- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Цикъл(само за момичета)
Здравейте,имам голям проблем.След 7-ми Август отивам на море...дотук добре,но цикъла ми има нахалството да дойде точно тогава..таа,въпроса ми е дали има някакви хапчета,които могат да отложат,забавят или ускорят този процес?
Редактирано от Цвети.
Съгласно 1-ва точка.
Who are you to judje the life I live?I'm not perfect and I don't live to be!But before pointing,make sure that your hands are clean!
Bob Marley
Отиди на гинеколог и той ще ти каже![]()
П.П. темата не е в правилния раздел.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Темата ти хич не е за тук.
Има, но не помня как се казваха. Питай в аптеката бе. Те са в едно малко шишенце, пиеш ги и когато вече искаш да ти дойде, спираш. Половината съученички го пиеха тва на бала.. апф. Предполагам, че е адски вредно. Отиваш в някоя аптека, обясняваш го това и вероятно ще се сетят хората за какво им говориш.
Собственост на Canis_Dirus
темата не е за тука ..
иначе начин има ама най-добре иди на лекар да ти предпише...![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Има си раздели за определените теми. И защо само момичетата питаш? Нима момчетат ане могат да помогнат? Нима те нямат гаджета, сблъсквали се със същия проблем? Аз наскоро говорех с няколко момичета и майка ми по този въпрос, но за жалост, смао момичета могат да отговорят.
И къф ти е зора не мога да те разбера? Няква си кръв щяла да ти тече от вагината. К'во ти пречи? Като си си у вас не е ли същото? Или кирвливото море е по-различно?
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
![]()
![]()
ти си невероятен човек
...ами например супер яко ша е да си залепиш крилцата на превръската в/у банския ....аа пичовете ще се впечатлят![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Първоначално написано от `noтhИng...
![]()
![]()
![]()
Nishto protiv mnenieto na momchetata,naprotiv.Prosto jenite razbirame poveche,vse pak vseki mesec go izjivqvame.
Цикъла ми дойде след 3 дни закъснение , но не е както преди по слаб и не ме боли толкова много а ден преди него си правих тест и беше отрицателен . Някой може ли да даде някакви идей защо се получава така?
Е добре, всички предлагате да е в друг раздел, ама в кой де???
Любов? О_О
Секс??![]()
У дома?![]()
Козметика и диети?![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
не всички искат и могат да използват тампони...Първоначално написано от exploitedteen
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Дам, особенно на момчетата им е най-трудно =/Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
Аре си одиме! НА СЕЛО!
говорех за момичетата много ясно...
Аз пък говорех за момчета..
Аре си одиме! НА СЕЛО!
еми супер кво..
Зле, не е трудно да се досетиш, че може би модератор вече я е преместил. Беше я пуснала във "Всичко тийн накуп".Първоначално написано от KadifWerewolf
![]()
Собственост на Canis_Dirus
тампони не се препоръчват да се използват във вода...щото е нехигиенично... :P :P :P
tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}
Ооо,ходете си с памперси като не ви харесват тампоните.Първоначално написано от tomoRRow*can..waIt
Много по добре тампони на морето,отколкото да се тъпчеш с някакви хапчета и после да се чудиш защо не ти идва на време или изобщо,или пък с превръзки на море,то по хубаво изобщо да не ходиш,като ще висиш по цял ден в хотела...
Някой беше писал ,че не искат или не могат да ползват тампони (момичетата) . Защо да не могат?
Иначе най-добре с тампон ...няма смисъл да си тровиш организма с тези хапчета.
за да ти се забави пий Витамин Ц![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
а уе за кво са ти хапчета уе.за тая работа има тампони.по-добре не взимай хапчета що то те не са много полезни.
Първоначално написано от ali4ka90
Туй ако не е 100-ната тема вече и за пореден път ОРГАМЕТРИЛ ай приятно изкарване :P
да пък със тампоните да си докара някфа инфекция........Първоначално написано от nasi141
![]()