.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54

Тема: Идиоти

Hybrid View

А има тикави които не гонят лесното,а то идва при тях и те се възползват от това,но в същото време търсят сериозна връзка

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Еми не е точно така - в смисъл зависи си от самото момче. Ако някое от тия нафуканите фешански гъзарчета дето се мислят за плейбои нормално да тичат след лесни момичета, а и не се изморяват от тичането много много повярвай ми Все пак момичетата са лесни... Аз също не се давам лесно, но имам трик, който използвам редовно - дърпам се. Ама не чак толкова, че да си правят мнение за мен, че съм няква супер надута и не ходя по земята. Флиртувам, но дотам - нищо повече. Колкото да подразня лъва И в повечето случаи действа... Момчето като види, че му пускам мухичката, но спирам точна на най-интересното и тва го привлича да продължава докато не получи своето
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Да, и аз се дразня на лесни курви. Аз съм от по-трудните, но лошото е, че някои момчета (и може би повечето) си падат по по-лесните жени. Обаче в повечето случаи само за да ги наебат и после какъв е смисъла? Не си струва. Можеш да задържиш момче по-дълго по другия начин според мен. Нали забранения плод е най-сладък.

Re: Идиоти

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Е нали са плейбойчета трябва да имат повече бройки.. по оферта им е да кажат на някоя " ае се шибаме " и оная да му каже " ми...айде ", отколкото да се м1чи да сваля нек'ви трудни.. П1к за мен т'ва не е плейбой... за мен т'ва са нек'ви курвари... смешни комплексари... плейбой за мен е м1ж, който може да има ВСЯКА жена, която си поиска..
    За мен пък 'плейбой' и курвар е едно и също...
    А това, за което говориш е може би... мммм.... Дон Жуан?!

Който иска, начесва 'лесните'...
    На който му се бъхти... 'трудните'...

То в това му е разликата,
    защото едните са открити курви...
    другите са прикрити курви...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си