.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

гравиране :))

така .. преди известно време бях ходила да гравирам една плочка за подарък .. и се чудех дали могат да се гравират и ПРЪСТЕНИ по същия начин тогава забравих да попитам златаря , при които бях носила плочицата и се надявах на вашата помощ , за да не ми се налага да се разкарвам до там отново тези дни :P тъй като съм намислила да взема на гадженцето една халка и да гравирам нещо на нея [той носи пръстени и затова] та.. според вас добра ли е идеята .. на мен ми се стори интересно и горе-долу оригинално , а на вас допада ли ви

ще чакам отговори от ваша страна .. и мерси предварително
    Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P

100% може халките (бра4ните) как мислиш ги правят ..
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

ами освем надпис друго едва ли ще могат да гравират на пръстен от моя клас едно момиче даде на златаря да направи два пръстена и от вътре да им напише имената,пръстените бяха сребърни и не и излезе скъпо..на морето тази година гледах гравирани снимки,телефони,надписи по ключодържатели,запалки медалиони и беше много красиво ..но нз на пръстен какво може да се гравира,радвам се ако съм помогнала наистина идеята ти е добра и приятелят ти ще и се зарадва в краина сметка важен е жеста
    Some girls are just born winners !

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Да,може да се гравират,стига да не е грапав пръстена.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Да естествено, че може. Идеята е супер!

Gotina ideq!Da moje da se gravira na prasteni! :P

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    а да те питам горе долу колко ти излезе за плочката,защото аз смятам след като се върнем (с момента не сме в б-я) да ида и да поръчам да ми направи сърчице и да го графира(в едната половинка да пише моето име,а в другата-неговото) И...просто ми беше интересно горе долу колко пари трябва да отделя...

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    я и по темата:може и идеята е...жестока

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

при златаря кадето ходих едната буквичка струваше 30 ст. гравирането .. не е ваобще скъпо обаче ако плочицата или там сарцето , което искаш да гравираш са стоманени малко се оскапява , защото стоманата се гравирала по-трудно
    иначе плочката - 4лв. + гравирането - 6лв. = супер яка изненада - 10лв.

Цитирай Първоначално написано от KoKaTa
    при златаря кадето ходих едната буквичка струваше 30 ст. гравирането .. не е ваобще скъпо обаче ако плочицата или там сарцето , което искаш да гравираш са стоманени малко се оскапява , защото стоманата се гравирала по-трудно
    иначе плочката - 4лв. + гравирането - 6лв. = супер яка изненада - 10лв.
    а ти от кой град сииии
    Some girls are just born winners !

Стара Загора

6te mogat da ti go grafirat

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си