Здравейте, аз съм един обикновенн човечец и съм решил да кажа няколко думи.Така зачестяват все повече мнениеята на момичета и момчета разочаровани от живота които са наистина объркани..Taка искам да кажа че от много време хората особено в тази възраст започват да се правят на жертви да се самосъжаляват да се "въргалят в калта" без да помислят че могат да станат.Живота тази дума има много обяснения и едновременно с тях нито едно.Нещата те са това в което ги превръщаме ние ако им дадем смисъл ще имат ако не им дадем няма... Това че сте претърпяли някоя кавга или пък раздяло нещо лошо ви се е случило това се нарича изпитание тогава хората или губят пътя по който са поели и падат въпроса е дали ще се опитат да го намерят или станат вместо да не правят нищо.За голямо съжаление повечето избират да не правят нищо да се самосъжаляват и да търсят внимание с глупоста си вместо да се стегнат и да покажат на себе си че могат да продължат на пред.Животът продължава имало го е и преди нас и след нас ще остане Колелото е едно и то се върти само геройте се сменят... Нещата винаги могат да се погледнат от друг ъгъл винаги има начин да се поправят... и винаги има решение важното е никога да не се отказваме а да се борим дори наистина да се обезценява всичко и да се губи смисъла... Не идва края на света когато ви се случи нещо гадно просто вие не искате да го преодолеете защото когато стане нещо гадно ви обгръщат с внимание не правете така справете се сами с проблемите си бягството от тях няма да доведе до решение... И за отчаяно влюбените не знаете какво е любов тези които казват че изпитват любов и се фалят как толкова обичат са въздухари те не познават любовта просто се заблуждават и следователно когато всичко пропадне трябва да разберат че ще имат още много шансове въпроса е да станат и да се пробват а не да си гният там където са ги оставили.... благодаря че ме изчетохте ако някой го е прочел....

т.7
krem4et0