- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идиоти
Абе сякви хора има, тия които са "плейбойчета" или там както им казвате просто не са се влюбвали и незнаят какво е да обичаш за това се държат глупаво с момичетата. За тях има такива като тях от противоположния пол,..
мии..повечето хора гледат лесното..
пък и при момичета съм го забелязала това..
ние не разбираме момчетата и постъпките им,те пък нас..и така..има равновесие..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
искаши да ти кажа защо защото на повечето от нас момчетата не ни се занимава с месеци или даже с години да чакаме на някоя свестна да и дойде кефа та да вземе да ни обърне внимание и да не се прави на велика и недостъпна а в същото време да реве на нечие рамо че сме се хванали с некоя друга а уж сме били с нея и сме и сваляли звезди звезди се свалят до време след време писва като неможете да го вземете увреме проблемът си е ваш такаче ние не сме чак толкова прости (поне не чак толкова) от тази ваша "недостъпност" губите само вие както винаги все ние сме ви виновнино както и да е
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
SuperSizze е мой!![]()
![]()
всъщност вие може и да неразбирате нашите постъпки но повярвай ми лично аз разбирам напълно вашитеПървоначално написано от gangstata
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Уникум!..добре уе..ай са..разбираш постъпките на хора,които познаваш..тва не важи за цялата женска маса..Първоначално написано от ivakavlad
щом казваш ще се саглася с теб ма мислиш ли че всички момчета сме еднакви? колкото всички момчета са еднакви толкова и всички момичета ама вие слагате момчетата под общ знаменател бях пуснал и тема по този въпрос ама както и да еПървоначално написано от gangstata
оо я стига..под един знаменател сме ги били слагали..,тва важи и за вас..Първоначално написано от ivakavlad
Съгласен!Първоначално написано от vilinanova
Това как се тълкува? Я ме светни моля?Защо повечето момчета са глупави и тичат след някви лесни?
Защо повечето не се борят за някоя,която са харесали,веднага се отказват и тичат да се наебат някъде с някоя "фукличка" или"надута джуфка" ?Първоначално написано от ivakavlad
I've seen love die
Way too many times
When it deserved to be alive...
Евала.Първоначално написано от bunny...killer
Много сте умни.
Как стигнатхе до това познание!?
От горе ли ви го изпратиха.
по същата причина поради която надутите фуклички тичат при баровците с кинти и не се борят за момчето което са харесали първоначално и първосигналноПървоначално написано от bunny...killer
Обикновено те са глупави...и тичат след футболисти...,ама не се знае...Първоначално написано от ivakavlad
Защо малкото свестни момчета и свестните момичета не се намират...
Идиотщина...![]()
![]()
I've seen love die
Way too many times
ами ти сам/а си отговори на въпроса не се намират защото са малкоПървоначално написано от bunny...killer
![]()
Момиче съм!Първоначално написано от ivakavlad
![]()
I've seen love die
Way too many times
предположих ама не бях сигурен :P
Кой бе не се бори.Може да не съм напълно изградил мнение за себе си,но като тя ми се прави недостъпна и права каквото мога аз и тя "даже" не забелязва е извинявай.Еми какво да се прави.Те са си глупави защо се съгласяват въобще как тоя може да я пита и тя '' еми... айде" .Първоначално написано от bunny...killer
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
обясни ми първо какво искаш да кажеш със това "ТРУДНИ". и това че едно момиче го удря на гуляй и е по "лека" не означава че трябва веднага да се нарича курва. за мене това си е пълна завист. 100 пъти съм казвал че ако на някое момиче му се прави секс и случайно го направи с някой с който скоро се е запознала не означава че е курва. трябва да си хваща гадже да ходят 5-6 месеца и тогава да правят секс ли?
завистта е голяма....
Защото не си попаднала на истинско мъжле ей за това.![]()
♥ ♥ ♥
Viki арна девойка си... телефонче, ала бала нещо повече да разкажеш за себе си![]()
аз обичам да ми бягат и да не са лесни и колкото повече пречки има толкова по-силно желая момичето
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Съгласен сън с едно от мненията - сега се живее-на младини-трябва едно момче да се бави с години заради ината на едно момиче ли-ми има и други-но пък за всеки влак си има пътници
абе до сега писах романи сега ще съм кратък![]()
След трамвай и след момиче не се тича защото на всеки 10 минути има друг (освен ако няма задръстване)