- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- pikaq sednal
Az s1m mom4e i mi haresva da pikaq sednal :oops: no si4kite fr mi se smeqt.Kakvo da napravq
Извинявам се предварително най-вече на момичетата ... Ти да не си педал бе ?! Я стани фани си пишката и я насочи ... То не е за смях,а ми за плакане ... За какво господ ния е дал ... Ако кажеш че си я чистш с мокри кърпички ?! ... Стига ебавки ми хвани се стегни малко....
...Защото предполагам,че не е педал...И защото е жалко ... Ако трябваше всички щяхме да сядаме ...
това сигутно е така, щотот и майка ти пикае права...
Raise your fist!
И нас тва кво ни интересува????????
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
![]()
![]()
... Какво му се караш иска да го посъветваме !!! ... Не виждам причина да не го сподели
![]()
ЖЕСТОК СИ!ама наистина трябва да си хванеш пишката и да се научиш!
А, да, и ако я изтърсваш повече от 2 пъти си глупак!
![]()
Reality is wrong. Dreams are for real
да си хване пишката та да земе да я изтърве па тя да се сччупи и да няма с кво да ни забвалява когато ни е тъпо.я по добре си продълажвай да си пикаеш седнал момко![]()
![]()
![]()
с*ри прав и всичkо ще е 6!
Lof YAaA..!
Е, лесно е да се пикае седнал. Ама ако всички ти се смеят и ти се комплексираш, най-добре ще е да спре да ти харесва пикаенето седнал и да почнеш да пикаеш прав.
А ти кво знаешш, че аз дето съм момиче като бях малка пиках права, щото исках като момченцата...Тва в детската градина, и съм съвсем сериозна. И то каква философия беше да нацеля дупката и да не си опикавам бедрата. И да, наистина си бях спец в пикаенето права.
Не помня как се отказах от този мой талант и се научих да си пикая седнала, но от детската насам не съм пробвала пак да пикая права, щото знам ли дали пак ще съм точна и няма да си опикавам краката
![]()
Така че... бъди мъж, аз като бях малка пиках права (само за известно време де, после спрях!), а ти пикаеш по някъв супер лесен начин дето и жените го могат. Я ПО-МЪЖКИ.
И сега който ще ме ебава.. да ме ебава и да си гледа работа. Само се застраховам от ебавки де, хахаха.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Abe na koi my pyka kak pikae6 we ??? Pikai kakto ti xaresvaaa ! Ima li zna4enie mamka my ??Predpolagam 4e ne pikae6 po TV i ne te gledat 3000000000000 4oveka togava ??
Мен и друго ми е ммного интересно-защо приятелите ти знаят как пикаеш?Моите не идват с мен в тоалетната.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
ОПИКАЙ ГИ ПРАВ!!!
Да видят, че и прав пикаеш, колкото и да ти е "неприятно"...![]()
да бе апък на мен ми харесва да сера прав ебахти тъпите теми ле майна
Пикай прав.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone