- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С или без грим се харесвате повече?
Със
![]()
С грим.
С малко грим се харесвам най-много![]()
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
Лично аз се харесвам повече с грим, но аз под грим разбирам пудра(лятото) , фондьотен (зимата), спирала и гланц за устни друго не си слагам, а понякога като ме домързи нищо не си слагам
...
С.
С.
Мииии много зависи от настроението ми:понякога се харесвам и току що станала и рошава![]()
Друг път пък като се гримирам много си допадам
![]()
И с грим , и без грим ..Аз съм си аз.. .Преди използвах почти всеки ден грим .. . обаче не почиствах правилно кожата ... и ставаха супер кофти пъпки ... от около 1 година намалих грима ..драстично .. пъпките изчезнаха .. лицето ми се изчисти ..
![]()
Съвет: ако сагате грим .. ПОЧИСТВАЙТЕ ПРАВИЛНО ЛИЦЕТО СИ .. И СЛЕДВАЙТЕ ВСИЧКИ СТЪПКИ .... Правете всичко точно както трябва![]()
Ochi v Ochi, Ysta v Ysta, Ryka v Onova, Onova v Ryka, Onova v Onova ....III .... Stava Belq!!!!
Харесвам се и по двата начина.Попринцип зависи и от случая.По едно време и аз слагах повечко грим и почти всеки ден бях с нещо по лицето (не броиме гланца,защото без него не мога),но сега като започна лятото нещо ми стана и не съм слагала почти никакъв.И се харесвам![]()
Мн ясно че със..защо ми е да го слагам иначеобичам да изглеждам предизвикателно и затова слагам доста грим и се харесвам така..не че съм грозна без грим,просто той подчартава ''красотата'' ми xD
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
С малко,но ако трябва да съм крайна - без.
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
със![]()
Суетата.Моят любим грях.
Само на разбирам
къф му е смисъла на въпроса.
Ест, че който е гримиран правилно
се харесва повече със,
иначе за кво изобщо е грима?
+ 1Първоначално написано от Emo Doll
![]()
Аз не си слагам много грим смисал само черен молив и гланцц обаче с грим се харесвам повече![]()
+1Първоначално написано от kalpazanka
Но напоследак забелязвам , че и без грим мязам на човек
![]()
+1...и черен молив естПървоначално написано от stelenceto1
![]()
Some things are better left unsaid!
С грим се харесвам повече. То не, че моето е голямо 'гримиране' ама черен молив (отвън задължително), спирала и гланц. Ама с черен молив си се харесвам, защото ми се открояват повечко очите... а аз и цайси нося...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5