Абе аре не се обяснявай!!!!!!! Ти за много свесна ли се имаш??????Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
Ей ако съм ви родител бих ви счупила от бой.............. ебаси..........как може да сте толко зле??????? Ваш проблем ..... тровете се....... боклуци!!!!!!!!!!
Първоначално написано от ™G-Baby™
А бе кво ми ги дрънкаш тия ? Аз решавам кво ще праа в моя живот и по тоя въпрас не съм ти искала мнението ! За ква се имам аз тва си е моя работа ! Цепиш ? Да не мислиш че са като ти прочетох мнението мноо ми е запукало ?! Ти прави квото си щещ не ми пука и не се меся. Преказвай ги тия един ден на твоето дете И аре ако обечаш не обиждайПървоначално написано от BeBsItO
Eй права си ,че живота си е твой, но ако се мислиш за толкова готина...щото пушиш....обясни ми моля те....кво толко те кефи????? Мноооме дразните такива..... не се ли замисляте за бъдещето незнам. И не приказвай ,че това не е наркомания....Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
Темата трябва да бъде заключена СПОРЕД МЕН ! Егати примера дето давате на по малките ! И последно да те питам на колко години си???
Първоначално написано от ™G-Baby™
абе да бе всички само обещават вчера толко много си търсих сички ми се напраиха на путкиповече няма се занимавам
![]()
ушев чете форума бе, кретени![]()
ае според зависи !Първоначално написано от Jamalska
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
как така според зависи?Първоначално написано от IdiOtKa