.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Страх от болката...

М...това е като продължение на другата ми тема...

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...24557#3424557/
    та говорих с момичето обсъдихме всичко внимателно...и тя е съгласна,но се страхува от болката...та ако може тук момичетата да кажат нещо по въпроса... с нещо да я успокоят...или не знам

Болката е не повече от 2-3 секунди ... търпи се ... много е важно да я предразположиш мн добре, да я пипаш навсякъде, да я целуваш навсякъде, накарай я да се чувства единствена, уникална ... давай с 1 пръст долу .. езиче ... 2 пръста ... езиче, езиче, езиче... 2 пръста ... кур .... ... 1во главичката .... изчакай малко и после остатъка .... не спирай да я целуваш айде късмет ...
    Болката е най-малкото от което трябва да се страхува .. и ПРЕЗЕРВАТИВИ

mii trqbva da se otpusne nqma da e zle da i dade6 malko alkohol ne da q napie6 a da se otpusne moje mn ti vqrva ma ne e garanciq 4e se otpusne nabludavai vsqka edna neina reakciq i badi nejen i vnimatelen govori i kaji i ako te boli 6te spra 6te iz4akam i tka :}
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not
    ThE Choose is in YouR HanDs...;]~

Град
    Благоевград
    мм при всички момичета е различно.. при някой има само кръв, при други само болка, а при следващите.. и твете. Поне при мен болката беше много силна и едва издържах! Най-важното е да я предразположиш.. да си много внимателен.. и тя да се отпусне напълно

Мерси за мненията...чакам още,за нейно успокоение!

по добре никъф алкохол ... аз дори след 1 бира изсъхвам доста ... пък камо ли нещо по твърдо ...

И аз мисля,че ще е по-добре без алкохол...а да кажете нещо,което да я успокои...?в смисъл...тя ще го прочете де

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sLadkaTa_LoRi
    мм при всички момичета е различно.. при някой има само кръв, при други само болка, а при следващите.. и твете. Поне при мен болката беше много силна и едва издържах! Най-важното е да я предразположиш.. да си много внимателен.. и тя да се отпусне напълно
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Ми аз казах ... няма от какво да те е страх ... бих ви препоръчала 1 възглавничка под дупето и ... да направи проникването по лесно
    Наистина, болката не е толкова страшна и това трябва да е последното нещо, което да те притеснява... даже болката е някакси ... опияняваща ... смисъл не е нищо особенно ... обождане .. споко

ne sam opitna,no si mislq 4e e hubavo parvo da si siguren 4e tq e gotova psihi4estki i togava! za drugoto prossto i govori predraspoloji q ne barzai i vsi4ko 6te e nared ! uspeh4e :P :-P

Абе болката си се търпи а и както казаха по-горе тя(болката) е само за 2-3 секунди А ти гледай да я овлажниш достатъчно и недей да и показваш че се притесняваш, говори и, успокоявай я и ако видиш че нестава спри починете си за малко и после пробвайте пак Успех!

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от black_wish
    Ми аз казах ... няма от какво да те е страх ... бих ви препоръчала 1 възглавничка под дупето и ... да направи проникването по лесно
    Наистина, болката не е толкова страшна и това трябва да е последното нещо, което да те притеснява... даже болката е някакси ... опияняваща ... смисъл не е нищо особенно ... обождане .. споко
    Точно,че болката не е фрапираща ... Даже е приятна като я примесиш с удоволствие .. но това зависи и много от тебе .. бъди внимателен на МАХ и можеш да си сигурен,че болка почти няма да има ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    Казанлай (написано със затворени очи)
    Относно болката - всеки е различен за себе си.Само не трябва да се притеснява много. От значение е и нежността на пратньора . Ако му има достатъчно доверие , ще му се отдаде. А 1-ви път със сигърност трябва да има !
    Знам че не съм идеална , но и ти не си ! :P

оле боже и мен ме беше страх .. ест боли да не очаква да е все едно с перце я галиш но идеята е че боли но се трае мен лично като ходя на заболекар повече ме боли

не е толкова страшно, просто трябва да ти има доверие момичето
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Град
    Велико Търново
    6tome se strahuva,zna4i o6te ne e gotova za takova izjivqvane,trqbva i vreme sporeed men,.
    Руса кукличка

Обешай и,че ще си много внимателен и нежен и че няма да има проблеми

Град
    "градът на мечтите"
    При мен нямаше болка,трябва много да се отпусне,а ако вземе да си втълпява че ще я боли,много ясно че ще стане така.После ще види че по-яко нещо от това няма
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

........

Пуснато на: Вто Юли 29, 2008 9:13 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

6tome se strahuva,zna4i o6te ne e gotova za takova izjivqvane,trqbva i vreme sporeed men,.

i az taka mislq..

Мерси на всички за отговорите!

ne e bolka za umirane spoko

SK0RP10N
    Guest
    Kaji i slednoto:
    "Neka badem realisti i da ne si razpraviame rimski istorii.Bolka nai-veroiatno shte ima, no shte bada maximalno vnimatelen i nejen i shte sveda bolkata do minimum"

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    само якото възбуждане оправя болката ....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    Kaji i slednoto:
    "Neka badem realisti i da ne si razpraviame rimski istorii.Bolka nai-veroiatno shte ima, no shte bada maximalno vnimatelen i nejen i shte sveda bolkata do minimum"
    =D> =D>

щом я е страх сега,какво ли ще и е при раждането

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си