.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Най-добрият ми приятел и е брат, а аз започвам да я харесвам

Това е повече към момичетата а не към момчетата но и те могат да дават мнения.Значи преди около 2 години и половина се запознах с едно момиче.Тя е една година по малка от мен но това сега не е от значение.От както се запознахме често се виждаме и дори отскоро всеки ден сме заедно.Явно не съм я опознал добре преди (явно и двамата не сме се били опознали) но сега изобщо не се караме и заяждаме за разлика от преди.Проблемът ми обаче е че тя много взе да ми харесва и незнам какво да и кажа.Другия ми проблем е че най - добрия ми приятел и е БРАТ.Това незнам дали разбирате ама това ще ми пречи.Има още работи но незнам как да ги напиша така че .... пфф незнам кво да напиша.

Т.1 и т.7 от правилника!
    swords1010
    Just do it! Nike style !?!?!?!?!?!

Град
    Град на самотата, болката и тъгата
    Ми моята история е подбна що годе, но моя съвет е насочи се към друг човек с когото да споделиш любовта си, защото пре една евентуална раздяла омразата няма да ти казвам каква е, дори и преди нещата да са били супер идеални...дойде ли раздялата после не питай колко лоши неща идват..а и в днешно време няма вечни връзки..има вечни интереси!
    http://friend.ipbfree.com :P

Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ще праскам чикий и тва е по 2 3 пъти дневно и тва е спасението
    Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ако отида в Аптеката и сам под 18 ще ми дадат ли презерватив

Първо що ми се струва,че раздела е грешен?

Сега по темата. Ако мислиш,че има някакви чувства към тебе може да приказваш с брат й.Не знам защо винаги се плашите от това,че е сестра на приятел.Той жече може да приказва с нея за тебе и от там нещо да стане.Пробвай успех!
    Heaven just isn't hot enough
    Burn me alive, inside
    Living my life's not hard enough
    Take everything away

Мега фен
    Раздел = секс
    Единствения съвет, който мога да ти дам е - изчукай я.Все пак раздела е за секс, сапунки не щем.

Град
    "градът на мечтите"
    Секса е най-добрата стратегия
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

..............

razdela e gre6en.. no vse pak tova 4e i e brat nqma zna4enie.. p1rvo razberi kakkvo naistina 4ystva6 i posle govori s neq

Град
    Някъде на юг!
    Пич, ясно е че си се влюбил! Давай на пред, слушай срцето си и никой друг!

Град
    Казанлай (написано със затворени очи)
    Една моя позната беше гадже с брата на най-добрата й приятелка - същият случай.За нещастие при тях нещата не вървяха добре. Постоянно се караха двамта, защото сестрата изпитваше завист и се опитваше да ги скара.Незнам при теб нещата как стоят.Знай само че много лесно може да се развали едно приятелство , дори и най-добро !
    Знам че не съм идеална , но и ти не си ! :P

SK0RP10N
    Guest
    Izchukai brat i, ako momicheto se iadosa - prebii ia

Фен
    Град
    под масата ;)
    Цитирай Първоначално написано от ludisuvurshen
    а и в днешно време няма вечни връзки..има вечни интереси!
    е дай по тая логика да нямаме връзки с никой и да си стоим сами защото всяка връзка има край..
    оставяш се на момента и се наслаждаваш на това което имаш, гледаш да си щастлив и не мислиш толкова напред в бъдещето и това е..
    по темата- питай брат й какво мисли по въпроса и дали си дава сестричката :P

Град
    Асеновград, България
    Здравей, не мисля, че това, че брат и ти е най-добрият приятел ще ви попречи. Най-много да се стресне малко в началото. Гледал ли си сериала "Приятели"? Там ситуацията е същата. Опознайте се и ако чувствата ви са взаимни, отдайте им се.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Аз изобщо не мога да разбера какво толкова ревете като хлътнете по сестрата на най-добрия си приятел. И к'во? Да не му е гадже, че да се притесняваш. Споко, поговори с него, виж неговата гледна точка. Аз лично не виждам проблем да ходиш със сестра му и защо това трябва да е фактор, който да повлияе на притятелството ви ....
    Memento moriendum esse!

Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    Izchukai brat i, ako momicheto se iadosa - prebii ia
    ХАХАХАХАХАХА бахти съвета

Какво като й е брат.Като се разбирате какво му мислиш.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Аз изобщо не мога да разбера какво толкова ревете като хлътнете по сестрата на най-добрия си приятел. И к'во? Да не му е гадже, че да се притесняваш. Споко, поговори с него, виж неговата гледна точка. Аз лично не виждам проблем да ходиш със сестра му и защо това трябва да е фактор, който да повлияе на притятелството ви ....

Насочи се към друга..
    Все пак,
    когато скъсате нищо чудно
    да загубиш най-добрия си фр!
    А за теб кое е по-важно?

Град
    Светът е дом за всички
    Ако проблемът ти е брат й-що се кахъриш?Убий го. След това и двамата ще сте свободни и щастливи.И ще се кефите на воля.
    Your cruel device
    Your blood, like ice
    One look could kill
    My pain, your thrill

Az otstrani sum nabliudavala podobna situaciq...Suseda mi ima6e fr,s koito bqha nerazdelni...Po onova vreme se vijdahme s nego,po kafence a-u i mi spodeli,4e priqtelq mu se otdale4ava ot nego...a to kva bila rabotata te sa zaliubili sus sestra mu...Nz.za6to,no ve4e suseda mi i vuprosniq mu fr.ve4e ne sa su6tite fr..ta taka,4e trqbva da obmisli6 dobre varianta-koe e po-cenno za tebe i da obmisli6 opciite,koito sa vuzmojni da se slu4at...

Re: Най-добрият ми приятел и е брат, а аз започвам да я харе

Цитирай Първоначално написано от Malkoto_Hap4e
    Това е повече към момичетата а не към момчетата но и те могат да дават мнения.Значи преди около 2 години и половина се запознах с едно момиче.Тя е една година по малка от мен но това сега не е от значение.От както се запознахме често се виждаме и дори отскоро всеки ден сме заедно.Явно не съм я опознал добре преди (явно и двамата не сме се били опознали) но сега изобщо не се караме и заяждаме за разлика от преди.Проблемът ми обаче е че тя много взе да ми харесва и незнам какво да и кажа.Другия ми проблем е че най - добрия ми приятел и е БРАТ.Това незнам дали разбирате ама това ще ми пречи.Има още работи но незнам как да ги напиша така че .... пфф незнам кво да напиша.

Т.1 и т.7 от правилника!
    swords1010

и къв ти е проблема незнам.... .. защо пък брат й да е проблем.... абе акъли ...малко повечко смелост....

Град
    Някъде на юг!
    Цитирай Първоначално написано от Scorpi_94
    Ако проблемът ти е брат й-що се кахъриш?Убий го. След това и двамата ще сте свободни и щастливи.И ще се кефите на воля.
    +1
    С макаров или револвер!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Опознайте се и ако чувствата ви са взаимни, отдайте им се.
    Съгласна съм.Според мен нещата между вас ако се наредят добре,брат й няма да има нищо против.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    И какво като и е брат?
    ♥ ♥ ♥

Re: Най-добрият ми приятел и е брат, а аз започвам да я харе

Цитирай Първоначално написано от Malkoto_Hap4e

Т.1 и т.7 от правилника!
    swords1010
    И какво като и е брат ...е вярно ако се скарате по-жестоко той няма да ти проговори ,но както навремето каза Къцката "РИСК ПЕЧЕЛИ,РИСК ГУБИ"

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Насочи се към друга..
    Все пак,
    когато скъсате нищо чудно
    да загубиш най-добрия си фр!
    А за теб кое е по-важно?
    Ти слушаш ли се бе, муце? Ако са истински приятели това няма да стане, даже и те двамата да се разделят. Едно време войната за Тroy не е станала заради Еленка нали знаеш ?
    ♥ ♥ ♥

Не му мисли.Просто й кажи.Ако найстина я обичаш,въобще няма да ти пука от нищо.Любовта е чувството ,което ти дава криле,за нови приключения!
    Любовта е нещото,за което си струва да се живее!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си