- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Подарък за нея от морето ?
Екстра - морско е и мирише.Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Шише море за мен е идеален подарък.
Миналата година донесох на една приятелка много оригинален албум за снимки с морски орнаменти. Но като цяло по морските градчета има хиляди неща, които могат да грабнат окото - комплект бижута, сувенири, чаши, миди и какво ли още не... Сигурна съм, че ако поне малко познаваш вкуса й, ще й избереш нещо, което ще я трогне и зарадва.
ti si tup , kat iska podarak ot moreto ne6to morsko trq da e.. pffПървоначално написано от bungle
![]()
az bqh zel za podarak edno stakleno delfin4e i vatre ima6e takiva blestq6ti ne6ta mn se zaradvapak za gerdan i grivna.. se skasat sled nqkolko meseca nema smisul !
И делфинчето, което си подарил може да се счупи, а бънгъл е момиче.Първоначално написано от LiLGrizzly
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
e da ama primerno si go sloje na buroto i seki put kat go vijda se se6ta za tozi koito go e podarilПървоначално написано от ЦвЕтИт0
Бижу или нещо подобно попринцип е хубав подарък, но щом момичето иска подарък от морето, и подари нещо по-романтично, оригинално, все пак гривни и гердани-навсякъде еднакви във всеки град, а ако е мидичка или нещо подобно-по-добре би било.
oblak po dobreПървоначално написано от TheNh3
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy