Здравейте сите! Имам нужда да споделя с некого историята си и затова се регистрирах в този форум. Надявам се след като кажа това което от толкова дълго време тая в себе си, да не ме осъдите като грешник и неморален! Но да започнем от начало...
Аз съм момче на 16 години от София (разбира се няма да кажа в кой квартам живея) и мога да твърдя, че водя един нормален и здравословен полов живот.Досега съм бил с около десетина момичета, с половината съм правил секс и винаги с презерватив. В отношенията си с хората около мен винаги съм точен и коректен. Привърженик съм на чистите човешки отношения между хората, лишети от лицемерие и гордост. Във връзките с момичетата се старая да се представям в най-добрата си светлина, без да ги нагрубявам и използвам. Дори когато трябва да скъсам с някоя го правя по най-безболезнения начин!
Родителите ми са заможни (бих казал) и както често се изразявам "сегашното ми занимание е да ям паричките на мама и на тате"!

Всичко това е хубаво и розово, но само на пръв поглед. От около година осъзнах че съм бисексуален!
Не съм гей, не мога да живея без момиче домен! Дори се прекланям пред женската красота и грация. Смятам че наистина жената принадлежи към по-нежния пол. Но когато видя някое красиво момченце, с хубаво секси тяло и сладки устнички ми се иска да го изчукам! Иска ми се да го сложа "долу" и да го "&$%&#^" както се казва!

Може би имам някакво раздвоение на личноста или друго невротично състояние, но е факт че освен в момиче съм се влюбвал и в момче!

Има още много интересни факти за моята личност които бих могъл да ви разкажа, но се боя че са прекалено лични, а и искам да видя коментарите ви по темата.

Очаквам цивилизовани коментари, лишени от простащина и глупост!
Не сиакм писания в стил "Бай Ганю" и "Боян Расате"!