- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бисексуален съм!
Nima ne e edno i sashto dali revnuvash ot myj ili ot jena, ti pak revnuvash. A tova dali choveka do teb ti izneverqva e druga tema - zavisi mnogo ot vryzkata vi, chuvstvata vi i t.n., no v nikakav sluchai ot tova kakva e sexualnata mu orientacia. Shtom e s teb, znachi iska da e s teb. I az si imam priatel, s koito moga da govorq za gotini macki, no toi ne se pritesnqva dali nqma da mu izneverq, zashtoto znae, che go obicham i ne bih mogla, nezavisimo dali principno haresvam myje, jeni ili i dvete.Първоначално написано от mystery`girl
Na avtora na temata shte kaja da ne se pritesnqva hich. Chovek e takyv, kakyvto e.
Мисля ,че това е временноАма ако е така- евала ,че признаваш ,няма нищо лошо
![]()
Разбира се, че няма! И в края на краищата, така човек има повече възможности! Искам само да подчертая че момчетата не ме привличат сантиментално и с чувства, а чисто сексуално!Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Napred si. Az oshte se opitvam da napravq razlikata mejdu dvete.Първоначално написано от Love_Boy
Споко,Love_Boy и аз съм БИ!
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
Както искаш го кажи! Педерас, педал, гей или не зная още как?!?!Първоначално написано от TheNh3
Лошо ли е че искам да се чукам с всички и да се наслъждавам на живота?
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Прости ми, ч ще ти го кажа, но според мен причината за подобно "раздвоение" е прекалено розовия ти живот. Всичко при теб е относително "страхотно", всеки признава, че липсата на проблеми в даден момент става тягостна. (не говоря за проблеми от сорта на че ти е паднала батерията и не можеш да ес обадиш на гаджето или си се скарал с някого а за истински серьозни проблеми) Именон липсата на тръпка, те е довела до търсенето на нови тръпки а от там и до това раздвоение. Дано си ме разбрал правилно.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
И аз съм Би и съм го осъзнала преди около 1 година. Не се срамувам от това, дори напротив. Мисля, че бисексуалните са широкоскроени и хора без срам. Бих искала да имам връзка с момиче, толкова колкото искам да имам и с момче![]()
Аз пък противно на другите момчета няма да кажа, че си педал!
Всеки има право на избор за това какво да прави с живота си и как да си го живее!
Незнам какво си очаквал като си разказал историйката си тук, но едвали някой може да ти даде някакъв съвет как да постъпиш защото не е на твоето място. Никой от нас не живее твоя живот, не изпитвай твоите чуства и не е в твоето обкръжение - ние няма как да ти кажем направи така или инъче. Аз не бих се крил защото съм такъв тип човек, а и знам, че приятелите ми няма да ме зарежат заради нещо такова(и да ме отбягва някой от тях по-добре - поне ще знам кой до колко ми е истински приятел), но няма как да знаем какво ще се случи с теб, ако направиш това което ние тук пишем.
И все пак всеки в живота си търси начини да го разнообрази, ако за теб съзнателно или не това е този начин да се отърсиш от стереотипа и да намериш малко разнообразие от тръпките който вече си изпитал значи няма как да го промениш.
Както и да го пресмята човек имаш три варианта:
1:Траеш си и подтискаш тези желания
2:Признаваш си и каквото стане
3:Вършееш това с което си си тругнал от клуба, пък на приятелите нито дума!
В днешно време има хора които от газария стават гейове, лезбиики и прочие...освен и аз от газария да кажа че съм би..нали ще го напиша само във форума, никои не ме познава от тука така че какво ми пука...да става шоу
+1 за мнението на ПламенПървоначално написано от plmn``
![]()
+1 :\Първоначално написано от aniezina
Не бих се чукала с някой с бисексуална ориентация. Да си вкарва оная работа в мен и да знам, че преди това си я е завирал в мъжки гъз. Е не, мерси съм ...
Дам, основния проблем на хората от обратния бряг е, че се натрапват прекалено много.Първоначално написано от ludisuvurshen
По темата не мога да дам адекватно мнение, защото честно казано не познавам бисексуални хора или ако познавам не са казали или афиширали по някакъв начин с това.
Моя съвет е, че това може да е някакво временно състояние и споделям мнението на aniezina.
Хората забравят, че са хора, защото постоянно се държат като животни.
Tova da si bi ili gei,ili lesbiika ne e ne6to nenormalno ili nemoralno,ili bolest ili,nqkakva druga takava prostotiq!Tova e su6tnostta na 1 4ovek i dori da iska6 da ima6 vrazka s mom4e,a ne samo da go "opravq6",kakvo puk mu e lo6oto?A tova,dali 6e izneverqva6 ili ne,ne zavisi ot tva dali si bi ili hetero,a ot tva dali si si Cheater po priroda.Kato gledam kak pi6e6 - ne mislq,4e si 2roto...Abe ne si e rabota,nqma ot kvo da se pritesnqva6
i kvo ot tova 4e si biseksualna vajnoto e da si se kefish na vs![]()
![]()
![]()
Пич и аз съм Би, плс кажи къде се събирате Би-тата в София, искам да се запознаем.
![]()
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Ми добре,ама нямаше ли някакъв вестник "Лична Драма" за подбни изповеди?Първоначално написано от Love_Boy
![]()
Russian Aerospace Agency
Задаваш въпроса - "каква изневяра" . А я попитай мацката, с която ходиш? Дали е на това мнение? Няма лошо, че си Би, но какво очакваш ние да направим?
Темата е от юли месец,какво давате мнения сега![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
+1Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
no smqtam 4e tova trqbva da go spodelq6 samo s nai-blizkite si priqteli![]()
Няма нищо срамно в това да си бисексуален.... аз съмщо съм бисех... и повечето ми приятели знаят за мене и досега никога не се ме нагрубявали по някакъв начин за моята сексуална ориентация.... , а и коментарите на някой узъри тука са абсурдно безмисленнннниииииииииииИ .....
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Е мен кво ме интересува че си би?
Сега ще ви разочаровам. Това момче е поредният позьор, който си мисли, че бисексуалността е нещо яко, което го отличава от другите. Просто се прави на интересен, защото по принцип е скучна личност, която няма какво да предложи. Пуснал е темата, за да види как ще реагира средният тийнейджър и да прецени, дали да излезе с този номер и пред хора, които го познават.