- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е че?
....вие момчетата,като правите секс с приятелката си,след време тя ви омръзва и ви привличат мн повече другите момичета,с които не сте били?Говоря за по-сериозните връзки...
Колкото и да обичаш боб, не може цял житов да ядеш все една и съща гозба. След време ти умръзва и искаш да хапнеш леща, месо, гювеч!Първоначално написано от Rock'nRoll Girl
АБСОЛЮТНO HE! (поне при мен)
Вървят ли нещата,разнообразие има ли,всичко може да е вечно(поне за мен!)
Защо да е само при момчетата? Това не е полово определено... за мъжете да е валидно, пък за жените не... При всеки един може да се случи. Особено при дълготрайните връзки.. за това и се стига до моментите с 'да си починем малко' или 'кръшването' 1-2-5-10 пъти.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от petet
но ти казваш "разнообразие има ли".....а в този род връзки няма особено...
НЕ ако обичаш човек истински той няма да ти омръзне!!!![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Че това е и при момичетата. Просто след време искат някакво разнообразие, което при една продължителна връзка...в един момент не може да го има![]()
Ха .. глупости .. Защо да няма разнообразие в една дълготрайна връзка?Първоначално написано от Rock'nRoll Girl
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ако една връзка е серьозна секса не е крайъгълния каък около който тя се върти. Това изключва тази опция. Поне според мен.Първоначално написано от Rock'nRoll Girl
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
не е така...ти ако го обичаш истинки колкото и да ви е дълга връзката и да има еднообразие..ще направиш всичко възможно да не търсиш разнообразие в други жени..а да я разнообразиш тая връзка...да опитяате все нови и нови неща..
Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!
Има го това нещо - просто колкото и да разнообразяваш човека си е един и същ... Това не значи, че хукваш непременно по други жени, но казано образно - мусаката и със заливка и без заливка все си е мусака, а в един момент ти се приискват пълнени чушки...
Напълно подкрепямПървоначално написано от InDo
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
+1Първоначално написано от Komar
мНЕ то за тфа нали има мн пози места на който да се прави сексец книги кама сутра ала бала.Аве според мен като има любов за никакво омръзване неможе да си говорим![]()
E ama vse pak drugo e kato smenish dupkata... kato igrata na golf...Първоначално написано от Pep1no
така са елементарните хора с повърхностно мислене .... комари и мухи много насякъде ги има за жалост![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Komari muhi.. s mnogo pari... skypi koli i motori... jeni.. taka sme nie.. s elementarnoto mislene.. ti shto ne stanesh monah ?
не схванах кои са хората с елементарно мислене нещо . .Първоначално написано от AndreY.Arshavin.
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
като дупка в игра на голфне ти е лесно и на тебе
на мен си ми стига да имам 1човек който да обичам както и той мене а не от дупка на дупка и после да си лепнал некоя болест пхаха
аз мисля че това да имаш сериозна връзка и да държиш на човека до теб не те прави монахПървоначално написано от Komar
![]()
ще си умреш сам брат и ще разбереш, че си пропилял живота си, ако я караш на това мислене Ако си на 14 ще те разбера, но ако си на 20 и си с такова мислене нема спасение Не те знам отде си излязал ама тя държавата с такива се пълни само Деградирали ... кви пари ти изобщо 12ти клас завършен имаш ли
извинявам се на админите, че не ползвах Edit, но нема да ставам монах ще се опитам да вляза в Полицейската академия![]()
евалатаПървоначално написано от AndreY.Arshavin.
![]()