.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Свирка с две момичета

Znachi az imam priqtel ot 2 godini i polovina i izvednaj mi hrumna ideqta az i nai d0brata mi priqtelka da mu duhame..No se pritesnqvam..Smisal sram me e..i posle se pritesnqvam kak shte q v pogledna v ochite...I dvamata sa saglasni... Iskam da vi popitam momicheta vie pravili li ste tak0va nesht0 pri seri0zna vruzka i hubavo li e ?Zaslujava li si ?

Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

сигурно ще е супер направи го ...

Град
    LoveTown
    Цитирай Първоначално написано от banesto
    сигурно ще е супер направи го ...
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Голям фен
    az ne mislq che shte e super qko.smisal az pone ne si padam po nqkfi takiva neshta.na mnenie sum che kogato sum s edno momche,samo az sum s nego.a ne da go delq s nqkoq druga(nezavisimo dali e nai dobrata mi fr ili ne,i nezavisimo po kakuv nachin go delq s neq).no ako ti iskash da go napravish naistina-napravi go
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Според мен секса на вас 2-мата ви е омръзнал и търсите външна намеса за разнообразие

Голям фен
    на мен също не ми се нрави идеята да си деля мъжО с някоя...особено при такава дълга връзка...та независимо дали ми е най-добрата приятелка или някоя друга...
    но всеки си има различни разбирания-ако ти искаш да го направиш и щом те са навити-ок...а щом ти е най-добрата приятелка после не мисля че ще има проблем "да я погледнеш в очите"
    ти си решаваш

ami po princip az na tqh dvamata im imam ogromno doverie...a i s neq sme dosta daje bih kazala prekalen0 razkreposteni..kakvi li ne rab0ti sme mislili i sme pravili..taka che za t0va ne mi se vqrva da e mn00 golqm problem..

абе давай няма какво да се чудиш
    Never Back Down

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Амии .. честно казано при толкова сериозна връзка (всъщност дори и да не е толкова сериозна .. ) не бих позволила някоя да пипне мъжлето ми .. Независимо каква ми се пада ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

ako zabelqzvash vsi4ki koito sa ti kazali da go napravish sa mom4eta...a mmi4etata te savetvat da ne go pravish... mislq 4e e tupo.. kuf e smisula..

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Ако не си ревнива давай, но гледай после да не съжаляваш и да не се притесняваш, че той ти изневерява с нея или такива филми...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    ako zabelqzvash vsi4ki koito sa ti kazali da go napravish sa mom4eta...a mmi4etata te savetvat da ne go pravish... mislq 4e e tupo.. kuf e smisula..
    az sum za samo ako naistina iska da go napravi ... moite principi prosto sa drugi i ne bih napravila takova neshto.i gledai naistina posle da ne se filmirash neshto za gadjeto i priqtelkata si che togava shte stane mnogo zle
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Re: Свирка с две момичета

Цитирай Първоначално написано от NmZ
    Znachi az imam priqtel ot 2 godini i polovina i izvednaj mi hrumna ideqta az i nai d0brata mi priqtelka da mu duhame..No se pritesnqvam..Smisal sram me e..i posle se pritesnqvam kak shte q v pogledna v ochite...I dvamata sa saglasni... Iskam da vi popitam momicheta vie pravili li ste tak0va nesht0 pri seri0zna vruzka i hubavo li e ?Zaslujava li si ?
    Не мога да си представя да има и друго момиче с НАС ..камо ли на МЕН да ми хрумне тази идея и да ИМ предложа. Аз ще бъда там и ще виждам.. Той..и Тя... апффф... струва ми се извратено.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от gerinceto
    az ne mislq che shte e super qko.smisal az pone ne si padam po nqkfi takiva neshta.na mnenie sum che kogato sum s edno momche,samo az sum s nego.a ne da go delq s nqkoq druga(nezavisimo dali e nai dobrata mi fr ili ne,i nezavisimo po kakuv nachin go delq s neq).no ako ti iskash da go napravish naistina-napravi go

+1
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

За момчето определено би било супер и ще го помни дълго.Ти прецени за себе си...

Град
    in my world!
    mn qka pesni4ka si si slojila v podpisa tq mi e lubimata na EVS
    po temata ne mislq 4e v seksa ima mesto za 3-ti v seriozna vruzka spored men moje s 3-ma ako e samo za sexa
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от HoneyMoon
    ужас
    Еееее като почнете с подобни коментари... Кое е "ужас"?Какво толкова има в това 2 момичета да правят свирка на 1 момче?Ами ако са повече хора? Тогава кво правим?Стига да им харесва, да правят каквото искат...

мноо гадно ми се струва нз.

Цитирай Първоначално написано от plmn``
    Цитирай Първоначално написано от HoneyMoon
    ужас
    Еееее като почнете с подобни коментари... Кое е "ужас"?Какво толкова има в това 2 момичета да правят свирка на 1 момче?Ами ако са повече хора? Тогава кво правим?Стига да им харесва, да правят каквото искат...
    не ве на теб ако ти се струва нормално за другите-не. Прави си го никой не те спира. Тва си е моя работа кво мисля-никаде не пише не пишете "ужас"

абе шантава работа превете ко' знайте

Голям фен
    Както каза NeNoRmAlNiKa в една друга тема - дай боже всекиму приятелка като тебе \/

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Както каза NeNoRmAlNiKa в една друга тема - дай боже всекиму приятелка като тебе \/
    Така е

Град
    ... see you where the wild winds blow..
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Амии .. честно казано при толкова сериозна връзка (всъщност дори и да не е толкова сериозна .. ) не бих позволила някоя да пипне мъжлето ми .. Независимо каква ми се пада ..
    +1... again...
    Horse Crazy Girl!!

Град
    "градът на мечтите"
    То нека да му хареса приятелката ти как духа,тогава да видиш ти...
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си