- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата: мъж или жена гинеколог?
Момичета, мъж или жена гинеколог предпочитате и защо?
Аз се чувствам някак по-сигурна в ръцете на мъж. Не че се възбуждам или искам да го свалям, но предпочитам да е мъж.
И аз предпочитам мъж. Жените нещо ме гледат кофти и им нямам мн доверие. Тука обаче е мн трудно да си намериш гинеколог независимо от пола и имам час при лекарката на майка ми идния месец и ще видим как ще е...
за мен няма значение , но май при жена ми е по-добре![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
аз също при мъж се чувствам по как да кажа отпусната![]()
Аз лично бих отишла при жена
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
И аз имам по-голямо доверие на мъж и съм по-спокойна
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Посещавам и мъж, и жена. Но жената само ми прави традиционен преглед...При мъжа съм на видеозон и консултация. Уф, напомнихте ми, че пак трябва да ходя.
Та, когато ми правиха пункции на кистата, в стаята бяха доволно количетво мъже, жени и разни стажанти да гледат......амааз бях под упойка и не ми пукаше![]()
аз преди ходих при мъж и бе6е супер яко.......смисъл нямах абсолютно ниакъв проблем,тва е единствения мъж на който съм дала да ме види да пипа и т.н. и той знае6е относно моята сексуалност и не се притеснявах.сега ходя при гинеколожката на майка ми и естествено тя не знае за мен.и е мн тегаво 6тото съм сигурна 4е квото кажа 6тео тиде директно в у6ите на майка ми
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
+1 И аз предпочитам мъж ,жените са малко злобниПървоначално написано от slun4ice
![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Ако ми се наложи да ходя, за което искрено НЕ се надявам, бих предпочела жена. Мъж да ме пипа и да ме гледа отдолу без да ми е гадже, да му говоря за женски пробеми и да ми казва какво да правя, не благодаря.
Memento moriendum esse!
Баща ми е гинеколог и е много добър в професията си. Говорил ми е как работят неговите колеги и колежки и честно казано мъжете се справят по-добре.
Иначе и аз ходя при мъж гинеколог (не при баща ми, спокс)
и аз така... ама ся кат започнах да чета нещо сех да се замислям...Първоначално написано от ThunderGoddess
аз не съм ходила на гинеколог ама сигурно по добре ще се чувствам при жена...при мъж...нз ..няма да ми е приятно![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
На профилактичен преглед се годи веднъж годишно, че ако има някакъв проблем, да се хване в зародиш. Недей да чакаш да стане нещо, което крещи "трябва гинеколог!!!", за да се прегледаш.Първоначално написано от ThunderGoddess
Така е. След като почнеш да водиш полов живот трябва веднъж годишно да ти павят тест ПАП така че...Първоначално написано от Ани
Взе ми думите от устата.Първоначално написано от Ани
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
предпочитам да е жена но ако не си върши добре работата не е за предпочитане ... все едно какъв е важно е да се справя добре ..
ЖЕНА!...естествено..
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
Случвало ми се е само веднъж да ходя при жена - гинеколог. И беше ужасно. Първо - огромна опашка от разни бабички. Не че лекарката е виновна, ама ми остана неприятен спомен от чакането с часове. След като влязох, тя съвсем набързо ме поразпита две-три неща, беше прибързана, груба, а аз бях стресната и тя ме уплаши още повече. Че даже и ми се скара! Освен това прегледа БОЛЕШЕ! Оттогава - само при мъже. Много по-спокойни са, не ми викат, не се карат и не си гледат работата "през пръсти", както оная гинеколожка. Пък и пипат по-внимателно, така че да не ме заболи.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Еми аз не водя полов живот и още не ми се е налагало да ходя ама бих предпочела жена
LoVe Is PaiN.....!!!
Е па аз съм си по-срамежлива и се навивам само на жена гинеколог, по-спокойно ми е, въпреки че ако нещо не ми харесва как работи срам несрам при мъж гинеколог ши одя