
^ хахаха, леле.![]()
Мацката има УНИКАЛНО тяло, а ти си луда.
What you give is what you get!
аз съм съгласна със авторката![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Офф
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Какъв е смисълът на темата?![]()
За авторката, супер слаба си, вманиачаваш се!!!Аман от такова като теб, 40кг с мокри дрехи, а само мрънкат, че са дебели...Какво, анорексичка ли искаш да си?!Е, тогава ще си не слаба, а СКЕЛЕТ.Успех.
За мацката на футболната врата, много е секси и това, че не е като Кейт Мос, не значи, че не е страхотен модел.
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
UnaBletoLoVeU, току- що ми пада в очите. Не мислих, че и ти ще се занимаваш с подобен род глупости
Ти си си направо перфектна, а пък мацката от снимката-... и на мен не ми допада![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
1.Ти ако се имаше за дебела нямаше да носиш къси поли,нали се сещаш ...![]()
![]()
2.Ако не търсеше комплименти въобще нямаше да качиш своя снимка ... Все пак нали искаш да обсъждаме мацката от снимката,а не теб?!Е тогава,защо си качила твоя снимка?!
3.На мен лично мацката повече ми харесва от теб ... Както някой беше казал тя поне си има форми за разлика от теб!
4.Не!Не мисля,че е дебелаПо-скоро си има типично спортно тяло ...
5.Анорексик не се става само с гладуване - спокойноЗапочни с по едно бъркане в гърлото на ден,после увеличи на 2,на 3 ... На края си бъркай след всяко ядене и ще се превърнеш в желатана от теб анорексичка
А и нали знаеш,че стига да има желание има и начини,които в повечето случаи нямат нищо общо с волята на човека ... А ти се оправдаваш с "волята си" само,защото някое момченце не те е харесало и сега се опитваш да си възвърнеш самочувствието благодарение на приказките на хора,които дори не познаваш ... Е да ама май не си уцелила форума(или поне като гледам нещо милите коментари от рода на "Аууу,че си красива" "Баси яките крака" "Супер си готина" и прочие ЛИПСВАТ
)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Като нямаш воля трай си!
Тъпа тема..![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
И си слаба, но фигурата ти е отпусната и грозна и косите ти не прикриват шкембето.
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Да,но едва ли на това момиче му пука от външния й вид,а авторката сама си казва,че била като слон и имала шкембе (пффф мразя я тази дума ... звучи толкова селскоПървоначално написано от dedencety
) като не знам си к'во ... Е ако наистина го мислеше нямаше да се облича така,а щеше да си прикрива "сланините" ...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Аз обичам баджаци и сочни дупари.
Прекалено кльощава си.Ако искаш да се правиш още по-зле, прав ти път.
Да, да, знам, че не ти пука за моето мнение.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test