Ima li nqkoi tyka koito moje da mi dade ka4estvena treva ( ot sofiq )?
Имам познати които могат да ти намерят. :P
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Taka li ? A syper 4ei 6e ti pi6a LSПървоначално написано от miss_asi
ОК
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
омгmiss_asi, голем си дилар
ба как мое са кефите на тоя боклук?!
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Да препушите дано ^^
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
сори моя приятел продава ама аз съм в плд абе които чете тая тема да му кажа само да не се занимава с тия неща че си ебало мамата
kefim se superrПървоначално написано от sladur4etyYy
PAfkaneto rlz
![]()
чек ся тревата си е мно яка даже ... мислих че в пловдив е суша , ама явно не е ... кви са офертите на приятеля ти ?!Първоначално написано от 50cent
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Аз трева не пуша!!!Познати които пушат обаче колкото щеш! :P
+1,Aбе вместо да се лигавите с тая трева вземете изяще една вафла Мура,та да ви порасне......Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Брат добри идеи даваш!Първоначално написано от Brunoo
![]()
МхмПървоначално написано от miss_asi
![]()
Ем ... така е!![]()
Добре де,ако си висите на някоя пейка и някой дойде при вас и ви пита "да ви се намира трева?/къде да намеря дилър?/от къде тук можем да си вземем трева?" вие кфо ше му кажете?![]()
Abe trevata si emn qka dajesry pusnat temta v toq razdel 6toto nz dr i za6toto tyka 6te vidqt pove4e xora ....koito ne py6i trebva barao medal li sikate
teq koito si py6at si py6at i tva e ....
eми мноо ясно.Ако ще в тоя момент да свиваш.Първоначално написано от buffalo88
Абе не е работа да се занимаш с трева ако толкова искаш да се напушиш си купи 2 кутий парламент и ги изпуши сичките цигари една след другаХич да не ви е работа да се занимавате с трева...Имам приятели които от трева минаха на кокаин
...А уж била безобидна да бе да...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Abe ot trevata ne moje6 da se prestrasti6 ! Tva e nai bezpobidniq narkotik ! Minacah na heroin ili tam kvo kaza cocain samo akoo ti iska6 i ako iska6 da stane6 otrepka ! No trevata ne moje da te nakrara da iska6 po silni narkoticii !Първоначално написано от nefchi_bs
Не знам вредна ли е, защото не съм пробвала и нямам такова намерение, но заради такива коментари дечковците искат да пробват!Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
http://www.capital.bg/showblog.php?storyid=370815
Наркоманските истории и във форума ли ги пренесохте?!Де*а как ме дразните..
![]()