.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Trewa

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Абе не е работа да се занимаш с трева ако толкова искаш да се напушиш си купи 2 кутий парламент и ги изпуши сичките цигари една след друга Хич да не ви е работа да се занимавате с трева...Имам приятели които от трева минаха на кокаин ...А уж била безобидна да бе да...
    Abe ot trevata ne moje6 da se prestrasti6 ! Tva e nai bezpobidniq narkotik ! Minacah na heroin ili tam kvo kaza cocain samo akoo ti iska6 i ako iska6 da stane6 otrepka ! No trevata ne moje da te nakrara da iska6 po silni narkoticii !
    Абе аре не се обяснявай!!!!!!! Ти за много свесна ли се имаш?????? Ей ако съм ви родител бих ви счупила от бой.............. ебаси..........как може да сте толко зле??????? Ваш проблем ..... тровете се....... боклуци!!!!!!!!!!
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    Абе не е работа да се занимаш с трева ако толкова искаш да се напушиш си купи 2 кутий парламент и ги изпуши сичките цигари една след друга Хич да не ви е работа да се занимавате с трева...Имам приятели които от трева минаха на кокаин ...А уж била безобидна да бе да...
    Abe ot trevata ne moje6 da se prestrasti6 ! Tva e nai bezpobidniq narkotik ! Minacah na heroin ili tam kvo kaza cocain samo akoo ti iska6 i ako iska6 da stane6 otrepka ! No trevata ne moje da te nakrara da iska6 po silni narkoticii !
    Абе аре не се обяснявай!!!!!!! Ти за много свесна ли се имаш?????? Ей ако съм ви родител бих ви счупила от бой.............. ебаси..........как може да сте толко зле??????? Ваш проблем ..... тровете се....... боклуци!!!!!!!!!!
    А бе кво ми ги дрънкаш тия ? Аз решавам кво ще праа в моя живот и по тоя въпрас не съм ти искала мнението ! За ква се имам аз тва си е моя работа ! Цепиш ? Да не мислиш че са като ти прочетох мнението мноо ми е запукало ?! Ти прави квото си щещ не ми пука и не се меся. Преказвай ги тия един ден на твоето дете И аре ако обечаш не обиждай

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    А бе кво ми ги дрънкаш тия ? Аз решавам кво ще праа в моя живот и по тоя въпрас не съм ти искала мнението ! За ква се имам аз тва си е моя работа ! Цепиш ? Да не мислиш че са като ти прочетох мнението мноо ми е запукало ?! Ти прави квото си щещ не ми пука и не се меся. Преказвай ги тия един ден на твоето дете И аре ако обечаш не обиждай
    Eй права си ,че живота си е твой, но ако се мислиш за толкова готина...щото пушиш....обясни ми моля те....кво толко те кефи????? Мноооме дразните такива..... не се ли замисляте за бъдещето незнам. И не приказвай ,че това не е наркомания....

Темата трябва да бъде заключена СПОРЕД МЕН ! Егати примера дето давате на по малките ! И последно да те питам на колко години си???
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

абе да бе всички само обещават вчера толко много си търсих сички ми се напраиха на путки повече няма се занимавам

ушев чете форума бе, кретени

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    Добре де,ако си висите на някоя пейка и някой дойде при вас и ви пита "да ви се намира трева?/къде да намеря дилър?/от къде тук можем да си вземем трева?" вие кфо ше му кажете?
    Ем ще му кажа ,че не нямам идея поради причината ,че не се интересувам от наркотици ;]
    eми мноо ясно.Ако ще в тоя момент да свиваш.
    ае според зависи !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    Добре де,ако си висите на някоя пейка и някой дойде при вас и ви пита "да ви се намира трева?/къде да намеря дилър?/от къде тук можем да си вземем трева?" вие кфо ше му кажете?
    Ем ще му кажа ,че не нямам идея поради причината ,че не се интересувам от наркотици ;]
    eми мноо ясно.Ако ще в тоя момент да свиваш.
    ае според зависи !
    как така според зависи?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си