- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-добрият ми приятел и е брат, а аз започвам да я харесвам
Това е повече към момичетата а не към момчетата но и те могат да дават мнения.Значи преди около 2 години и половина се запознах с едно момиче.Тя е една година по малка от мен но това сега не е от значение.От както се запознахме често се виждаме и дори отскоро всеки ден сме заедно.Явно не съм я опознал добре преди (явно и двамата не сме се били опознали) но сега изобщо не се караме и заяждаме за разлика от преди.Проблемът ми обаче е че тя много взе да ми харесва и незнам какво да и кажа.Другия ми проблем е че най - добрия ми приятел и е БРАТ.Това незнам дали разбирате ама това ще ми пречи.Има още работи но незнам как да ги напиша така че .... пфф незнам кво да напиша.![]()
Т.1 и т.7 от правилника!
swords1010
Just do it! Nike style !?!?!?!?!?!
Ми моята история е подбна що годе, но моя съвет е насочи се към друг човек с когото да споделиш любовта си, защото пре една евентуална раздяла омразата няма да ти казвам каква е, дори и преди нещата да са били супер идеални...дойде ли раздялата после не питай колко лоши неща идват..а и в днешно време няма вечни връзки..има вечни интереси!
Първо що ми се струва,че раздела е грешен?
Сега по темата. Ако мислиш,че има някакви чувства към тебе може да приказваш с брат й.Не знам защо винаги се плашите от това,че е сестра на приятел.Той жече може да приказва с нея за тебе и от там нещо да стане.Пробвай успех!
Heaven just isn't hot enough
Burn me alive, inside
Living my life's not hard enough
Take everything away
Раздел = секс![]()
Единствения съвет, който мога да ти дам е - изчукай я.Все пак раздела е за секс, сапунки не щем.
Секса е най-добрата стратегия
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
razdela e gre6en.. no vse pak tova 4e i e brat nqma zna4enie.. p1rvo razberi kakkvo naistina 4ystva6 i posle govori s neq
Пич, ясно е че си се влюбил! Давай на пред, слушай срцето си и никой друг!
Една моя позната беше гадже с брата на най-добрата й приятелка - същият случай.За нещастие при тях нещата не вървяха добре. Постоянно се караха двамта, защото сестрата изпитваше завист и се опитваше да ги скара.Незнам при теб нещата как стоят.Знай само че много лесно може да се развали едно приятелство , дори и най-добро !
Izchukai brat i, ako momicheto se iadosa - prebii ia
е дай по тая логика да нямаме връзки с никой и да си стоим сами защото всяка връзка има край..Първоначално написано от ludisuvurshen
![]()
оставяш се на момента и се наслаждаваш на това което имаш, гледаш да си щастлив и не мислиш толкова напред в бъдещето и това е..
по темата- питай брат й какво мисли по въпроса и дали си дава сестричката :P![]()
Аз изобщо не мога да разбера какво толкова ревете като хлътнете по сестрата на най-добрия си приятел. И к'во? Да не му е гадже, че да се притесняваш. Споко, поговори с него, виж неговата гледна точка. Аз лично не виждам проблем да ходиш със сестра му и защо това трябва да е фактор, който да повлияе на притятелството ви ....
Memento moriendum esse!
Какво като й е брат.Като се разбирате какво му мислиш.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Насочи се към друга..
Все пак,
когато скъсате нищо чудно
да загубиш най-добрия си фр!
А за теб кое е по-важно?
Ако проблемът ти е брат й-що се кахъриш?Убий го.![]()
![]()
След това и двамата ще сте свободни и щастливи.И ще се кефите на воля.
![]()
![]()
![]()
Your cruel device
Your blood, like ice
One look could kill
My pain, your thrill
Az otstrani sum nabliudavala podobna situaciq...Suseda mi ima6e fr,s koito bqha nerazdelni...Po onova vreme se vijdahme s nego,po kafence a-u i mi spodeli,4e priqtelq mu se otdale4ava ot nego...a to kva bila rabotata te sa zaliubili sus sestra mu...Nz.za6to,no ve4e suseda mi i vuprosniq mu fr.ve4e ne sa su6tite fr..ta taka,4e trqbva da obmisli6 dobre varianta-koe e po-cenno za tebe i da obmisli6 opciite,koito sa vuzmojni da se slu4at...
+1Първоначално написано от Scorpi_94
С макаров или револвер!
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Съгласна съм.Според мен нещата между вас ако се наредят добре,брат й няма да има нищо против.Първоначално написано от swords1010
И какво като и е брат ...е вярно ако се скарате по-жестоко той няма да ти проговори ,но както навремето каза Къцката "РИСК ПЕЧЕЛИ,РИСК ГУБИ"Първоначално написано от Malkoto_Hap4e
Ти слушаш ли се бе, муце? Ако са истински приятели това няма да стане, даже и те двамата да се разделят. Едно време войната за Тroy не е станала заради Еленка нали знаеш ?Първоначално написано от sladku_bebzi
![]()
♥ ♥ ♥