- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идиоти
Еми не е точно така - в смисъл зависи си от самото момче. Ако някое от тия нафуканите фешански гъзарчета дето се мислят за плейбои нормално да тичат след лесни момичета, а и не се изморяват от тичането много много повярвай миВсе пак момичетата са лесни...
Аз също не се давам лесно, но имам трик, който използвам редовно - дърпам се. Ама не чак толкова, че да си правят мнение за мен, че съм няква супер надута и не ходя по земята. Флиртувам, но дотам - нищо повече. Колкото да подразня лъва
И в повечето случаи действа... Момчето като види, че му пускам мухичката, но спирам точна на най-интересното и тва го привлича да продължава докато не получи своето
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Да, и аз се дразня на лесни курви. Аз съм от по-трудните, но лошото е, че някои момчета (и може би повечето) си падат по по-лесните жени. Обаче в повечето случаи само за да ги наебат и после какъв е смисъла? Не си струва. Можеш да задържиш момче по-дълго по другия начин според мен. Нали забранения плод е най-сладък.![]()
За мен пък 'плейбой' и курвар е едно и също...Първоначално написано от gPa3HuTeJl
А това, за което говориш е може би... мммм.... Дон Жуан?!![]()
Който иска, начесва 'лесните'...
На който му се бъхти... 'трудните'...
То в това му е разликата,
защото едните са открити курви...
другите са прикрити курви...![]()